Bebelusi de Mai-Iunie 2004 (29)
Raspunsuri - Pagina 7
mephala30 spune:
Ioana, waw! 35 de kile??? Si eu care ma gandeam ca ale mele 25 kile au fost muulteee...
Si la mine merg greu curele, incep una, o tin cel mult o saptamana si apoi sar pe mancare...greeeeuuuu.
Nu stiu ce sa fac, vreau sa slabesc, dar vointa nu e asa puternica.
Vad eu cum o scot la capat!
Deocamdata am eliminat painea si grasimile din alimentatie. Cu dulciurile e mai greu...
Carmen siIustin(5.06.2004)
Album Iustin
vanessa ionescu spune:
Carmen, nu da. Acum l-am intrebat pe Ciprian si mi-a spus ca intr-adevar, se aplica de la 1.01.2004, retroactiv. Eu care nu beneficiez de asa ceva, nu m-am interesat si am zis din ceea ce am auzit la tv (Ministrul muncii care o fi gresit si el cand a zis 2005) si din principiile de drept care spun ca o lege in principiu nu retroactiveaza (adica nu se aplica pt trecut). Acum citindu-te, l-am intrebat pe Cipi (care a venit de la Valcea pe la pranz - si-a rezolvat treaba de ieri ca sa nu mai aiba dimineata mai nimic si sa vina repede acasa), el fiind cel care lucreaza toata ziua cu dreptul muncii si mi-a zis ca asa e cum spuneti voi.
Sa ma laud cu Cata care nici ieri si nici azi nu a facut kk in pampers iar azi a facut chiar de vreo 6 ori (cate putin). Dar am senzatia ca a inceput sa-l amuze chestia cu oala ca ultima oara a facut 2 maslinute. La un moment dat, dupa ce a mancat la pranz l-am pus pe oala si a facut. Peste vreo 30 minute ii dau putin laptic sa-l culc si il vad ca se screme iar. Repede oala si face baiatul. Se culca iar dupa vreo 2 oere se scoala. Il iau pe pernita cu fata spre mine si ne jucam. Incepe sa gangureasca. Uneori cand gangureste se screme sa-i iasa cate o chestie si se inroseste ca la kk dar fara sa faca. Il vad ca incepe sa se screama si sa "tipe" la mine. Il las ca ma gandesc ca a facut la culcare. Si tot asa vreo 3 minute dupa care il vad ca este cam agitat. Il pun totusi pe oala si face. Cred ca exagerez si eu un pic dar am avut senzatia ca intr-un fel pe limbuta lui a cerut oala.
Voi ce scaune de masa aveti?
maine vrem sa ne ducem si noi la cumparaturi. Eu asi vrea Mamma de la Chicoo dar am inteles ca se nu se mai gaseste. Cand l-am gasit cu 4.600.000 lei in Metro acum vreo 2 luni a zis Cipi in stilul lui ca e prea devreme si ca o sa-i luam cand e cazul. E, uite ca a venit cazul asta si nu mai gasesc, plus ca s-a si scumpit cu un milion (adica o parte din premergator).
Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)
ALBUM
BAL@CRACIUN@REVELION
vanessa ionescu spune:
Sunt o mare nesimtita!
LA MULTI ANI SARBATORITILOR!
Nally sa-ti traiasca feciorii!
ALBUM
BAL@CRACIUN@REVELION
Grate spune:
Ultima noutate:
Baietelul meu scump a spus primul cuvint!!! Care credeti?
TA-TA!
Cu slabitul si eu mai greu. In sarcina am luat si eu vreo 32 de kile. Aveam 59kg/1.77m la inceputul graviditatii iar la sfirsit aveam muuuuult mai mult.Dupa nastere am dat si eu vreo 18kg. Apoi nimic. Adevaru e ca n-am tinut cura dar nici n-am mincat mai mult decit mincam cind eram slabuta. Problema nu sunt grasimile sau painea, oricum nu erau preferatele mele nici inainte nici acum, ci dulciurile dupa care acum ma dau in vint, desi niciodata n-am fost mare amatoare de ciocolata. Uite ca mai sunt si schimbari in organism din cauza sarcinii. Si ar mai fi ceva, tot in urma sarcinii am capatat intoleranta la miere, cum iau un pic de miere, in 2 ore maximum sunt lesinata (la propriu).Acum am inceput sa sar peste prinz si culmea, cintarul parca este mai greu!!!
Noapte buna tuturor!
Mamica siPatrick(31 mai,2004/4kg,50cm,scor Apgar 8/9)poze http://photos.yahoo.com/gratepeter
DianaR spune:
Salut dragele mele!
Nally, la multi ani si sotiorului ca pe el l-am uitat la socoteala!
Ioana, saraca de tine, si eu care ma plangeam cu 20 kg puse in sarcina... Mai am vreo 5 de dat jos, nu tin o cura deosebita doar evit painea, fainoase, grasimi si dulciuri (de Craciun si de revel am mancat cat pentru toata astea 8 luni la un loc ).
Grate, eu nu beau cafea, nu am mai baut de prin luna 2-3 de sarcina cand mi-era rau de la cafea, acum nu ma tenteaza de loc in schimb as bea si eu niste cola, dar am baut o data o sticla de 500 si Vladut a fost cam agitat, poate a fost doar coincidenta, dar eu ma abtin pana sa merg la servici si sa am nevoie intr-adevar sa ma tin treaza. Acasa merge si asa...
Monet, pupici si sa-ti treaca raceala cat mai repede!
Irinush, ma bucur ca ai gasit folositoare toata teoria mea. Ma gandesc ca medicii din Germania nu insista pe decalotare, stiu ei bine ce zic...
Madutza, pupici Mariucai. Cum se mai simte? Dar tu mamica eroina, mai rezisti?
Bun venit sau revenit fetelor Acris si Anca!
Ei, flacaul meu a descoperit la baita ca are un degetel in plus de care nu stia si tot tragea de zor de el de mi-era mai mare dragul. M-am distrat de numa cu tata-su impreuna ...
Azi Vladutz a mancat ceva mai bine, hai sa va spun: la 10 o jumatate de banana, la 14 - 100 grame de piure cu ficatel, la 18 - inca 50 grame de ficat si 40 grame de fainos cu (orez) cu iaurt, dupa baita la 21, 2 lingurite de fainos. Ei de-ar fi in fecare zi macar asa... Si intre, binenteles tzitza la greu, mai suge de vreo 7 ori ziua si noaptea. I-am facut proba suptului de curiozitate sa vad cat mai mananca si dupa baita a supt aproape 200 ml! N-as fi crezut intr-o mie de ani, fabrica de lapte m-am facut...
Maria, in afara de tratament local, (fastum, diclac ce vrei), poti incerca BenGay si caldura locala (uscata, nu umeda, nu stiu niste sare incalzita infasurata intr-o carpa) ca tratamentul general (miorelaxante, antiinflamatoare)nu merge cu alaptatul. Daca nu trece si nu trece dute si la doftor, ca de asta exista...
Vanessa, am observat ca multi din copilasii de mai iunie sunt muuult inaintea cartilor de pediatrie cu dezvoltatarea fizica si neuropsihica. Deci pe langa faptul ca te compari cu copilasi mai mari ca varsta (Cata este printre cei mai micuti) mai sunt aici si o gramada de copilasi grabiti sa se dezvolte. Al meu e lenesul lenesilor in comparatie cu alti harnicuti, dar e in grafic si are toata viata inainte sa se dezvolte.
Deocamdata atat, v-am pupat, noapte buna!
Diana & Vladut (16.05.2004)
Vladut 7 luni
monet spune:
m-am intors si, victorioasa, am pus pe picioare patul nostru cel nou. ii atita de faaaaain - pun poze curind, sa ma laud si io:).
grate, multumesc, scumpo, de reteta. o s-o pun in aplicare, cum nu!! eu si tanti vodka ne intelegem bineeeeeeeeeee . aseara m-am 'cinstit' cu doua paharele de tuica de bihor si-am picat lata........:). diseara, o dau pe vodka ruseasca!
de kile, fetele stiu de cele 28 kile ale mele peste norma:) - din care mai am de dat jos cam 6-7. cam stagnez si eu dar tre' sa recunosc ca, cu toti musafirii si mesele de peste sarbatori, n-aveam cum sa mai slabesc! ma bucur ca nu m-am dus in sus.
bebe beca, ni aici 'reteta' mea de slabit - pe care, din inceputul saptaminii asteia in curs, am re-inceput-o. asta, plus ca am jurat sa nu folosesc liftul pentru tot semestrul la universitate. eu urc pina la etajul 7 - sint 141 de trepte . fac ture de la etajul 7 la 8, as zice cam de 20-30 de ori pe zi, deci si aia se-aduna. si ture de la etajele 7 sau 8 la 10, cam de 3-5 ori pe zi. noa, reteta (pe care, mai demult, i-o scrisesem christinei - christina, ce mai faci?)
".... dieta mea e usoara si iac-o:
intre 7-12 dimineata orice fructe. orice si oricit - dar numai fructe.
pe la 14 un pumn de alune/migdale/nuci SAU o felie de piine neagra cu o rosie sau ardei.
intre 17-20 cina: frunze verzi (salata, varza, spanac, etc) cit incap pe o farfurie mare lata, o rosie mare taiata bucati, un ardei (rosu, galben, portocaliu sau verde) taiat bucati, ridichi, castraveti, ceapa (alba, rosie sau verde), orice alta leguma mai ai si cartofi bucati la tava in cuptor (cam 25 minute la 200C) cu ceva mirodenii - paprika, oregano, patrunjel, piper. acuma o sa aipe farfurie un intreg casteloi de legume,
bucati peste bucati:). muiat cu ulei de masline, dupa dorinta.
daca iti e foame mai tirziu, dar neaparat la 3 ore distanta de cind ai terminat cina, un fruct sau o felie de piine de secara goala sau un biscuit.
intre timp, gramada de apa si fluide sa te mentii hidratata.
daca ai chef de brinza sau peste, poti inlocui cartofii cu ele, dar nu amesteca cartofi cu brinze sau carnuri. eu recomand peste sau pui.
rezultate garantate:)."
;-)
cam asta. pe unde sinteti?
mona si lia (24.04.2004)
www.seansimon.com/craciun2004.htm" target="_blank">CRACIUN
site-ul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">asa s-a nascut lia
danaA spune:
Fetele, ce dor mi-e de voi, dar nazdravanii mei nu ma lasa nici sa respir!!!!
In primul rand LA MULTI ANI!!! sarbatoritilor:Ioana(Ioana.co). Ioana a Catushei, Ioana(Bebe beca), Codrin Ionut, Cosmin Alexandru si Sebastian !!!!!!!
Niste noutati despre noi. Stefa se plimba prin toata casa, dar cu in 4 labe ci se taraste. Spune mama, tata, baba, dada si poate nu ma credeti dar cand il strig pe Andrei striga si el un AAA lung. E dulce. Cred ca ii iese si un dinte ca tare saliveaza si nu prea doarme noaptea.
Grate, felicitari pt primul cuvant: TATA.Eu zic mai bine sari peste masa de seara decat peste masa de pranz.
Bebe Beca si eu mai am de dat jos 10 kile. deocamdata m-am apucat de aerobic, dar nu apuc sa fac in fiecare zi.
Madutza, multa sanatate Anei. Si eu m-am uitat peste poze. Ce bine iti seamana Ana. Incredibil.
Monet, multa sanatate!!!!Ai grija de tine.
Acris, bine ai venit!!!
Diana ce mai face smecherasul?
Carmen, felicitari pentru dintuc!!!
Irinusha, ce mai face Crisuletu?
va las ca Stefa s-a trezit. Tot cate jumate de ora doarme.
monet spune:
grate, felicitari pentru cuvintel - ta-ta! si lia a zis la fel si-nca-n prima zi a anului nou! ce ne-am bucurat..... acuma vad ca isi mai largeste vocabularul, ca le tot bolboroseste ea, de una singura. azi-dimineata, mi s-a parut ca zicea 'ma-ma'. toata m-am muiat.........
diana, da', bine-ti minca flacaul! tot asa, sa fie sanatos! care degetel il tinuse 'ascuns' pin-acum? ca m-ai facut curioasa.....
pupici scumpi. si noapte buna, acuma-mi dau io seama ca-i noapte la voi .
mona si lia (24.04.2004)
www.seansimon.com/craciun2004.htm" target="_blank">CRACIUN
site-ul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">asa s-a nascut lia
danaA spune:
Stiam eu ca mai aveam ceva de spus. In legatura cu putulica baietilor. Poate mai tine-ti minte ca Stefa a avut fomoza. Ei bine i-a trecut cu crema cu cortizon, dar eu nu decalotez ci asa un pic cat sa nu se inchida gaurica.
vanessa ionescu spune:
Diana, dar Vladut e un scump, nu stiu de ce zici ca e mai lenes. Eu ma tot bucur de Cata ca mananca de exemplu pentru ca asa cum am mai zis, am avut probleme mari cu Andu si mai avem chiar.
Si eu ma vaitam pe aici ca in comparatie cu altii el nu sta in fundic decat sustinut sau pazit ca se rastoarna. Nici cuvintele nu scoate. Bolboroseste ceva dar nimic concret. Dar, in schimb are 4 dinti de la 5 luni jumatate. Fiecare are ritmul lui si de uniformizat cred ca se vor uniformiza pe la 2 ani.
Pentru cele ce se vaitau de umar: si eu am o durere cumplita in umarul drept de vreo doua saptamani dar am pus-o pe seama varstei.
ALBUM
BAL@CRACIUN@REVELION