stress inainte de examen

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

Bafta in continuare!

5 ani -14 februarie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gegea spune:

Cand imi amintesc cum era...mai ca imi vine sa rad acum ...eram tare stresata saraca, nu suportam sa vorbesc cu nimeni in ajunul si in ziua examenului. Nu aveam pofta de mancare, slabeam cate5 kilograme pe sesiune, dar aveam grija sa recuperez imediat dupa, mai aveam si probleme pe la toaleta. Era tare naspa, bine ca a trecut...

Geani&pui de om

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lacri spune:

de la inceput va ure :multa,multa bafta!!!!!!
uite cum pierd eu vremea pe net. in loc sa invat.m-a mancat si pe mine anul trecut sa ma apuc de facultate,ca ma plictiseam acasa iar acum nu stiu cand Dumnezeu sfantul sa invat.Fabian nu ma lasa nici o clipa linistita ,tot trage de mine sa ma joc cu el iar sesiunea acusi incepe.deja am intrat in panica dar cartea tot nu mi se lipeste de mana ........
Bafta!

Fabian si mami Lacramioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris1iana spune:

sunt alaturi de voi e greu da trece !!!
multa bafta si sa aveti incredere in voi !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Menna spune:

Offff Doamne !
am citit tot ce ati scris si nu pot decat sa va dau dreptate la cele care ati trecut,treceti sau va imaginati macar cu e inainte de examene ...
ei bine ! si eu k lacri subscriu ,caci m-a mancat si pe mine anu' trecut sa dau la faculta, chipurile ma plictiseam ingrozitor ,cica .... bad idea
si na ,ca incepura si examenele ...alea 'nainte de sesiune .
primul ieri - oral mamaaaa , durere ...
aflasem inainte cu o sapt de examen si m-am mobilizat pt invat ,numai cu 2 zile inainte : - inchis telefoanele,stabilit program de invatat,alea,alea ... nu tu tv, nu muzica,nu vb la tel, caci mi-am zis ca orice factor extern perturba si ... chiar asa e,sa stiti
ideea e ca, m-am trezit pe ultima suta sa invat 300 de pagini k pe "tatal nostru" dar .... am trecut examenul !
mama mia ... desii ,sincer va spun - inainte cu 1 min de a iesii din sala (uitandu-ma pe hartie cat am scris-nu ma puteam concentra,caci cei care sustineam lucrarile inaintea mea le turuiau gurile de mama focului-) eram consolata cu gandul ca revin in toamna, daaaaaaaaaaaar surpriza ! Am primit un 6 ,mancal'ar mama ...las' ca-i buna si nota asta ,important e ca l-am trecut ... caci nu vreau sa pomenesc ca si inainte de a raspunde eu si imediat dupa mine s-a cazut cu brio ...
nu stiam cum sa-mi exprima emotiile, dar acum dupa ce am trecut de PRIMUL meu examen la faculta,zic "merita totusi!"
merita toate prin ce treci, cel putin pt mine cu singura conditie - sa si treci examenele !

MULTA BAFTA fetelor !

Ps: maine ma asteapta alt examen, in 27 altul si uite asa ... toate vin (si cu speranta zic) "si pe toate le trec"

Hai noroc si la mai MARI (note) ...hehe

Menna si Pony

Mergi la inceput

Menna multa bafta in continuare si note bune,asta-i treaba singure cu mana noastra ne-am facut-o.
eu abia prima tema mi-am predat si deja sunt epuizata nu stiu cand am sa invat ,pe 23 am primul examen.Doamne ajuta!
abia mi-am facut tema(vreo 10 foi)cu Fabian dar de invatat ...........
Bafta!

Mergi la inceput

Bafta in continuare tutror!
Pe cel de sapt trecuta l-am dovedit!
Sa vad sapt asta!

Vreaun sa dormmmmmm!

5 ani -14 februarie 2005

Mergi la inceput

Cristina eu zic sa lasi cartea si sa te asezi in pat si sa inchizi ochii.cred ca ar trebui sa te odihnesti putin ca altfel nu vei mai da randament.cel putin asa mi se intampla mie :daca sunt prea obosita nu mai sunt buna de nimic....

Mergi la inceput

merci lacri... chiar m-am culcat o ora... examenul a dura o gramada, sper ca a fost bine!

mai am inca 4 :((

bafta si voua in continuare.

5 ani -14 februarie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danna2002 spune:

MIE inainte de examen...imi era greata, rau..simtzeam ca am sa pic..nu puteam sa mananc..asta in seara din nainte...noaptea am invatzat..am dormit vo ora si ceva ..si dim imi era cat de cat ok..am putut sa si mananc..si sa stau la examen lipita de scaun 2 ore..de obicei dupa o ora stomacul meu face urat si trebuie sa fac ceva....adica sa mananc sau sa plec din examen asta in conditiile in care nu suntem lasati sa iesim 5 min..:D...
ideea era ca la mine stressul TRECE de la sine..ala din nainte de examen..;)

danna2002

Mergi la inceput