Unde sunt musulmancele mele?(6)
Raspunsuri - Pagina 13
madelaine spune:
Mariana pentru felicitare, si eu iti doresc tie cit si fetelor toate si familiilor lor, un Eid Moubarak , plin de caldura si pace sufleteasca, si sper sa mergem mereu pe drumul cel bun, pe care Allah ne-a ajutat sa-l gasim. Va pup pe toate fetele, si miercuri sa stiti ca este bine sa tinem post, pentru cine poate. Da miercuri e Wafee.
dodo spune:
Mariana, mercic si eu pt. felicitare, Inshallah sa fim cu totii sanatosi, sa ne bucuram fiecare de ce avem si sa nadajduim in ajutorul lui Allah pt. cele ce avem in gind!! Si nu in ultimul rind, sa fim mai buni cu cei de linga noi, ca in fiecare suflet se ascunde o istorie, mai trista sau mai vesela...Eid Mubarak, dragutelor, va spun de pe aku!
Catan spune:
Mari iti multumim si noi ptr felicitare.
Bine Dodo de data asta te iertam ,dar data viitoare luam si noi cursa Australiaca de miine se anunta ger mare si nu poci sa mai stau pe la polul nord ca nu-mi mai prieste,casa noua deci e loc si ptr noi si venim si in petit
Amoodia si Mari va multumim ptr felicitari.
Fetelor unde e Maryam ?Pleaseeeeee cine stie ceva de ea sa ne anunte si pe noi .Mie imi lipseste si Hannen.Daca ne cititi veniti aici dragele noastre
Aiid mubarak dragele mele si sa aveti liniste ,pace in suflete si sanatate si bucurii in familie.
corina iulia spune:
EID KABIR, EID MABROUK, EID MUBARAK pentru voi toate. sa aveti parte de fericire , liniste , pace si bucurie cat incape. sa fiti fericite alaturi de sotii vostri si bucuroase de copii vostri sanatosi si destepti.
multa bucurie in suflete.
cu mult drag,
"Nu vezi?.../ Sau-ce-auzi si vezi-nu crezi?.../ N-auzi tu cum suna ora /Fericirii-amandurora?..." Minulescu
cu drag de forum, corina
corina iulia spune:
scuzele mele madelaine . felicitari pe casa noua, sa o folositi in pace si cu multa bucurie.
si tie dodo succes la constructie si sa o termini repede-repede si sa va bucurati de ea.
"Nu vezi?.../ Sau-ce-auzi si vezi-nu crezi?.../ N-auzi tu cum suna ora /Fericirii-amandurora?..." Minulescu
cu drag de forum, corina
aysha spune:
[tEID MUBARAK eal][/teal]!
la toata lumea .
Cu sinceritate,Aisha.
"Some people come into our lives and quickly go. Some stay for awhile and leave footprints on our hearts. And we are never, ever the same."
madelaine spune:
Fetele mele dragi vad ca sinteti ocupate . Probabil cu pregatirea pentru Eid. Unde este Maryam? vad ca a disparut de o bucata de vreme si nic nu mi-a raspuns la intrebare? Lasa ca reiau aici intrebarea. Unde este moscheia la care mergi tu? unde anume in Colentina. As vrea sa vin si eu acolo cind vin in tara. pentru ca sint din Bucuresti si chiar as vrea sa va cunosc pe fetele de acolo.
Va las acum ca mai am de lucru, pentru fetele care nu stiu eu ma ocup cu frumusetea femeilor...sint esteticiana .Si am propriul meu mic salon . Asa ca ma cheama datoria. Va pupic
Coscos spune:
EID MUBARAK, fetelor!!
Ce mai faceti?
Adica, stiu ce faceti, ca intru zilnic pe DC si vad orice miscare, numa ca nu am timp sa si particip. Scuze.
Felicitari, Dodo, pentru noul bebel.
La fel si tie, Ttik, pentru succesul la examene ( parca ai iesit de mult timp din butoiul cu melancolie, nu?), si tie Madelaine pentru casa noua.
Eu sunt in butoi pana peste nas, si nu pot sa ies deloc. Chestia e ca chiar nu stiu ce sa mai fac cu viata asta grea...
Maryam, ma gandeam sa iti mai cer niste sfaturi, dar inca de la ultimul raspuns pe care mi l-ai adresat, mi-am dat seama ca ti-ai cam dat seama ce-i cu mine, si tot acolo imi dadeai si niste sfaturi; numa' ca tare-s greu de urmat, mai ales ca mi-e groaza de singuratate.
Ce pot sa fac cu un om ale carui fapte imi spun ceva, dar daca il intreb de ce face ce face( sau nu face ce trebuie), imi spune cu o fata nevinovata: da' ce0am facut rau? sau ce n-am facut? sau lasa, ca inca nu e momentul!
Parca nu mai ne intelegem deloc, iar in tot acest timp, eu stau pe loc, nefacand nimic cu viata mea.
Zau daca stiu ce e mai bine sa fac!!!
Costina
corina iulia spune:
salam aleicum la toate.
cum am ajuns la pagina 10 si maryam nu e de gasit, m-am gandit sa deschid eu subiectul cu nr 7 ca sa avem unde sa ne exprimam gandurile.
toate cele bune tuturor si EID SAID voua si familiilor voastre.
cu drag de forum, corina