Unde sunt musulmancele mele?(6)
Raspunsuri - Pagina 12
madelaine spune:
Kristinuta multumesc pentru cuvintele frumoase, nu am facut decit sa reamintesc ca sintem intr-o perioada deosebita, in care nu avem nevoie de certuri, sau neajunsuri, mai mult sa vorbim despre luna asta . Eu am redat paragraful de pe situl pe care si maryam la scris www.islamuazi.ro. Sa cititi ca sint multe lucruri interesante de aflat si de invatat. Va pup pe toate si apareti pe forum.
aysha spune:
Mai fete dragi,
pai lipsesc citeva zile si vad ca va luati in taste?
Nu pleaca nimeni fara aprobare de la sef. Adica IO!
Sa nu uitam ca desi toate imbratisam aceeasi religie avem totusi pareri diferite.
Sa le expunem nu inseamna a denigra Quran-ul sau a nega hadith-ele.
Unele sintem mai pioase, altele mai incercam iar altele inca ne documentam.
Sa ne bucuram de cei frumos si sa zimbim cit mai des.
Si daca va mai certati fara sa ma anuntati atunci ma supar.
Mabrouk Dodo! Lasa superstitiile pentru altii si pune mina si rasfatate!
Hai sa traim in PACE !
Va pup. Fug la invatat. Miine am primul examen si sint varza. Si calita pe deasupra.
Cu sinceritate,Aisha.
"Some people come into our lives and quickly go. Some stay for awhile and leave footprints on our hearts. And we are never, ever the same."
amoodia spune:
uite aci sunt mari, capiata de somn
mai fetelor baiatul meu la numai 3 luni e un smecher de prima clasa, pai ce ma fac eu cand o fi mai mare?de vreo 2 zile incerc sa-l culc la el in patut si cum atingem patutul cum parca ne trezim si ne inteapa, asa ca mami s-a gandit sa ne pacaleasca si il adorm in patul nostru si cand sa-l pun in patut sa vezi ce ochi cat cepele in face si ne apucam de gangurit si scos sunete pana pe la vreo 4-5 dimineata pana renunta mami si doarme tot in pat cu noi iar tati face misto de noi ca aseara era sa-i iau pe amandoi la ca deja s-au aliat.
ttik si aysha bafta multa la examene si sa nu veniti cu note proaste la noi ca nu va mai dam ciocolata
pe celelalte va pup cu drag si va mai scriu mai tarziu .
Cu respect, Teo
corina iulia spune:
sallam aleicum ,fetele.
ma bucur ca ati acceptat scuzele mele pt flul in care mi-am exprimat parerile si pe viitor cand am sa-mi exprim parerile si opiniile care unele contravin cu ceea ce stiti voi sau ganditi voi ,am sa fiu mult mai atenta cu stilul de expresie si sper ca si vice-versa. desigur ca nu are rost sa ne certam, ne acceptam reciproc ca si prieteni si incercam sa nu aducem jigniri nici macar in indirect. iertarea e rupta din rai-e unul din proverbele romanilor. si stiti cum se mai zice, desteptul cedeaza totdeuna-tocmai asa cum spuneati, prin ntelegere.
steagul alb e simbolul calmului nu doar al pacii dupa razboi asta am vrut eu sa spun.
vine Aidul, ce bunatati pregatiti? imi dati si mie niste idei?
va pup pe toate si numai bine.
"Nu vezi?.../ Sau-ce-auzi si vezi-nu crezi?.../ N-auzi tu cum suna ora /Fericirii-amandurora?..." Minulescu
cu drag de forum, corina
Catan spune:
Si noi si noi pe aici ca ne e frica sa nu ne puna Amoodelu absente
Dodo ce-i mama cu oceanul ala cu plimbarile nocturne ?Noi dirdim de frig si de abea ne mai tirim picioarele obosite de atita ger pina acasa.Mai fetelor nu ma mai joc ca nu m-ati laudat si pe mine ca am luat examenul teoretic ptr carnet.De acu' in opt luni fac si scoala si voi putea sa -mi i-au si carnetul .Ce legi mai au si astia sa capete omul experienta daca nu are carnet ca sa nu intre in vreun copac.
Maryam pe unde esti ?Te rog sa vi din nou alaturi de noi.
Hannen si fetitele ce mai faceti?
Aysha bafta la examen .
Gulshan cum e piticul ?Sanatate multa .
Madelaine te asteptam cu vesti despre casuta (casuloaia noua).Cind va instatlati in ea?
Va pup pe toate in cor .
corina iulia spune:
salam la toate.
uitati, am gasit niste proverbe si niste citate pline de intelepciune din cultura araba.
vreau sa vi le spun si voua, sper sa va placa.
" invidie nu poate fi daca esti convins ca cel mai bine este sa fii impreuna cu cineva mai bun decat tine, ca este mare castig ca acela care-ti este prieten sau tovaras sa fie mai stiutor decat tine si tu sa imprumuti din stiinta lui, mai puternic decat tine si sa te apere cu forta lui, mai bogat decat tine si sa te folosesti de averea lui, cu mai multa trecere decat tine si sa-ti dobandesti cele trebuincioase cu trecerea lui."
IBN Al Huqaffa
" sa nu mergi incotro te conduc simturile, ci incotro te conduce mintea , caci ea este imam."
Djahiz
"omul , chiar daca s-a nascut liber, continua sa ramana scalvul legilor crude pe care le-au nascocit bunicii si strabunicii sai."
Djubran
"nimic nu foloseste ca mintea ta sa vada
de ziua insasi are nevoie de dovada"
Al Mutanabbi
"cel care merge pe drumul cel drept nu se rataceste, iar cel care cauta adevarul nu e orb"
"spune adevarul, chiar daca nu este in favoarea ta"
provebe arabe.
"Nu vezi?.../ Sau-ce-auzi si vezi-nu crezi?.../ N-auzi tu cum suna ora /Fericirii-amandurora?..." Minulescu
cu drag de forum, corina
amoodia spune:
catanele uite ce-ti aduce maica pentru ca ai luat carnetul( sa ma ajungi la dimensiuni) felicitari si spune-ne si noua cand vii prin romania sa stam in casa( ca vreau si eu sa dau de carnet si uite asa ma necajeste sotul toata ziua cu vorba asta)
bre fetili meli dragi OMAR DOARME IN PATUL LUII. Madelaine cate camere ai? sa stim daca venim toate buluc peste tine sau nu
bei ia lasati-o pe Dodo in pace ca acum e insarcinata. nu trebuie stresata deloc deloc, asa ca du-te draguto si la ocean si mai si inoata daca vrei da arata-ne si noua niste poze.vezi ca nu e de joaca cu tensiunea mica. eu dupa ce am nascut din cauza ca-mi scazuse tensiunea am lesinat de vreo cateva ori si aproape 3 zile nu am fost in stare sa merg singura prin camera si pana la urma am acceptat sa-mi faca transfuzie de sange.
ttik multam pentru flori. le-am pus in vaza si sa vezi ce camera parfumata am acusha[:D.
corina daca mai ai proverbe mai vrem ca uite asa ma dau si eu desteapta in fata sotului cu proverbe arabesti
Cu respect, Teo
corina iulia spune:
quote:
Originally posted by amoodia
corina daca mai ai proverbe mai vrem ca uite asa ma dau si eu desteapta in fata sotului cu proverbe arabesti
Cu respect, Teo
cu mare placere, draga mea, ma bucur ca ti-ai placut. sunt foarte pline de intelesuri si de invataminte. mie mi-e tare drag sa le citesc si sa le recitesc, am multe de invatat, inca foarte multe.
spune-mi despre ce ti-ar place sa fie si am sa caut ceva potrivit.
cu mult drag
cu drag de forum, corina
dodo spune:
Pey, Catanele, ce sa-ti fac puiule, cind voi iereatzi cu burtile la soare, noi numaram stropii de ploaie, aku...numara shi tu fulgii, sa treaca timpul mai repede!!!Plus ca ne trebe soare, sa-ncepem si noi constructia cea noua, sa nu ne prinda ploile fara akoperis, ca strica lucratura.
Cit despre inot...he,he, au trecut jde-ani de cind n-am mai facut baie in mare, asa ca nu o sa m-apuk aku! mi-am udat si eu labutele, ca o duamna, deh,, si-atit! Mi-e frica sa pun poze cu balena ca ajung la gazeta de perete, asa ca le tin akolo, sa stiu de unde sa le iau cind oi incepe cura de slabire!!Nu-mi trebe' oglinda, e suficient sa vaz pozele!
Fetelor, cind e Eid? Ca pe-aici parerile sint impartite:joi sau vineri??
madelaine spune:
fetele mai e puti si vine Eidul . Este joi, asa a luat hotarirea malek de la Arabia Saudita. Noi aproape am terminat cu casa, dar mai sint finisajele, mai avem de montat bucataria...dodo succes si tie cu constructia, eu credeam ca nu mai termin. Dar acum sint mindra ca a iesit frumos. pe unde umbla celelalte fete? asteptam noutati de la voi. Va pupic pe toate de la A la Z