progesteron scazut

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns livia spune:

Mastodynonul:

Una dintre componentele acestui amestec, agnus castus, are proprietati anti -prolactinice, si este bine stiut faptul ca nivelele crescute de prolactina se asociaza cu simptome mamare, tulburari de ciclu si cu infertilitate.Remediile homeopatice pe care le contine Mastodynonul il fac sa fie eficient in diferite afectiuni precum tulburari ale ciclului menstrual, infertilitate datorata deficitului de faza luteala, in sindroamele premenstruale asociate cu manifestari somatice (sensibilitate mamara, dureri mamare, migrene, edeme etc) sau psihice (anxietate, labilitate psihica, nervozitate). Este larg prescris si in mastopatia chistica. Mastodynonul nu are absolut nici o contraindicatie.

adm.;30 de picaturi diluate in putina apa, dimineata si seara, timp de 3 luni. Dupa 6 saptamani, prolactina ajunge la limitele normale.

Mergi la inceput

Progesteron natural:naprasnic(ceai preparat special cu apa plata-4 cani/zi),cretisoara(infuzie,2 cani pe zi),tinctura din muguri de zmeur(50 pic.de 3 ori/zi).

puuup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lordra spune:

Hello
Am si eu o intrebare pentru cine se pricepe: Tinctura de coada soricelului si extractul de zmeur au contraindicatii in administrarea prelungita?
Am citit ca tinctura de coada soricelului se ia 10-15 zile pe luna, ori eu am depasit termenul cu 2 zile (am luat deja 17 zile). La fel si cu extractul de zmeur.
E prima luna cand ma simt mai bine si nu mai am sangerari intermenstruale (sunt deja in ziua 19 si e bine - asta in conditiile in care, din ziua 15-16 incepea de obicei circul cu sangerari nedorite).Parca n-am curaj sa le las, sa nu inceapa iar nebunia.
Ma gandesc sa mai iau cateva zile cele 2 produse. E gresit cumva?

Bafta!
Lordra

Mergi la inceput

Ca un trat.naturist sa-si fixeze rezultatele trebuie urmat minim 3 luni!!!Asa ca ;eu as mai lua...

Puuuup!

Mergi la inceput

Livia, sar'na de raspuns. Intrebarea mea era daca mai tratamentul luna asta, in continuare (si daca da, cam pana in ce zi a ciclului). Oricum am de gand sa continuu tratamentul si urmatoarele luni, deci nici pomeneala sa-l opresc. Nu-mi dau seama insa, daca aceste tincturi pot avea si efecte adverse (cum sunt, spre ex. medicamentele cu progesteron care se iau, parca, doar pana in ziua 25 a ciclului).
Cam astea-s nelamuririle mele.

Multam mult!
Lordra

Mergi la inceput

Poti lua CONTINUU linistita!In cazul tau este necesar!
Progesteronul din plante nu este daunator ca cel artificial si-l poti lua linistita cum am zis!

Tu deja iei ceva echilibrat!Ar fi fost excelent daca ai fi baut si 4 cani pe zi de naprasnic inainte de masa(infuzie preparata cum am scris in trat.meu naturist)!

puuup!

Mergi la inceput

Livia, multumesc tare mult pt sfaturi. O sa incerc si cu ceaiul ala de naprasnic. Vad ca deja sunt mai bine, asa incat incerc cu tot ce se poate. In tratamentul naturist am incredere (spre deosebire de cel alopat)
Bafta!
Lordra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lala_1 spune:

Iordra, si eu am acelasi dezechilibru hormonal ca si tine, adica estradiol maaaare si progesteron f.mic, vreau si su sa merg la un doctor homeopat poate gaseste el rezolvarea ptr. ca pana acum am fost la nenumarati medici(endocrinolog, ginecolog) si degeaba.
Dr. Tutunaru stiu ca este un dr. f bun, nu te-a ajutat?

Mergi la inceput

Lala, dr. Tutunaru m-a ajutat enorm prin faptul ca a refuzat sa-mi dea medicamente si m-a trimis la homeopat. Acum, ca am avut un diagnostic concret, mi-a fost gasit un remediu bun care, in sfarsit, s-ar putea sa functioneze. In paralel cu remediul am luat si cele 2 tincturi. Sunt deja in ziua 20 si sangerarile n-au mai aparut. Am avut prin ziua a 17-a o foarte discreta sangerare rozalie, insa a disparut imediat si de atunci n-am mai avut probleme. Astept cu nerabdare sa treaca si zilele urmatoare, sa vad daca am scapat sau nu de sangerarile alea blestemate.
Sa dea Domnul sa ma fac bine ca, de 3 ani de cand ma chinui, mi-o fi si mie.

Bafta!
Lordra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floryy spune:

La analiza din ziua 21 am avut progesteron 4,9.Cum vi se pare, e bine sau nu ?

Mergi la inceput