progesteron scazut
Raspunsuri - Pagina 2
Sorina7 spune:
eu am luat si voi mai lua tablete cu VITEX AGNUS CASTUS,doctorul mi l-a prescris pe post de progesteron natural. Mie mi le trimite sora mea din strainatate, dar am auzit pe aici pe forum, ca si Mastodynon (sau asa ceva) contine asta si se gaseste in farmacii.
www.herbmed.org/Herbs/Herb135.htm" target="_blank">http://www.herbmed.org/Herbs/Herb135.htm
Sorina
"Cea mai mare greseala e sa nu-ti dai seama de propria-ti fericire"...
lordra spune:
Am gasit acu' pe net niste informatii utile: o crema excelenta, sursa naturala de progesteron: FEM-GEST MOISTURIZING CREAM.
A auzit cineva de asa ceva? Pe paginile romanesti n-am gasit decat un singur articol despre aceasta crema. In rest...nika: nici un fel de prezentare a produsului. Sa nu existe el oare in farmaciile/plafarele romanesti? Ar fi tare nashpa.
Hai bafta voua!
Lordra
MRL spune:
lordra, am vazut ca esti din Bucuresti. De ce nu incerci sa mergi la un doctor homeopat care sa iti recomande remediul potrivit. Eu cred ca iti poti rezolva problema foarte usor. Nu merita sa mergi pe premiza ca poate imi face bine asta, dar daca nu si te dereglezi mai tare? Sanatatea ta este mai presus de orice si nu merita sa risti cu nimic. Depinde numai de tine.
Pupici
LilianaM
lordra spune:
Liliana, merg deja la un homeopat. Sper sa ajung cat mai curand la el,(poate chiar si saptamana viitoare) mai ales ca am si un diagnostic clar. Ma gandeam insa sa suplimentez tratamentul homeopatic dat de el, cu alte surse de progesteron. Evident ca o sa-l intreb inainte, pt ca nu cumva aceste surse sa nu se pupe cu remediul prescris de el.
Sper sa dea roade pana al urma, indiferent de partea din care vine.
Lordra
dandana spune:
monval, clomifenul nu este pt cresterea progesteronului, este ceva mai complicat, adica blocheaza niste receptori din glanda pituitara astfel incat se comanda prin reactie inversa cresterea foliculilor, asa incat ajungem sa avem mai multi foliculi decat in mod normal si se maresc astfel sansele pt o ovulatie cu efectul asteptat. de aia sunt mai multe sarcini gemelare pe cicluri stimulate
iar stimularea nu este un tratament chiar daca are efect si in lunile urmatoare opririi medicatiei, nu cred ca mai mult de o luna doua
progesteronul mic poate insemna fie deficit de progesteron fie lipsa ovulatiei, eu am inteles din sapaturi ca sunt doua lucruri diferite, in primul caz duce la pierderi rapide de sarcina iar in al doilea caz nu e o cauza e un efect
Loma spune:
Fetelor uitati-va pe site-ul asta, http://www.fibrocystic.com/cause.htm tot prin ei puteti procura progesteronul crema, natural 100% fara substante chimice, deschideti toate ferestrele din stanga si cititi-le.
Foarte multe informatii pe care nu avem de unde sa le stim, asa am descoperit si eu dupa sapaturi si cautari, eu am probleme cu sanii si un mic fibrom, datorate excesului de estrogen si lipsei de progesteron. Inca nu mi-am luat crema cu progesteron pentru ca sunt inca la capitolul informare, insa voi face comanda si va spun cum e.
Va doresc la toate sanatate si un an plin de realizari.
Smerenia este regina virtutilor.
monval spune:
SAMIDA, nu stiu exact daca din cauza HSG-ului am acea dereglare de ciclu, dar de atunci o am, pina sa fac HSG. aveam un ciclu regulat la 28 zile.nu-mi pot da seama de la ce m-am dereglat, poate din cauza stresului, faptul ca ma chinuiesc de ceva ani .....ma tratez de ana dau peste alta
, nu stiu ce sa mai fac.Ii multumesc lui DUMNEZEU ca am un baietel de 7 ani care imi ridica moralul si ma face sa mai uit de toate neplacerile astea.Oricum nu ma las batuta si merg inainte , bineinteles cu o gindire pozitiva.
.
monval spune:
DANDANA, acum am inteles ce mi-ai scris, eu am crezut ca luind clomifen imi ridica nivelul progesteronului, dar m-am inselat.Tu ce stii?daca as lua parlel clomifen cu progesteron ar iesi ceva rau? eu ma gindesc ca nu.Stii cazuri care au mai luat asa?
Iti multumesc 
gabid spune:
Monval,
Clomifenul stimuleaza formarea foliculilor.Pe eco se vede cand ajung la maturitate si atunci pt ruperea foliculilor se face pregnyl.Din acea zi se ia utrogestan cam 3/zi si nu se mai opreste decat daca vin rusii.Cam asa este procedura de stimulare ovariana.Asa se procedeaza si la stimulari mai puternice gen:menogon sau puregon.
Gabi.