Livia am si eu o ?....de 4 zile am inceput sa beau ceai de napraznic si de cretisoara...primul 4 cani pe zi...inainte de fiecare masa iar al doilea o cana dupa masa de dimineata si alta dupa masa de prinz...Intrebarea este: ceaiul de cretioara se bea tot pe stomacul gol...sau pot sa-l beau si dupa ce maninc?
Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata
si eu am un astfel de dezechilibru adica mi-a gasit ovare polichistice si mi-a zis sa iau Duphaston dar dupa o luan nu a avut nici un efect doar ca m-am cam umflat...3 kg. Si imi este crescuta si prolactina pt acre momentan fac un tratament cu Dostynex. Stie cineva cum as putea sa inlocuiesc aceste medicamente cu ceva naturist sau pe baza de plante...eventual Livia!?
Bianca 
Poze
Naprasnicul il bei inainte de masa cu 1/2h,inghititura cu inghititura apoi mananci astepti 1h si bei ceaiul de cretisoara!
Mai poti lua tinctura de muguri de zmeur 30pic.de 3 ori /zi.
succes!
Draga Liviutza,
Nu stiu daca ma mai tzii minte pt ca tu raspunzi tuturor fetelor.
Eu acum cateva zile am facut inseminare,am si un diagnostic de ovare polichistice. D-na dr.nu mi-a dat sustinere cu progesteron,crezi ca e necesar sa beau vreun ceai?Parca n-as vrea sa iau medicamente!!
Din analize aveam progesteronul in limite normale,dar eu stiu? Daca nu se lipeste bebele din cauza de progesteron?
HELP!!!!!
Cu pupici, Veronica