Bebelusi de sept-oct 2004 (9)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babirusa spune:

blue77 ma bucur ca ti s-au desfundat canalele, ai bb bun
danina, ar fi bine sa intrebi pediatrul daca e bun ceaiul de tei, eu nu am auzit sa se dea la bb...
roandre si eu am patit sa o schimb cu totul la cat kk a facut si nu numai o data pe zi, de am crezut ca raman fara hainute curate
Alexandra a fost f. agitata ultimele 2 nopti, o fi fost de la luna plina? Si petardele au speriat-o si nu putea adormi de zgomot chiar daca era f. obosita. Voi ati patit asa ceva? Si ea rade si chiuie f. mult, si mai spune aga, ga, errr, gah de ne imprastiem de ras.

babirusa si bb Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tyaa spune:

Buna!
Va urez iarasi La Multi Ani!
As vrea sa va intreb, daca stie careva dintre voi, e voie sa mergem la dentist? Si daca da, cum e cu anestezia? NU e bine sa ii alaptam in ziua aceea? Ar cam trebui sa merg si nu stiu daca e bine sau nu.
Nu am mai intrat de ceva zile pe forum si inca nu am citit ce ati scris, dar recuperez.
Va pup.

si bebe Elisa Nicola
http://community.webshots.com/user/2002

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tyaa spune:

Si inca ceva.....Bebelusii vostrii plang in somn? Ca a mea plange dar nu pare sa fie de durere, o apuca asa cate o data, dar isi pune gurita de zici e suparata foarte tare. Si mai nou saliveaza cam tare, parca e izvor gurita ei.
PA

si bebe Elisa Nicola
http://community.webshots.com/user/2002

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

salut voios!
Danina, sa stii ca bebelusii speculeaza foarte repede ce e mai usor pentru ei, si daca vede ca din sticluta cu tetina iese mai usor...s-ar putea sa refuze sanul, eu stiu cazuri, dar asta depinde si de copil, stiu si caz in care a baut ceai cu sticlutza si a supt de la san pana la 9 luni ce la intzarcat, totul depinde de copil...uite, eu nu m-am riscat si nu i-am dat nimic cu tetina, oricum de ceai nu are nevoie daca e alaptat la san, laptele de mama tine si de sete!Si mai mult decat atat stiu pe cineva care a ajuns sa-i bea copila un litru jumate de ceai pe noapte... si i-a refuzat sanul la 3 luni din cauza ca i-a dat ceai din primele zile... pentru colici. acuma fiecare face cum crede mai bine, oricum depinde cel mai mult cum am zis de copilas!

Mihaela, si Stefan facea rotatii dastea de se intorcea de pe spate intr-o parte si apoi pe burta, dar de cand a prins jmecheria ca se poate ridica nu l-am mai vazut sa se chinuie cu intorsul pe burtica ...hehe..acu se chinuie sa isi ridice capul in sus...

si fetelor sa va dau o noutate! si ieri si azi Stefan avea un pic de kk in pampers dupa somnicul de dimineatza de la 11! nu era mult dar era! si era facut de el si nu ajutat de termometru... poate ca in sfarsit scapam si noi de chinul cu termometru si isi face treaba singurel!Eu una tare m-am bucurat cand am vazut kk in pampers ca l-am si sunat pe tati la munca sa ii spun... si s-a bucurat si el binenteles!

Adela, si al meu zice ma-ma-ma-ma cand e obosit si intr-o seara m-a strigat sotul sa merg repede sa vad ca zice mama!

Ana si Stefan, minunea lui mami si tati!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionika spune:

Diana, si eu sunt din Iasi si am remarcat faptul ca bb-ii nostri sunt nascuti in aceeasi zi: 14.09.2004. Ce coincidenta! La ce maternitate ai fost internata si ce medic te-a urmarit in timpul sarcinii? Eu am stat la Cuza Voda.

Ionika si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

Buna fetelor!
LA MULTI ANI PENTRU VICTOR CRISTIAN(Dixie) si DANIEL(Irina Piticuta)Sanatate multa
Vad ca s-a facut mare tam tam cu alaptatul. Nu mai vorbesc si eu prea mult la subiectul acesta. Cu atit mai mult ca am si eu aceeasi parere ca majoritatea dintre voi. Laptele de mama este sfint, dar daca nu e posibil nu trebuie chinuit copilul numai cu lapte matern.Eu am suferit ca nu mai aveam lapte, dar nu am putut face nimic, nici cu ceaiuri, nici stimulente. Pursisimplu, m-am trezit intr-o zi ca a scazut brusc si de atunci tot mai putin si mai putin. Am inceput cu 30 ml supliment si am ajuns la 100 ptr ca nu mai aveam. Asta e.
Parca a intrebat cineva de cojitele din cap si in special de pe fontanela. Mie asistenta mi-e zis sa o dau cu ulei alimentar fiert, inainte de baie!!! dupa baie sa ii pun o caciulita citeva minute, in mod normal ar trebui sa se faca pe cap ca o crema unsuroasa, care se sterge in rotatii ( nu se apasa) cu un tifon.
Danyce, nu te ingrijora ca face o data si mult. A noastra si acum face o dat pe zi, dar nu asa mult.Dar a avut o perioada lunga cind facea la fel, de se umplea pina la git si doctorul a zis ca e ok. In plus mi-a zis ca daca face moale, chiar si la 3-4 zile sa o las sa nu ii fac nimic( supozitor sau termometru).
Aa, tot uitam sa va intreb, cite grade aveti in casa cele care ii tineti fara caciulita? Eu sunt tare friguroasa si mi-e frica sa o tin fara( am 22-23 de obicei)
v-am pupat

Lilia si printesa ei Amelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Lilia, eu am in casa 20 de grade, stau la casa si mai mult de atat nu imi permit sa platesc la gaz, Stefan sta fara caciulitza din prima zi, nici in spital nu l-am tinut cu caciulitza! si nu ii este frig! la temperatura care o ai tu in casa...eu zic sa o ti linistita fara caciulitza!gandeste-te la tine!tu porti caciula in cap?gandeste-te ca ea e doar un omuletz mai mic!eu asa ma gandesc si cand il scot afara, nu il tin nici in casa imbracat gros, doar un body cu maneca scurta pe sub o salopeta ceva mai grosutza din bumbac, si sosete in picioruse, atat, si nu ii este frig!
Treaba este ca asa cum il obijnuiesti asa il ai, asa se zice!eu la spital il tineam tot timpul cu geamul deschis, arau termopane acolo si ne sufocam amandoi daca inchideam geamul....iar doctoritza imi spunea ca e ok, ba mai mult decat atat, aerul si lumina l-au ajutat sa nu faca icter, a facut doar un ten icteric, foarte usor....dar sa nu ma lungesc cu vorba, idea e ca nu le este frig fara caciula in casa!

zilele trecute imi faceam probleme de cat a luat Stefan in greutate, azi l-am cantarit dupa o saptamana si a luat 170 de gr. eu zic ca e ideal pentru un varsta lui!

Ana si Stefan, minunea lui mami si tati!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns timea spune:

Salutare!
La noi a fost azi caldut, 0 grade si am facut o plimbarica...sper sa fie la fel si maine:)
Lilia la noi sunt ct.21 de grade si nu o tin cu caciulita, noaptea chiar si mai putin si la fel...
Tyaa eu am fost la control la stoma in timpul sarcinii, nu mi-a facut decat detartraj desi a zis ca am un inceput pe ceva dinte. Mi-a zis sa vin cam la 6 luni de la nastere...aici fac anestezie pentru orice obturatie, oricat ar fi ea de superficiala...
Noi mergem la culcarica imediat, va doresc o zi buna:)
Numai bine,
Timea si Mara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama lui Licurici spune:

Buna fetele,
Lilia, nici noi nu stam cu caciulita in casa, desi Licuriciul meu avea doar 2,300 kg cand l-am adus acasa de la maternitate si soacra-mea era disperata de cat de subtire (dupa parerea ei) il tineam imbracat. Nu am lasat niciodata in casa temperatura mai mare de 23 grade. Partea mai putin buna pe care am observat-o este ca atunci cand ii pun caciulita ca iesim la plimbare se foieste si chiar plange cateva minutele pana se obisnuieste.

Am mai pus si noi niste pozici!

Angela si Licuriciul ei mic
http://community.webshots.com/user/davidangelatavy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Lilia eu ii pun caciulita doar dipa baie si i-o dau jos cand se trezeste data viitoare. In rest pediatrul mi-a spus ca doar sub 20 grade sa-i pun caciulita.
Tyaa eu am fost la dentist chiar pe 31 dec. si a trebuit sa-mi faca anestezie ca sa scoata nervul... Mie imi spusese dr. pediatru ca daca imi face anestezie sa-mi faca fara adrenalina (cred ca e bine, eu asa tin minte) si sa-i dau sa manance dupa 6 ore de cand mi-a facut anestezia. In schimb dr. stomatolog mi-a spus ca nu e nici o problema, ca trece foarte putin in lapte si nu-l afecteaza pe bebe. Dr. stomatolog este nasul nostru si are destui ani experienta, deci nu avea de ce sa ma minta. Nu stiu exact ce anestezie mi-a facut, oricum a fost una mai usoara din cate am simtit eu si i-a trecut efectul destul de repede. Si ma gandesc ca daca i-a trecut efectul acolo, local, si in lapte nu mai avea nci un efect. Eu i-am dat piticei sa manance dupa doua ore de la anestezie (pentru ca nu am putut s-o pacalesc nici cu ceai, nici cu lapte praf) si nu s-a intamplat nimic... Spune-i dr. la care te duci ca alaptezi si normal ar trebui sa stie ce anestezie sa-ti faca.

Eliana si Elena (23.10.2004)
http://community.webshots.com/user/elianacalin

Mergi la inceput