Bebelusi de sept-oct 2004 (9)
Raspunsuri - Pagina 12
anne33 spune:
Salutari la toata lumea.Roandre,scumpilina stiu ca nu am mai scris de mult,calculatoru meu e mai rau decat o maina stricata,reparam pe o parte si se strica pe alta ;cred ca intr-o buna zii o sa-l trantesc de pamant si o cumpar altu nou,desi cu finantele nustam deloc grozav,doar sotu lucreaza si suntem 4,dar poate in sistem de rate as putea lua unul nou si sa-l achitam in2-3ani ca sa nu doara prea tare la buget.trebuie sa fug,dar revin.S-a trezit Giulia cu foamea in gat
tyaa spune:
Elyanne, Timea, multumesc pt raspunsuri. Azi, daca ies, trec pe la dentist ca am o masea care a inceput sa se strice cand eram inca gravida.
Sa fiti cuminti
si bebe Elisa Nicola
http://community.webshots.com/user/2002
lizzy spune:
quote:
Originally posted by ionika
Diana, si eu sunt din Iasi si am remarcat faptul ca bb-ii nostri sunt nascuti in aceeasi zi: 14.09.2004. Ce coincidenta! La ce maternitate ai fost internata si ce medic te-a urmarit in timpul sarcinii? Eu am stat la Cuza Voda.
Ionika si Andrei
Sorry, nu sunt din Iasi, ci din Tg.Mures, unde am si nascut. Dar e adevarat, bebeii nostri sunt nascuti in aceeasi zi 14.09. Suficient ca sa fim prietene, nu?
Diana si bebe Ianis (14.09.2004)
http://www.babiesonline.com/babies/i/ianis
Poze: http://photos.yahoo.com/dianarus78
crini spune:
Lorena, multumesc pentru raspuns. Am sa caut si eu crema s-o incerc. Lui bebe a inceput sa-i cada parul. O fi din cauza cojitelor din cap? Ca cea mare n-a avut cojite si nici parul nu i-a cazut.
tyaa eu am fost la dentist cand fetita mea avea 4 luni si o alaptam exclusiv. Mi-a facut o anestezie speciala, probabil cum a spus elyanne, dar nu stiu sigur, oricum daca ii spui ca alaptezi el stie ce sa faca. Pentru siguranta primul lapte l-am scos si nu i l-am dat.
crini spune:
Lilia, acum am vazut postarea ta, eu intrebasem de cojite si multumesc de raspuns.
Eu il tin fara caciulita si cred ca la tine in casa e destul de cald. Daca nu e curent poti sa nu-i pui caciulita, ca nu raceste la 23 grade.
mari74 spune:
Bun gasit in noul an!
Da, Tyaa asa cum spunea si Crini, spune-i doctorului ca alaptezi ca
pt gravide si mamici care alapteaza se face o anestezie speciala care nu afecteaza lapticu. Io am fo cand avea Sofia 2 luni si mi-a aratat negru pe alb ca nu s urmari da io ca sa fiu cu inima impacata am aruncat totusi lapticu.
Ca tot vorbeati de caciulite la noi in dormitor is in jur de 19-20 grade si clar fara ! Dupa baita uscam paru cu feonu si nu inteleg ce rost ar avea caciulita
pupici
mari
ana_a spune:
salut mamici si bebici!
La noi ninge! in sfarsit avem zapada!doar ca azi nu a stat de loc ninsoarea si inca nu am reusit sa iesim afara! Acu parca ninge mai putin, puiul meu tocmnai s-a trezit asa ca ne imbracam si iesim un pic la zapada!
In rest suntem bine!
Am citit ce ati scris pe aici...am vrut sa mai zic ceva dar acu ma grabesc sa iesim afara! Va pup!
Ana si Stefan, minunea lui mami si tati!
mama lui Licurici spune:
Anne33, ai facut cumva Liceul Sanitar din Hunedoara???
Angela si Licuriciul ei mic
http://community.webshots.com/user/davidangelatavy
ionika spune:
Diana, am avut impresia ca esti din Iasi si chiar ma gandeam ca ar fi o coincidenta cam mare.
Tu ai inceput sa-i dai lui Ianis piureuri si sucuri? Mie mi s-a spus sa-i diversific alimentatia incepand cu 4 luni si tare ma tem ca nu va mai vrea sanul. Oricum, asta este si nu am ce sa fac.
Peste doua saptamani suntem programati la vaccin si vreau sa-mi spui daca ai optat pentru varianta gratuita sau vei il cumpara. Am observat ca multe din mamici au preferat sa-l cumpere pe cel din import, care ar fi mai bun. Tu ce parere ai?
Am o intrebare de o mie de puncte: mancarica o preparati in casa sau ati recurs la cele din farmacii, speciale pentru copii? Daca da ultima varianta, atunci ce marca?
Mihaela, repet intrebarea cu riscul de a te stresa: ai auzit ceva de prepararea mancarii lui bb cu ajutorul sterilizatorului? Am inteles ca ar fi mult mai sanatos pentru ca nu se pierd asa multe vitamine ca atunci cand le fierbi.
liaT spune:
Salutari , am revenit si eu ca acum e liniste si pace. A adormit ff greu dupa un mic scandal.
Voua vi se mai intampla sa planga cu sfarcul in gura?...vrea sa traga din el dar nu reuseste desi pozitia e aceeasi neschimbata...il are in guritza dar nu trage si se agita tare tare si dupa aia plage langa el si nu il vrea pana nu o linistesc un pic. Azi am transpirat toata pana o mancat si dupa atata lupta o adormit bustean, dar macar e satula (zic eu ).
Lilia si la noi in casa sunt 22, uneori 23 de grade si Alexia sta fara caciulita, doar dupa baie o las cam o ora cu caciula in cap pana i se usuca bine parul si pielea capului si dupa aia jos cu ea ca si asa o desface in somn, cum reuseste nu stiu.
Danyce si Alexia face tot o data pe zi desi de multe ori da si pe afara, asa ca nu te ingrijora. Nu stiu daca mai ti minte dar noi am avut probleme cu scaunul facea tot la 3- 4 zile si de cand luam Debridat facem o data si bine si mai avem zile in care face de 2 ori , dar sunt rare .
Acuma va las ca aud niste miscari un patut ...pupici
Liana si mica Alexia
http://community.webshots.com/user/lianatodoni