Copilasii din 2002 (05)
Raspunsuri - Pagina 7
Karina spune:
Draga Caprioara, bine ai venit in clubul nazdravanilor. Sanatate multa, bucurie si fericire in noul an. Va pregatiti de petrecere, nu ? Sa ne povestesti neaparat cum a fost.
Eu te-am trecut in lista, dar deocamdata nu pot s-o pun pe prima pagina, sa vedem poate o rezolvam cumva, daca nu atunci am sa pun listuta pe aici pe undeva.
Astept totusi doritoare de a prelua lista...
Karina + Bogdanel
Nu traim ca sa mincam, ci mincam ca sa traim
Karina spune:
Oana, nu te supara pe Gabbriela, sigur are motivele ei. Sa-i uram toate cele bune si poate dupa un timp i se va face dor de noi
Karina + Bogdanel
Nu traim ca sa mincam, ci mincam ca sa traim
irina_ina2000 spune:
La multi ani!
pentru toti .Vad ca anul incepe cu vesti proaste si imi pare rau dar ii voi respecta hotararea Gabrielei mai ales ca stiu ca si eu fac destule pauze pe aici din lipsa de timp.Fiecare decide ce are de facut si mai ales va face asa cum stie ca ii va fi mai bine pt el si familia lui.Noi am debutat in anul acesta cu o otita la urechea dreapta -cred ca este urmarea unei atentii scazute in ultimile zile de la cresa .Nu ma pot supara insa pe nimeni din aceasta cauza deoarece nu am cum dovedi si mai ales ca tot acolo vom revenii dupa ce ne facem bine.In rest Alexandru este bine, vioi , canta toata ziua si spune toate poeziile copiilor de la serbarea de Mos Craciun.Karina ma bucur mult ca ai preluat listuta si ca nu se va pierde .Eu am gasit pe aici multe idei care mi-au fost de folos in a rezolva probleme specifice varstei lui Alexandru si as vrea pe cat se poate sa ne intalnim pe aici cu sfaturi , pareri in continuare.
sa ne auzim in continuare sanatosi, cu vesti proaspete si fara prea multe probleme.
Anina_n spune:
Capripoara si Matei, bine ati venit si sedere placuta !
La multi ani, Ilinca ! Petreceri frumoase, maine si daruri pe masura ! Raluca, felicitari, sa va incante mereu ! Abia asteptam povesti de la petreceri !
Gabbriela, draga mea, sper sa revi, macar la subiectele tale preferate ! Tu esti sufletul lor, tu le mentzi active !
Karina, eu am lista de la Gabbriela, dar nu o voi prelucra, inca. Astept, totusi un semn de la Gabb, poate revine. Maine va voi scrie, cum ramane cu lista. E bine sa se mentina in topul subiectului nostru.
Pe curand !
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii
An nou fericit !
rosa spune:
Multumim mult de urarile pentru Victor si La Multi Ani tuturor! He,he primul care implineste 3 ani pe lista noastra, baiat mare are mama!
Am fost bucuroasa ca am avut liber ieri si am putut sta toata ziua cu el. Victor a simtit din plin ca a fost ziua lui - cu cadouri, tort, suflat in lumanari, telefoane si citiva priteni in vizita. Simbata il vom sarbatori oficial, ca zilele astea dupa Revelion toata lumea e ametita si satula de chef, inclusiv noi Saracu' kopil, problema asta o va avea toata viata
Iar ca scurta dare de seama - vorbeste foarte mult si coerent, a scapat de pampersi de vreo 3 luni, suzetele le-a luat Mos Nicolae si duse au fost, stie toate literele si cifrele si ii place muzica in mod deosebit. La ski nu am ajuns inca, dar l-am pus pe patine si nu am avut mare succes, pe mine ma doare spatele de nu mai pot iar el nu a fost prea impresionat. Dar perseveram.
Va doresc tuturor un an bun si bucurii din partea copiilor, si voi incerca sa scriu mai des, oricum va urmaresc din umbra
HelleneC spune:
A plecat Gabb si imi pare tare rau! Macar din cand in cand sa mai dea un ochi pe aici sa o vedem si sa ne mai spuna ce face ea si Julian? Nu spun ca si eu am probleme din cand in cand ca stau cam mult pe DC si uit sa fac alte treburi prin casa! Dar poate revine, Nina sa ne dai de veste!
George e acum la tzara, probabil se joaca cu copiii din vecini, care il viziteaza zilnic! M-a sunat si ma distreaza cum vorbeste: "Alo, mama, ce paci? Bine?" Nu spune f si nici v, le inlocuieste cu p si b si e tare nostim. Am senzatia ca este atras de numere, pentru ca le cauta in carti si imi arata pe unde vede spunand: "ete, mama, doi", este singura cifra pe care o spune, desi numara pana la 10, cu ajutor de la 6 incolo! Cred ca o sa ii caut ceva pe la noi cu cifre, ceva magneti sau vreun joc "cantator"! Cu siguranta o sa fie atras!
Rosa, petrecere frumoasa sambata si voua si lui Victor!
Raluca, sa iti traiasca fetita si sa creasca mare si cuminte! Petrecere frumoasa!
Va pup si mai tinem legatura!
Elena
PS: sper sa mai am aliati in "operatiunea olita", chiar daca Gabb a plecat (am senzatia ca nu va putea sta mult fara noi, sper sa nu gresesc)
Mami ”de George”
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii
www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC/" target="_blank">Poze
Anina_n spune:
Dragi mamici,
Gabb a hotarat sa faca o pauza totala la DC, pentru o anumita perioada de timp. Pana vom trece la un capitol nou, pentru a mai adauga cate un copilas pe lista, la rugamintea Gabbrielei, voi intra cu nick-ul ei. Iar la inceperea unui nou capitol, voi posta lista cu nick-ul meu.
Gabbriela ureaza tuturor sarbatoritilor din aceste zile, la multi ani !
Irina, sanatate micutului tau ! Bine ca este vioi, ca tare greu mai este cand sunt bolnaviori micutii !
Rosa, istet baiat ai ! Felicitari pentru ca ati scapat de pampers si suzete ! Petrecere frumoasa, sambata !
Poze cu Victor, unde am putea vedea ?
Elena, asa vorbeste si Cristina. In loc de "f" spune "p" si in loc de "v", spune "b".
Despre olita sunt convinsa ca vei avea cu cine discuta, doar sa vina mamicile la povesti. Eu nu am ce-ti impartasi in aceasta privinta, deoarece noi am inceput cu olita la 7 luni, fara probleme. Si imediat dupa 2 ani, Cristina a trecut la , fara sa mai scape pe ea. Oricum, cu rabdare si perseverenta veti reusi !
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii
An nou fericit !
Raluca spune:
Salutare generatiei 2002,
Multumim pentru urari, Ilinca si-a inceput ziua de nastere nu tocmai vesela, e prima zi de gradi din noul an si nu a fost prea incantata, vrea in concediu....abia dupa ce a vazut ca si la gradi are tort si lumanari s-a mai inveselit. Sper sa se distreze, oricum petrecerea copiilor in adevaratul sens va fi doar sambata, azi chefuim cu adultii.
Sa aveti o zi frumoasa!
Raluca mama Ilincai
Laura T spune:
La Multi Ani la toata lumea pentru Noul An 2005 si La Multi Ani sarbatoritilor de zilele acestea (care fac 3 ani, ha-ha ce mari suntem!!!).
Ramonica mea e in ton cu copilasii de aici, adica vorbeste mult, dar cam stalceste cuvintele (si ea zice " ce paci?" si nu numai), am reusit in sfarsit sa scapam de "suzi" (de care era tare indragostita) pentru ca a luat-o Mosu', folosim pampers doar la somn, in rest facem pe olitza, si suntem o maimutzica ce o imita pe surioara mai mare in tot ce face si ce zice...Desenam mult, facem "liste" ca mami cu tot ce trebuie sa cumparam (adica "dadam"=salam, "iche"=icre si pate, adica preferatele culinare ale ei, nu tocmai sanatoase), mancam mai mult carne si mai putin lactate (doar lapte cu Nesquik, ca sa avem si noi "cafia" ca buni), Danonino il cerem dar nu mancam decat 2-3 lingurite din el etc.
Va pupam si asteptam povestile voastre,
Laura si bebitele: Bianca (5 ani si 8 luni) si Ramona (2 ani si 7 luni)
poze_cu_fetele_mele
sinzi_ana spune:
Sa va povestesc si eu cum ne-am descurcat in vacanta:
Noi ne-a distrat foooooarte bine la munte. Erau in hotel o echipa de copii din Constanta de la inot (cu prietena mea profa) in cantonament, cu care ne vedeam pe holuri, la masa si pe afara..iar David era in al 9-lea cer, il luau toti in brate, noi am fost in concediu total, caci nu aveam grija lui David. am fost la parada modei cu copii (faceau in holul hotelului) la bal mascat, la discoteca...striga mereu dupa ei "piii" "piii"
Nu prea am avut parte de multa zapada, la inceput era zapada, apoi s-a topit incet incet, dar a fost foarte frig, in prima noapte am avut -16C brrrrrr...apoi a iesit si soarele...
De Craciun preotul de la biserica din Tusnad ne-a rugat sa aducem copiii la biserica pentru ca vine Mos Craciun si ei au doar 50 de familii de ortodocsi si putini copii...asa ca am fost cu grupul de inotatori care au cantat colinde si cu DAvid si MAtheo care nu mai stiau ce sa faca pe acolo, alergau prin fata popii, pipaiau toate icoanele, radeau...a fost amuzant (doar o baba s-a suparat si ne-a spus ca daca nu putem sa ne stapanim copiii sa nu mai venim cu ei la biserica si toata lumea a sarit cu gura la ea ca unde ii este spiritul de sarbatoare)...dar la un moment dat fiul meu a descoperit cosul cu banii donati bisericii si a inceput sa strige "banii, banii"(cuvant pe care il pronunta foarte bine) si si-a infipt mainile acolo...am murit de rusine..si cum ii dadeam drumul din brate se ducea infipt la bani!!! Noroc ca a venit mosu repede si s-a schimbat centrul de atentie!!!
Alt lucru haios, copiii faceau antrenamente si David dupa ei, a alergat cot la cot cu copiii de 11-15 ani, si se chinuia sa sara ca broscuta sa mearga cu spatele, sa faca joc de glezne...era asa haios! A mancat de a rupt, cate 2 feluri de mancare plus desert, dar nu a pus nici un gram pe el! Am fost si prin padure putin si a invatat o gramada de cuvinte noi...cred ca are in vocabular vreo 250 de cuvinte...
Apoi am fost cu el la Botosani...
A invatat sa spuna si Botosani (cu accent moldovenesc "botsani") si a fost centrul atentiei printre parintii si rubedeniile finilor nostrii...ne-am scos banii pe vacanta numai din urarile pe care le-a facut el!!!! (urarile constau in "aho aho" si o figura cu degetu in gura pe care o invatase de la Marius, finu)
Foarte frumos Botosaniul, luminat, cu multi brazi, luminite, curatenie..ne-a placut.
DAvid a profitat de parcul care era destul de aproape de noi si de niste pitici si o moara din fata primariei cu care s-a jucat in ciuda gardienilor care erau cu ochii pe noi sa nu stricam ceva...
In schimb in noaptea de REvelion a fost ceata, frig, plin de bubuituri (moldovenii erau fascinati de pocnitori si 2 zile pocneau non-stop, ba chiar ti le aruncau in fata) asa ca nu am iesit deloc afara, desi in fata blocului era o scena amenajata unde au avut concert akcent, si nu mai stiu cine...dar era prea frig, ne era lene...DAvid dormea dus...
Noi am stat si am halit pana seara tarziu si am trancanit ca mosii...nu prea am dansat (oricum eram doar noi 4 plus David care dormea) si la ora 3 dormeam cam toti!!! A fost un Rev linistit si foartte placut!
Am iesit a doua zi si in 4 zile cat am stat acolo, am spalat de 4 ori haine (desi mai aveam o gramada) pentru ca se noroia pana la piele (nu stiu cum reusea) pe toate toboganele si leaganele de acolo. In schimb a mancat fooooarte mult din toate bunatatile pe care le faceau parintii finilor, (si ma-sa la fel ca a pus 3 kg si acum se chinuie cu Viaredin...saraca!!!) a fost relativ cuminte, porcul de guineea a scapat cu viata, bradul desi inclinat ca turnul din Pisa, inca se tinea pe picioare...
A fost o excrusie foarte placuta, drumul a fost greu, David nu a dormit mai deloc (am plecat noaptea in speranta ca va dormi si a dormit 2 ore din cele 10 pe care le-am facut pana acasa)...
Acum insa doarme de sfaraie patul cu el (aseara la 9 jumate dormea si azi la 9 dimineata a facut ochi)...
Si cam atat pe scurt despre drumetie
Sinzi si David
Vacanta noastra de iarna