Copilasii din 2002 (05)
Raspunsuri - Pagina 6
Mia. spune:
Gabriela,i-am luat azi de la Wall-Mart din ala cu litere magnetice care cinta si inca un joc pt calculator.Dar am facut greseala sa-l luam si pe el in zona ,de parca la virsta lui ar fi ales,el le vroia pe toate,erau si V.Smile si nu se mai dezlipea de acolo,apoi tot vedea ba masini din alea mari,ba motociclete si l-am scos urlind de ne-a auzit tot magazinul.A mai bocit el o vreme,apoi am mai intrat intr-un magazin,unde erau niste copii si el cu jocul cu litere dupa el,le arata si dansa,cind a vazut ca face furori era f incintat de joc.Barbatu'miu aproape ca se enervase ca a dat o groaza de bani si nu-i placea,dar apoi s-a linistit...Acasa l-a vazut si pe ala pe calc.si nu mai vroia sa doarma de prinz,sa manince,nimic si statea cu amindoua in fata...
Cel pe calc are versiune si in engl si in franc ceea ce imi place,cel cu litere l-am luat in franceza.
www.lucavasile.go.ro" target="_blank">Poze
Gabbriela spune:
Va doresc la toate un an nou plin de bucuri si impliniri.
Si vreau sa va anuntz ca asta este ultima mea intrare pe DC ... nu o sa mai intru sa postez nimic si nici sa citesc.
Daca vrea cineva sa se ocupe de lista de la inceutul subiectului.
PS: Anina_n daca vrei sa te ocupi tu de lista incontinaure ca eu nu mai pot, nu mai am posibilitatea si nici timpul necesar.
pupici la mamici si la bebici
O zi buna si multa sanatate la toata lumea
Gabbriela & www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
0 - 2 years 2 - 3 years
felicia0606 spune:
Pacat! Gabi era cea mai buna prietena a mea de pe DC si m-a ajutat de cate ori am avut nevoie.
Felicia
http://www.babiesonline.com/babies/a/alex2003
Cristina_C spune:
Gabbriela, si noi o sa-ti simtim lipsa.
Cristina
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C
sinzi_ana spune:
Gabb cum sa pleci??? Pai io chiar o sa plang de doru tau...serios!!! Imi placea asa mult cum ai organizat subiectul asta...te rugam....stai macar aici printre bebicii de 2002...
Noi incepem sa recuperam somnul pe care l-am pierdut cu drumurile...nu ne-a fost usor Constanta-Tusnad, Tusnad -Botosani si Botosani-Constanta...a fost obositor pentru noi toti. Dar a meritat efortul. Am pus si poze, puteti sa le vizionati...sunt cam multe...:D
Vin mai incolo cu amanunte pentru ca trebuie sa pregatesc micu dejun pentru baietii ca au facut ochi...pup
Sinzi si David
Vacanta noastra de iarna
Raluca spune:
LA MULTI ANI! mamici, bebici de 2002
Revenim si noi cu impresii de vacanta...frumos dar scurt! Ilinca s-a dovedit inca o data o mare incapatanata, in sensul ca nu am reusit sa o punem pe skiuri iar pe patine mai mult de o jumatate de ora nu a vrut, in schimb a devenit mare fan saniutza, mai ales daca o tragi si la deal ......Si cum in fiecare an de sarbatori ni se pregateste o surpriza in 31 dec. domnisoara noastra a facut o infectie urinara, asa ca am pasit in noul an cu analize, antibiotice si urlete.Acum e O.K. si ne pregatim de petrecerea de maine cand serbam cei 3 anisori cu mare petrecere, mare, atat acasa cat si la gradi asa ca...va asteptam la petrecere!!!
Raluca mama Ilincai
Karina spune:
La multi ani Victor si La multi ani Ilinca ! Sa fiti sanatosi, fericiti si sa aveti parte de tot ce e mai bun in viata. Raluca sa ne povestesti cum a fost la petrecere. Bine ca ati scapat de infectia urinara ca e tare urita la bebei...
Gabbriela, imi pare tare rau ca pleci, dar daca asa e mai bine pt. tine. Desi nu te cunosc personal, mi-ai fost intotdeauna aproape, ca o adevarata prietena. Erai un fel de mama a mamicilor din 2002. Sanatate multa si fericire si tie si lui Julian si daca poti, macar o data la citeva luni mai da-ne un semn de viata. Si cum aflam daca a cistigat sau nu Julian concursul ?
Fetelor eu am salvat listuta lui Gabbi si daca nu vrea nimeni altcineva, am sa ma ocup eu de ea in continuare. Daca vrea Anina_n sau altcineva sa se ocupe de listuta, pot sa i-o trimit pe mail.
Karina + Bogdanel
Nu traim ca sa mincam, ci mincam ca sa traim
Caprioara spune:
Matei-Ioan -07.01.2002.
O minune de baietel, argint viu! Dar nu vrea sa manance de vreun an si e slab rau, de nu stiu ce sa ma mai fac cu el sa-l conving sa pape... Il alerg cu mancarea prin casa pana obosesc eu si el nimic. Insa e istet si incapatanat.
oanaralu13@yahoo.com spune:
Draga Gabbriela,chiar sunt suparata tare.Sunt sub soc.De ce pleci?De ce nu mai scrii?
Tu tineai practic aceasta pagina,iar fara tine ce ne facem.Nici eu nu am timp sa intru de multe ori si sa postez,dar macar o data pe saptamana fa-ti putin timp sa scrii ceva.
Oana si Bianca