Copilasi de 2001(3)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreea76 spune:

Nici noi n-am fost si nici nu cred ca vom merge prea curand, David are oroare de tot ce se cheama doctor, ii este foarte frica.
Avem mare grija de dinti, ne spalam dimineata si seara, ia si Flour-Vigantoletten, nu se prea omoara cu duciurile, iar dintii sunt impecabili.
Sper din tot sufletul sa nu fie nevoie sa mergem prea curand la stomatolog.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gianina-alina spune:

nici noi nu avem probleme...si ne spalam dimineata si seara...si MIE imi par frumosi si albi dintii...
singura problema ar fi ca o perioada(cam 1 an) Andreea a tot supt pe degetul mare de la mina dreapta si...imi e cam teama...o prietena a patit acelasi lucru si fetita care are acum 4 ani si ceva are aparat dentar. nici mie si nici ei nu ne plac doctori, stomatologi si alte alea...dar cred ca ar fi bine sa mergem totusi...ma bate gindul asta de ceva vreme!
va pupacim cu drag,
Andreea si eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdala spune:

Buna fetele!
Stiu ca ne auzim mai rar dar n-am ce face.
Gianina-alina, noi am fost la dentist din pacate cu o cariuta, dar nu stiu ce ai vrea tu sa stii mai exact.
Am observat ca are acea carie la 3 ani si am fost la dentist cu certificatul de nastere (copiii pana la 18 ani beneficiaza de consultatii si tratament gratuit).
D-na doctora a fost f.f.f. draguta, i-a aratat instrumentele, freza, cum sufla aerul prin aparat, i-am aratat maseluta cu carie si mai in joaca mai in serios ne-a tratat-o si nici nu ne-a durut, nici nu am plans, si chiar mai vrem sa mergem ca ne-a placut.
Doctora s-a uitat la dintisorii ei si a spus ca restul sunt in regula,sunt toti si sa ma mai duc cu ea peste un an.
Si cam atat.
Sper sa-ti fie de folos.

la mamici si bebiti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pegasis spune:

quote:
Originally posted by monica-elizabet

fetelor aseara am vazut un loc de joaca pentru copii se numeste kid's planet, este pe la piatza alba iulia(pe linia autobuzului 104)...vis a vis de policlinica sanador...parea destul de dragutzel din pliante si ce se vedea de-afara...a fost vreuna dintre voi cu bbebicul acolo?
scria ca este 160 000 si poate sta pana se plictiseste(nelimitat)...ma gandeam ca pe vremea asta nu-l prea pot tine f mult afara...dar sunt si inconveniente...daca e vreun puiutz bolnavior cred ca le-o da la toti......cred ca deja sunt paranoica nu? ca ai vostri merg la gradinitza si nu mai iau nimic.
va pup

monica

http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos

Daaaaaa... Noi am fost de citeva ori. Parerea mea:
- de bine: o gramada de chestii pe care se pot catara/sari/da de-a dura, jocuri, citeva supraveghetoare care nu-i scapa din ochi nici o clipa (poti sa te duci sa bei o cafea linistita, mai ales ca ai si monitor si poti sa-ti vezi copilul oricind
- de "rau": daca sint multi copii aerul devine cam inchis, copii trebuie tinuti in tricouri (atit de cald se face), nu prea au locuri special amenajate pt hainute.

Daca ti-e frica de raceli si alte alea eu zic sa mai amini un pic.

Referitor la gradi -- noi mergem, da' ne si imbolnavim pe masura...

Carmen

"Cind o femeie nu vorbeste, sa n-o intrerupi pentru nimic in lume."
(Enriyeu Castaldo)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora spune:

Oana_B, merci pentru titlul schimbat!

Irisa, am adaugat si baietelul tau pe lista. Nu ai spus numele lui, l-am cautat in "profilul" tau, sper ca e corect!

1 Silvana 75- Paul * 9-ianuarie
2 Geut - Teodora * 13-ianuarie
3 Janib - Alexandra * 17-ianuarie
4 Margot - Bianca * 30-ianuarie
5 Bagoiu - Gabriel * 18-februarie
6 Aalexia - Alex * 21-februarie
7 Magdala - Rafaela-Maria * 1 martie
8 Jeff - Anna-Luciana * 4-martie
9 Sora - Richard * 16-martie
10 DDDD - Daria * 1-aprilie
11 Claudia - Laura * 9-aprilie
12 Teo - Dennis Davi * 16 Aprilie
13 Vilma - Anca * 27-aprilie
14 Sfarsitoarea - Catalina * 15-mai
15 Toria - Jan-Florian * 30-mai
16 Daria - Maria * 3-iunie
17 Monica Elizabet - Alexandru-Valentin * 7-iunie
18 Raluka and kids- Alexandra * 8-iunie
19 Gianina-Alina - Andreea * 11-iunie
20 Tata lu' Toma - Toma * 3-iulie
21 Andreea76 - David Petru * 7 iulie
22 Madadum - Mara * 9-iulie
23 Nora - Victor * 12-iulie
24 Ponicid - Ana-Maria * 18-iulie
25 Alexxia - Ruty * 25 iulie
26 Ariadne - Celine * 26-iulie
27 Cricor - Luca * 8-Aug
28 Cristina73 - Alexandra * 20-Aug
29 Ancade - Vladimir * 21-Aug
30 Bubu - Melany Aiko * 2-septembrie
31 Ioana - Tudor * 15-septembrie
32 MariaM - Vlad * 18-septembrie
33 Danza - Danut * 20-septembrie
34 Palmyrah2002 - Mihnea Bogdan* 24-septembrie
35 Lilach - Laura * 26-septembrie
36 Adita - Antim * 27-septembrie
37 Anutze - Alexia * 2-octombrie
38 Pegasis - Ana Teodora * 11-octombrie
39 Gabid - Simona Georgiana * 15-octombrie
40 Danielac - Diana_Maria * 24-octombrie
41 Irisa - Mihai Cristian * 31-octombrie
42 Roserb - Bianca-Elena * 17-noiembrie
43 Lyada - Tudor * 25 -noiembrie
44 Bubutzu - Mihai * 27-noiembrie
45 Sobo - Dragos * 11-decembrie
46 Ymellda - Andra-Ioana * 17-decembrie
47 Cristina78 - Cristina Adriana * 25-decembrie

Fete-baieti: 26-21

Altfel, nici noi nu am fost inca la stomatolog dar imi propun periodic sa o fac. Dintisorii copiilor mei par bine merci, sanatosi, ii spalam cu constinciozitate, dar neaparat trebuie facuta aceasta vizita!

Victoras al nostru e bine, nu a mai racit demult, la gradi' ii place, doarme cu placere cu copiii, e invitat la petrecerile colegilor, e super alintat si acasa pentru ca au venit bunicii la noi, samd. adica toate bune, Slava Domnului!

Nora, mamica lui Andrei-Mihai(20aprilie 1999) si a lui Victor-Alexandru(12 iulie 2001)
aici suntem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora spune:

Am pus niste poze noi, din decembrie!

Nora, mamica lui Andrei-Mihai(20aprilie 1999) si a lui Victor-Alexandru(12 iulie 2001)
poze si poze noi din decembrie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna fetelor,
aseara am fost la kid's planet, am lasat frica de raceala la o parte si am mers...exact asa cum spuneai carmen, erau f multi copii, fiindca era o petrecere organizata (aniversare de zi de nastere)...si era f cald acolo...in rest, toate bune si supraveghetoarele fff atente si dragutze...lui alex i-a placut mult pe la ora 21 abia am reusit sa-l convingem sa plecam.
cred ca in timpul saptamanii este mult mai lejer...oricum o sa mai mergem fiindca nu o sa mai scapam de insistentele lui alex.
va pup

monica

Mergi la inceput

ceauu!!!!!
multumesc pentru raspunsurile legate de stomatolog.
cred ca saptamina asta o sa mergem si noi sa-l "vizitam"...sper ca o sa fie bine. la prima vedere Andreea e incintata?! de ce ? habar n-am!o sa mai vedem la fata locului.
si acum o ...problema taaaaaaarrrrreeeeee spinoasa! pentru noi.
Andreea inca adoarme cu mine linga ea! :( si de cind cu vacanta si sarbatorile si toate astea....adoarme ingrozitor de greu, si eu nu mai pooootttt de somn si mai am si altceva de facut si de cele mi multe ori adorm si io odata cu ea si ma trezesc pe la 1 , 1.30 noapte si ma apuc de ce am de facut.
acum intrebarea: puii vostri adorm singuri? si cum faceti sa adoarma mai usor si fara "prezenta " voastra ?
sa va spun un exemplu.aseara:
-facut dus, spalat pe dinti si pus in pat(22.10)
-spus poezii citit poveste si spus ingeras(2230-22.40)
-stat sa adoarma copilul (22.40-23.20) NU AI SA VEZI!
la 23.20 am crezut ca ma i-a mama lu' proces verbal de ....nervi si am explicat copilului ca e tirziu trebuie sa doarma, eu ma duc sa fac un dus si apoi ma intorc!!!!!hait!au inceput "motivele:
-vreau sa te pup
-te rog sa-mi dai apa( si chiar bea)
-imi vine pisu( si chiar face)
-imi vine caca( si face)
-vreau un servetel
toate astea garnisite cu lacrimi marriii si suspine mmuulteeee
la 23.55 am pus-o in pat si am reluat explicatiile de mai sus.....bla, bla, bla....si la 24.15 am iesit din camera....dupa 20(DOUAZECI ) de minute a adormit!!!!!!
si eu in urmatoarele 3....
la voi cum e ca pe mine ma apuca groaza cind ma gindesc ca se apropie seara!!!
acum sa va spun si cite ore doarme pe zi ca sa nu zice-ti ca e odihnita :10-11 .daca dimineata doarme mai mult de 9 nu mai doarme la prinz ...si seara ...pe la 23 e adormita( in general). daca dimineata se trezeste mai devreme de 9(rar) la prinz doarme cam o ora!
va rog sa ma ajutati cu ceva sfaturi...voi cum faceti sau cum a-ti facut sa-i obisnuiti sa adoarma singuri?
in asteptarea unor raspunsuri va pupacim cu drag,
Andreea si eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

gianina-alina, nu vreau sa te dezamagesc dar esti un caz fericit...alex al meu nu doarme decat daca sta cineva langa el(toata noaptea) cum ai disparut din pat cum se si trezeste si vine dupa tine.
tot la fel adoarme fff tarziu seara de la 22,30 si pana la 23,30 in unele seri...depinde cum are chef...dar el la pranz9daca mai poate fi numit asa) adica de la 15-18 doarme 3 ore...dimineata se trezeste la 8,30 sau 9.
eu acum o am si pe bbelina si dorm cu ea in camera si el doarme ori cu tati ori cu mama mea cand este la noi.
sfaturi as vrea si eu...pupici si multa sanatate voua si copilasilor

monica

Mergi la inceput

monica, pina anul trecut era parca mai ok, dar acum ma dor oaele de stat o ora si mai mult linga ea.nu ma intelege gresit mi-e drag de ma imprastii sa o simt linga mine, sa ma tina de mina...dar cred ca ar fi bine sa aiba si ea si eu spatiul propriu de dormit.....sper sa nu dureze tare mult acomodarea asta....
daca vrei , poti sa citesti ce sfaturi am primit si eu la parintii intreaba...cum sa o fac sa adoarma singura...
sa stii ca incet, dar eu am sperante ca va merge!
pupici muulti
Andreea si eu

Mergi la inceput