Copilasi de 2001(3)
Raspunsuri - Pagina 4
Sobo spune:
quote:
Originally posted by silvana75
ieri a fost ziua lui Paul
Silvana si Paul
La multi ani lui Paul!
silvana75 spune:
Va multumim din suflet pentru urari!! Sa va dea Dumnezeu multa sanatate, fericire si o copilarie frumoasa copiilor vostri!!
Va pupam
Silvana si Paul
O nelamurire: trebuie sa trecem la "in floarea copilariei 4-12 ani"? ca noi nu prea vrem, numa ce ne-am obisnuit cu voi aici
bubutzu spune:
tuturor !
Mihai e bucuros ca merge din nou la gradinita (cel putin in ultimile zile de vacanta nu mai inceta sa ma intrebe cand se intalneste cu copiii);
In cadrul unui subiect despre bronsiolite spuneam ca sunt disperata din cauza ca nu era luna sa nu urmez cel putin un tratament pe baza de antibiotic (aproape de fiecare data altul)-evident dupa reteta data de medic; pe 28 noiembrie in urma unei vizite la medic din cauza ca Mihai tusea, i se da Prednison- gata zic, pana aici...fac programare la Bucuresti (o cunostinta ne-a recomandat medicul din Bucuresti);
STUPOARE : Mihai e alergic la praf, polen si propolis;
-tusea (sub diferite forme) se manifesta datorita factorilor alergeni;
In urma tratamentului dat de medicul alergolog-homeopat Mihai e foarte bine;
P.S. MA INTREB: de ce oare in 2 ani si ceva de chin nici unul din cei 4 medici pediatri care l-au consultat pe Miahi nu mi-a spus sa-i fac acele teste antialergice; depistandu-i din timp alergia nu mai era nevoie sa intoxic organismul copilului
Pupici Cristina si bb Mihai
monica-elizabet spune:
fetelor, ce mai faceti? nu mai ziceti nimic?
alex parca se rasfatza pe zi ce trece si mai mult, nu stiu unde o sa ajungem...in dorintza noastra de a nu-l face sa simta cumva ca a trecut pe locul 2 acum ca s-a nascut bbelina am incercat sa-i facem toate poftele si cred ca-l rasfatam prea mult.
monica
http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos
gianina-alina spune:
ceau!
ce facem?ne ...cresc frate niste cornite!!!!!!ca cerbul carpatin!!!
adica zice-ai de rasfat?sa vi la noi sa vezi!de cind cu vacanta asta prelungita ...
fii-mea face liste cu ce "nu-mi face buni" cu ce "ma-nnerveaza deda" si mi le pune in fata cind ajung acasa ...stiti cum zice?"mama, te rog rezolva problemele astea!"
in rest ?se cam plictiseste, dar la noi la gradi nu merge incalzirea si am zis ca o mai tin un pic sa huzureasca pe acasa!!!!
va pupacim
Andreea si eu
ps. pentru cine-i curios. mai nou isi zice "mitzulainen"care dupa ea inseamna mitza in germana!na!
camelia.t spune:
Noi suntem super bucurosi ca mergem din nou la gradinita .Inca nu au venit toti copiii de pe la bunici dar s-au adunat cativa si se simt bine impreuna.Toata ziua imi umple capul cu colorat si iar colorat!
Incercam sa fim inventivi!
Pupici.
camelia si Fines n.28.10.2001
pozele noastre
irisa spune:
ne inscriem si noi cu un baietel neastamparat de 3 ani si 2 lluni de acu , el s-a nascut pe 31 oct 2001
va pupicesc
Oana_B spune:
quote:
Originally posted by Nora
Am o rugaminte, poti sa schimbi titlul subiectului in "Copii de 2001"? Fiindca acum incep sa implineasca 4 anisori deja, iar subiectul a fost inceput cand multi dintre ei nu aveau nici 3 ani!
Multumesc!
Sarbatori fericite!
Nora, mamica lui Andrei-Mihai(20aprilie 1999) si a lui Victor-Alexandru(12 iulie 2001)
aici suntem noi
Scuza-ma Nora, abia acum am vazut mesajul tau, am schimbat.
Oana_B
monica-elizabet spune:
fetelor aseara am vazut un loc de joaca pentru copii se numeste kid's planet, este pe la piatza alba iulia(pe linia autobuzului 104)...vis a vis de policlinica sanador...parea destul de dragutzel din pliante si ce se vedea de-afara...a fost vreuna dintre voi cu bbebicul acolo?
scria ca este 160 000 si poate sta pana se plictiseste(nelimitat)...ma gandeam ca pe vremea asta nu-l prea pot tine f mult afara...dar sunt si inconveniente...daca e vreun puiutz bolnavior cred ca le-o da la toti......cred ca deja sunt paranoica nu? ca ai vostri merg la gradinitza si nu mai iau nimic.
va pup
monica
http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos
gianina-alina spune:
am si eu o intrebare la voi: la doi ani ati fost cu puiutii la stomatolog? sau, ma rog dupa doi ani. stiti voi controlul ala despre care se spune in toate cartile despre copii....
ca noi nu l-am facut si ma gindeam daca mai sint mame "rele" ca si mine... :( !
Andreea si eu