Copilasi de 2001(3)
Raspunsuri - Pagina 6
silvana75 spune:
Noi nu avem astfel de probleme. Paul singur merge la culcare, eu doar il invelesc, stau langa el cat spune Inger, ingerasul meu dupa care ii dau un pusi si gata. In schimb nu ma mai inteleg cu el, e foarte incapatanat, vrea sa faca doar ce vrea el si cum vrea el. Incerc sa-i explic frumos cum e bine, de ce nu e bine asa cum vrea el dar nu intelege sau nu vrea sa inteleaga. Cateodata ma enervez, mai ridic vocea iar el stiti ce face .... incepe sa rada.
Nu mai stiu cum sa reactionez si ce sa-i spun?
http://photos.yahoo.com/silvana_popovici
Silvana si Paul soricelu'
Amalia spune:
Ne inscriem si noi pe listuta voastra...e adevarat, cu intarziere, dar abia acum am "redescoperit" subiectul. David e nascut pe 26 iulie 2001 si e un veritabil leu. In general e copil cuminte, intelegator si foarte iubaret. Se da in petec in special cand facem vizite sau sunt mai multi in jurul lui...in rest nu avem probleme. Merge si la gradinita si e tare incantat de ea. E un copil sociabil si vesel.
Va pupam dulce
Sanatate maxima!
Nora spune:
1 Silvana 75- Paul * 9-ianuarie
2 Geut - Teodora * 13-ianuarie
3 Janib - Alexandra * 17-ianuarie
4 Margot - Bianca * 30-ianuarie
5 Bagoiu - Gabriel * 18-februarie
6 Aalexia - Alex * 21-februarie
7 Magdala - Rafaela-Maria * 1 martie
8 Jeff - Anna-Luciana * 4-martie
9 Sora - Richard * 16-martie
10 DDDD - Daria * 1-aprilie
11 Claudia - Laura * 9-aprilie
12 Teo - Dennis Davi * 16 Aprilie
13 Vilma - Anca * 27-aprilie
14 Sfarsitoarea - Catalina * 15-mai
15 Toria - Jan-Florian * 30-mai
16 Daria - Maria * 3-iunie
17 Monica Elizabet - Alexandru-Valentin * 7-iunie
18 Raluka and kids- Alexandra * 8-iunie
19 Gianina-Alina - Andreea * 11-iunie
20 Tata lu' Toma - Toma * 3-iulie
21 Andreea76 - David Petru * 7 iulie
22 Madadum - Mara * 9-iulie
23 Nora - Victor * 12-iulie
24 Ponicid - Ana-Maria * 18-iulie
25 Alexxia - Ruty * 25 iulie
26 Ariadne - Celine * 26-iulie
27 Amalia - David * 26-iulie
28 Cricor - Luca * 8-Aug
29 Cristina73 - Alexandra * 20-Aug
30 Ancade - Vladimir * 21-Aug
31 Bubu - Melany Aiko * 2-septembrie
32 Ioana - Tudor * 15-septembrie
33 MariaM - Vlad * 18-septembrie
34 Danza - Danut * 20-septembrie
35 Palmyrah2002 - Mihnea Bogdan* 24-septembrie
36 Lilach - Laura * 26-septembrie
37 Adita - Antim * 27-septembrie
38 Anutze - Alexia * 2-octombrie
39 Pegasis - Ana Teodora * 11-octombrie
40 Gabid - Simona Georgiana * 15-octombrie
41 Danielac - Diana_Maria * 24-octombrie
42 Irisa - Mihai Cristian * 31-octombrie
43 Roserb - Bianca-Elena * 17-noiembrie
44 Lyada - Tudor * 25 -noiembrie
45 Bubutzu - Mihai * 27-noiembrie
46 Sobo - Dragos * 11-decembrie
47 Ymellda - Andra-Ioana * 17-decembrie
48 Cristina78 - Cristina Adriana * 25-decembrie
Fete-baieti: 26-22
Nora, mamica lui Andrei-Mihai(20aprilie 1999) si a lui Victor-Alexandru(12 iulie 2001)
poze si poze noi din decembrie 2004
Nora spune:
Amalia, l-am pus pe baietelul tau pe lista!
gianina-alina si monica-elizabet, am citit si eu acum problemele voastre legate de somn...Ooops! Va cam pacalesc astia mici! Cred ca e nevoie de mai multa fermitate si ca ar trebui sa-i bagati in pat mai devreme! Si Victor avea diversi pitici pe creierasi cand trebuia sa faca nani dar pana la urma am reusit sa ma impun. Important e sa nu cedezi. La tine, Monica, e mai greu pentru ca Alex e intr-un moment delicat cu venirea pe lume a surioarei lui si nu prea-s recomandate multe schimbari in astfel de momente...
La noi, si Andrei si Victor stau la gradi pana la 15.30 si-s cam obositi, asa ca la 8.30 zic "Slava Domnului" ca ajung in pat! Si mai avem si noi timp de sau de , depinde de noroc!
Nora, mamica lui Andrei-Mihai(20aprilie 1999) si a lui Victor-Alexandru(12 iulie 2001)
poze si poze noi din decembrie 2004
gianina-alina spune:
na' ceau!
cu bucurie va anunt ca operatiunea culcat cupilul singur ...ARE SUCCES!!!!!!
adica si dumineca seara si aseara ,dupa dusulica ,spalat pe dinti ,poveste si rugaciune Andreea mi-a spus:na' ceau mami!noapte buna!daca se intimpla ceva te strig, bine?"
ei?am cupil smecher sau nu? glumesc desigur!
ma mai striga noaptea dar cu un mare efort(din partea mea!) o "verific" adica ma duc sa vad care-i problema ne pupacim si ...somn.fiecare in patul ei!!!!!
deci: am reusit!!!!yes!
acum sincer, intre noi, vineri seara a tras mai fetelor o portie de plins.....de am zis ca las toata operatiunea de o parte!!!dar...simbata deja a fost mai usor!cred ca vineri doar ma "incerca"!
va pupacesc si pe voi si puiutii mici si scumpi!
giani
ps. sint asa de multumita!
Pegasis spune:
Gianina,
Bravo! Sigur c-a fost greu si sigur c-a plins, ca doar nu vroiai de buna voie sa renunte la ceva ce credea ca i se cuvine... Ma bucur ca ai perseverat altfel nu ai mai fi avut drum de intoarcere.
Eu am amintiri tare urite de cind avea Ana 9 luni si am aplicat metoda Faber (adica sa lasi copilu' sa plinga si sa te duci din cind in cind la el sa verifici ca totul e in ordine). Brrrr... Nu vreau sa ma mai gindesc...
In alta ordine de idei, mai fetelor copii vostri sint sanatosi, tusesc, le curge nasul etc? A mea mindra tuseste din octombrie anul trecut, cu mici pauze de relache, dar deja incep sa intru la idei. Am indopat-o cu o gramada de medicamente, am fost la dr si nimic. Dr zice s-o las in pace, ca iarna asta a fost f cald si au zburdat virusii + gradinita si alte alea... Da' pe mine ma termina s-o vad cum se scoala in fundulet noaptea si trage cite-o repriza de juma de ora de tuse.
Hai sanatate la toata lumea!
Carmen
"Cind o femeie nu vorbeste, sa n-o intrerupi pentru nimic in lume."
(Enriyeu Castaldo)
poze
ionela roxana spune:
Fetelor sau mai bine cine se ocupa cu listuta, va rog frumos sa ma trece-ti si pe mine cu mandra mea caprita, ARISA, nascuta in 2001.22.10, ea avand 3ani si 3luni; este o fire taaaare energica, ffff. zambitoare, dar c-am egoista, adica in sensul ca vrea totul numai ptr. ea, si nici in ruptul capului nu renunta la ceea ce vrea pana nu obtine acel lucru; asta s-o numi AMBITIE, dar mie mi-a c-am scos peri albi ambitia ei, iar daca uneori nu pun piciorul in prag cum se cuvine, imi vine sa ma arunc de la etaj; chestia cu adormitul si la noi este un mic taraboi; de cand s-a nascut bebelina, a devenit mai egoista, si cat as incerca sa-i "tai craca", nu fac altceva decat sa o intarat, asa ca seara o adorm langa mine(asta dupa mult tambalau, caci incepe: vreau apa, vreau pisu, vreau mandarina, vreau TV., de ce stingi lumina, tinema de mana, etc., mie scurgami-se ochii in gura de somn) si apoi o duc langa tata-su; bine peste noapte se lasa cu strigaturi"MAMA!!!", iar eu suuuunt numai urechi si top in doua picioruse, ma duc o mangai de doua ori si apoi adoarme; deh, asai cand este primul pui sii rasfatat de toti!!!l; problema cu dintii este o problema taaaaare criminala, care se l;asa cu tipete si urlete, dar tot trebui spalati, dintisorii, ca nu ma lasa inima sa o las asa, ca vad ca de medic ii este c-am teama, iar mie imi este groaza numai cand ma gandesc ca trebui sa merg cu ea la dentist; pana acum dintisorii i-am mentinut albi, sa vedem la controlul celor 3ani, pe care urmeaza sa-l avem ce ne va spune medicul; la gradi nu mergem, de teama de a nu colecta diverse "cadouri", mai ales ca este si bebelina; incerc sa ies cu amndoua afara mai in fiecare zi; poate inainte de scoala un an de zile sa mearga, sa mai creasca si bebelina un picut mai mare
http://photos.yahoo.com/ionelarxn
silvana75 spune:
Gianina, ma bucur ca ai reusit sa culci copila singura.
Ieri a fost prima zapada serioasa la noi si soricelu' meu s-a bucurat nevoie mare. Cand am ajuns de la gradi, am papat si am iesit la facut om de zapada, ne-am amenajat un derdelus in fata casei, ne-am tavalit prin zapada si ne-am distrat de numa. Ne-am simtit bine iar eu mi-am adus aminte cu drag de vremea copilariei. De mult nu m-am mai distrat asa bine iar azi o luam de la inceput pentru ca inca mai ninge si profitam din plin de vremea asta frumoasa!
http://photos.yahoo.com/silvana_popovici
Silvana si soricelu' Paul
gianina-alina spune:
da silvana si noi!!!!!!!tavaleala in toata regula!!!!!si statea fiimea cu gura descgisa si in sus sa-i ninga pe limba!
a facut(ei ,nu singura ci cu mine)un om de zapada pe care dupa ce l-a garnisit cu oala, morcov etc.a avenit Lolita(catelusa ei) si l-a rasturnat!sa vezi alergatura sa prinda ciine si sa-i aplice o corectie!si aluneca prin curte sio dai si rizi....
suuppeeerrr!
pupicei.
Andreea si eu
magdala spune:
Vrem si noi zapadaaaaaa!
Trimiteti-ne si noua putina ca la noi ploua in continuu si se pare ca nu ne vom juca anul acesta cu zapada.
In privinta somnului, noi nu stiu daca ne descurcam bine sau nu. La inceput, adica de la cateva zile pana la vreo cateva luni dormea in patutul ei dar dupa aceea tati nu mai era noaptea acasa si mami nu vroia sa doarma singura, asa ca am luat-o cu mine in pat.
Acum, la aproape 4 ani, doarme singurica dar eu sau sotul trebuie sa stam cu ea pana adoarme, din fericire nu de fiecare data, mai doarme si singura cand ii zic ca trebuie sa fac baie sau ca am treaba. Daca nu vrea sa doarma singura, insa, imi zice sa stau cu ea pana adoarme. Si stie ca mamicile dorm cu taticii. Iar Fetitele cu papusile sau Bruni( catelusul ei de plus), care are grija de ea noaptea.
Oricum, e mai bine decat toti trei in pat cum dormeam inainte.
Pupici la mamici si bebiti.
Mami Magda si scumpa Rafaela
noi
Sa lupti si sa cauti, sa gasesti si sa nu te lasi doborat!