Mamici din Arad...???(22)
Raspunsuri - Pagina 14
alinamoro spune:
quote:
Originally posted by Claudelu
Alina, cate evenimente mai sunt pana la Pasti...14 februarie, 1 martie, 8 martie si 1 aprilie ziua barbatilor (si a lu' Raul) Asa ca pune-l pe Calin in actiune de pe acum
Nu ne-ai zis cum a fost tortu?? eu acum bag in mine cereale, nu stiu ce m-a apucat
Claudia si Raul
Clau,la ora asta nu m-am gandit la cate evenimente mai sunt pana la Pasti! Cred ca de 8 martie ar fi cel mai potrivit.Super!
Tortu' a fost super,cu crema suhaida .O sa cer reteta ca aseara era prea tarziu s-o mai scriu. Am mai facut si pulpe pe sare.Stii cum sunt alea? Daca nu stii iti scriu.
Ma duc la culcare ca maine dimineata la lucru voi fi zombi.
Noapte buna!
Alina & Dragos (2,5 ani)
pozici
Claudelu spune:
quote:
Originally posted by alina morostes
Tortu' a fost super,cu crema suhaida .O sa cer reteta ca aseara era prea tarziu s-o mai scriu. Am mai facut si pulpe pe sare.Stii cum sunt alea? Daca nu stii iti scriu.
Ma duc la culcare ca maine dimineata la lucru voi fi zombi.
Noapte buna!
Alina & Dragos (2,5 ani)
pozici
Si ce zici acolo, crema de suhaida?? Mama ce-mi place mie cel mai mult
Chiar nu stiu cum se fac pulpele pe sare...am mai auzit dar habar n-am
Daca tot veni vorba de potoale, ieri cand am fost la chef am papat o slatat tare tare buna...era ceva in genul salatei mexicane dar in loc de maioneza a pus Yogurt de ala la borcan, cum este si maioneza...iese super buna asa
Daca tot mi-e gura plina de saliva, ma duc si io la
Spor la munca maine sau azi
Claudia si Raul
alinamoro spune:
Clau,pulpele pe sare se fac foarte simplu.Pui sare din aia mare in tava de la aragaz(cam de 2 degete grosime) si pui pulpele acolo fara ulei,fara sare,fara vegeta,nu pui nimic la ele.Le pui la cuptor si se tin cam 1 ora,1 ora jumate maxim.Sunt super bune.Noi facem foarte des,mai ales la Cicir ca nu putem face gratar afara si atunci facem pulpe pe sare la cuptor.
Si eu mai pun pe salate cateodata Yogurt Cream Salate(cred ca asa se scrie),dar nu prea gasesc.Intr-un timp era si la Billa,dar acum numai la magazinul Aradul am gasit.
Ma duc sa mananc ca nu mai pot de foame.
Hei fetelor,da' pe unde umblati?
Dita,Flavia,voi nu ne-ati scris de mult!
Alina & Dragos (2,5 ani)
pozici
anto spune:
Buna fetelor,eu sunt mai bine daŽtot ametita si nu prea am putere.Acum m-a mai luat si cu tuse ,nu stiu e de bine sau de rau
Mi-e pofta si mie pe tortul cu shuhaida ,trebuie sa fie tare bun si pe pulpele pe sare ,problema e ca aici nu gasesc sare mare.
Alina nu am mai ajuns sa mergem la restaurantul ala unde se mananca ciolan cu fasole ,eu de asta te-am tot sunat.Dar mergem data viitoare,s-ar putea sa merg in Romania prin februarie cand Deni are vacanta o sapt.
Alina aparatul de intins parul cu ceramica nu -l arde daŽeu nu cred ca tu o sa ai rabdare sa ti-l indrepti ca la coafor .Prima data trebuie sa-l intinzi cu o perie groasa cat de cat ,apoi cu aparatul .Sunt si creme protectoare.Daca vrei eu i-ti aduc unul ca am mai multe si nu le mai folosesc,sa vezi ca nu e usor daca esti asa de creata.
LindaG spune:
Ceau fetelor,Alina,ce rea esti,imi faci in ciuda,nu?Stii cumva numele de la film sa mi-l spui,please!!!1In februarie va veni si aici un film cu el,si in martie si in iunie,cred,asa ca nu-i asa de grav ca nu sunt acuma in Ro. sa vad filmul cu el.
Iarasi am nevoie de voi in ce priveste medicina.Mai am citeva intrebari si m-as bucura daca m-ati putea ajuta ca nu cunosc pe nimeni altcineva care m-ar putea ajuta.
1. Rujeola,pojarul si rubeola sunt unul si acelasi lucru?(dupa dictinarul meu german,da).Cum se manifesta?Poate sa treaca vreuna fara sa iti fii dat seama ca ai avut-o?
2.Ce ii tusea convulsiva?Ii tusea magareasca?
3.Ce ii "febra de trei zile"?
4.Ce vaccin se da in clasa 1 si a 8-a in bratul sting sus de ramnine o cicatrice urita(citeodata faci si puroi si febra mare)?
5.Ce vaccin se da in clasa a 6-a in picior de ai dupa aia febra musculara?
Cam astea ar fii intrebarile ca eu si Diti suntem acuma in plop ca nu mai intelegem nimica.Va multumesc mult de tot daca ma puteti ajuta.
Eu sunt un pic racita(cred),ma doare un pic gitul,stranut destul de mult si imi curge un pic nasul si ma doare un pic capul.Nu stiu ce raceala lui peste e ca acu o luna am avut acelasi lucru si in citeva zile a trecut dar nu ii acel IACRS pe care il am eu de fiecare data.
Va pup.
LindaG
http://community.webshots.com/user/lindaparmina
DianaR spune:
Linda, am sa incerc sa-ti raspund:
1. Rujeola +pojar nu e tot una cu rubeola=pojarel. Sunt boli eruptive (deci cu bube pe corp) cu febra, catar (curge nasul, ochii mai ales in rujeola), ganglioni unflati (rubeola). Formele usoare si inaparente (fara manifestari) sunt dese in cazul rubeolei si se prea poate sa fi venit in contact cu boala sa fi facut o astfel de forma si sa ai anticorpi (deci sa fi imuna la boala). Faptul ca ai trecut prin boala se recunoaste prin depistarea anticorpilor de tip IgG specifici bolii in sangele tau.
2. Tusea convulsiva = tuse magareasca
3. habar nu am
4. BCG = antituberculos
5. Di-Te - diftero tetanic, doare componenta antitetanica
Multa sanatate, sa nu faci raceala!
Alina, noi facem peste pe sare si muiat apoi in saramura, mmm, o minunatie...
Diana & Vladut (16.05.2004)
Vladut 7 luni
alinamoro spune:
Anto,imi pare si mie rau ca nu ma ajuns pe la "Casa Neamtiu",dar las' ca daca veniti in februarie mergem atunci.
M-am gandit si eu ca nu mi-l pot indrepta ca la coafor,in spate nici nu am cum sa mi-l intind.Tipa care ma face mi-l usca cu o perie mare si deasa si mi-l intinde bine si apoi mi-l face cu aparatul,dureaza destul de mult ca al meu e cret.
Dragos mi-a zis ieri dupa ce m-am spalat si am "devenit" iar creata :"mama,esti cret ca Anto?" Ma mir cum isi aminteste! Parul tau e cret,e natural? Daca ai mai multe aparate poti sa-mi aduci unul sa vad cum e,sa vad daca ma pot face singura.
Linda,filmul se chema "Lacrimile cantaretei indiene" (cred!).Am vazut doar putin din el,dar era fain si muzica super.
Cu vaccinurile te-a lamurit Diana.La punctul 3 nici eu nu stiu ce este,eu nu stiu sa fie asa ceva,dar poate...
Diana,ma gandesc ca e bun pestele pe sare...zi-ne exact cum il faci si cu saramura.
Alina & Dragos (2,5 ani)
pozici
anto spune:
Mai fetelor voi ma innebuniti ,una cu pulpe de pui pe sare alta si mai rau cu peste.Peste pe sare infasurat in folie de aluminiu si dat la cuptor am mancat e suuuper bun
Alina si al meu e crez din nastere ,i-mi ziceau creata la scoala, dar nu chiar ca al rau.Cand ne-am intalnit mi l-am uscat cu difuzorul si se increteste mai tare.Anul trecut am facut o prostie ,mi-am facut permanent sa-l indrept si a fost dinainte distrus de la suvite si tot felul de culori,l-am terminat de tot cand am facut reversul.De-asta acum mi-e asa .Mare figura e Dragos ,asta tot inregistreaza.Ai impresia ca nu baga de seama.
Se gasesc cumva la Arad oale de tuci emailate?Stiti oalele acelea f.grele emailate si pe dinauntru si pe dinafara ,daca stiti cumva i -mi spuneti si mie cat costa una mare?Se face mancare f.buna in ele ,ma gandeam ca poate in RO sunt mai ieftine .
Alina ,cand ai timp ne dai rezeta de tort cu shuhaida?
alina33 spune:
Ssalutare fetelor,eu n-am mai apucat sa intru pe net ca iar s-a dat peste cap sistemul si alte alea urgente ale lui Daci.Apoi eram frinta de la activitatile lui Dragos .Iar s-a trezit noaptea de foarte multe ori.Nu stiu de ce se trezeste da a fost o noapte cind nu s-a trezit si am dormit pina la 6 si am fost mai obosita ca niciodata.
Am fost vreo 2 zile la Lili ca a intrat in prenatal si a fost super.Mi-a mai dat o pauza cu biziitul.Mai rau e ca s-a dezvatat de adormitul cu ceai si a luat miorlaitul pina adoarme.
Acum biziie ca vrea si el la calculator si se bitiie la picioarele mele.
Va las ca ma zgiriie pe creieri.
Alina sper sa pot pune poze.
Pupici la toate!
Alina si bebe Dragos
http://www.inarad.ro/dragos
alinamoro spune:
quote:
Originally posted by anto
Mai fetelor voi ma innebuniti ,una cu pulpe de pui pe sare alta si mai rau cu peste.Peste pe sare infasurat in folie de aluminiu si dat la cuptor am mancat e suuuper bun
Alina si al meu e crez din nastere ,i-mi ziceau creata la scoala, dar nu chiar ca al rau.Cand ne-am intalnit mi l-am uscat cu difuzorul si se increteste mai tare.Anul trecut am facut o prostie ,mi-am facut permanent sa-l indrept si a fost dinainte distrus de la suvite si tot felul de culori,l-am terminat de tot cand am facut reversul.De-asta acum mi-e asa .Mare figura e Dragos ,asta tot inregistreaza.Ai impresia ca nu baga de seama.
Se gasesc cumva la Arad oale de tuci emailate?Stiti oalele acelea f.grele emailate si pe dinauntru si pe dinafara ,daca stiti cumva i -mi spuneti si mie cat costa una mare?Se face mancare f.buna in ele ,ma gandeam ca poate in RO sunt mai ieftine .
Alina ,cand ai timp ne dai rezeta de tort cu shuhaida?
Anto,reteta de tort trebuie sa o cer de la prietena mea.Am vrut s-o cer sambata seara,dar era prea tarziu.
Nu stiu unde se gasesc oale din alea de tuci emailate,stiu de acre zici ca si mama mea are.Poate stiu fetele.
Tu ti-ai pus permanent sa stea intins parul?
Alina & Dragos (2,5 ani)
pozici