Mamici din Arad...???(22)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anto spune:

Si pe aici e f. cald ,neobisnuit pt.luna ian.,azi a fost 14grade.Alaltaieri in Ungaria a fost un curcubeu mare de toata frumusetea ,ne-am si oprit sa-l admiram nu numai noi .Erau multe masini oprite,a fost ceva deosebit.Normal curcubeul ar trebui sa fie de bine dar avand in vedere ca a fost in luna ianuarie nu stiu ce sa cred .
Gabi i-mi pare rau ca Tudor e bolnavior saracul.Multa lume e racita acum .
Nici noi nu suntem bine inca ,se pare ca am facut o bronsita ,si la mine a inceput cu durere-n gat.
Cristina am vazut si eu pozicile cu voi .Doamne ce fetite frumoase ai ,le sta bine cu parutul lung dar si scurt.Ce sprancene frumoase au parca-s pensate.
Alina te-am vazut si pe tine intinsa la par,i-ti contureaza mai bine fata,i-ti sta f.bine.Dar te face prea tanara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anto spune:

Alina pana i-ti raspunde Cristina i-ti spun eu ,aici un aparat de intins parul bun ,de ceramica,e la 49,90 euro.E bun ,nu arde parul.Adevarul e ca la parul tau e cam greu sa te facu singura .Ti-ar fi mult mai usor daca l-ai pune inainte pe bigudiuri mari si pe urma sa-l intinzi cu aparatul-Sau i-l pui pe Calin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinacsa spune:

Alina, habar n-am cit costa, dar o s-o intreb pe prietena mea. A ei e cica cu aburi. O sa-ti mai dau detalii. Oricum si ea e f creata si nu are rabdare sa-l intinda perfect...Dragos doarme?Mihai se chinuie sa le culce, dar cred ca mai repede adoarme el...Cum a fost tortul?
Anto, multa sanatate.Cind incepe Deni scoala?Mersi pt aprecieri, sa vedem cit rezistam sa nu le tundem.
Ati vazut ce prefect tinar avem?

Va pupam,
Cristina si gemenutele

--

http://cristinacsa.bei.t-online.de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Anto si Cristina,multumesc pentru delatii privind aparatul de intins parul.Am foat tentata sa imi cumpar,dar dupa ce mi-a spus coafeza ca nu ma pot face singura...nu stiu,ma mai gandesc.
Anto,ma gandesc ca ala de ceramica e bun,mai ales ca are si un pret "bun". Tu ai parul asa cret sau ti l-ai aranjat cand am fost la intalnire? Cred ca a fost foarte interesant curcubeul!

Cristina,Dragos s-a culcat pe la 23,30.Seara se culca foarte tarziu de obicei.La 23 am ajuns acasa,i-am facut baie si la culcare,a adormit destul de repede,dar nu ma mir dupa cat a fugit cu fetita prietenilor nostri de la Cicir.

Fetelor,ma bucur ca v-a placut freza mea!

Alina & Dragos (2,5 ani)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanja spune:

Buna fetelor,
Foarte harnicute ati fost de cand nu am mai intrat pe DC.La mine situatia e la fel ca la inceput,adica sotul meu nici acum nu are nici un raspuns sa imi dea.A yis ca tot nu stie ce simte>Abureli.Intr/o saptamana daca sta acasa o yi,si imi mai yice ca nu stie cu cine vrea sa ramana.Eu imi caut de munca acum,ca vad ca nu vrea nici sa munceasca.Acum nu mai are nici masina,a facut accident zilele trecute si cica din cauya mea a facut,cu toate ca eu eram acasa si el in drum spre amanta.
Saptamana viitoare vreau sa plec in Germania cu sora si cu prietenul ei,in vizita la o prietena.
Eu nu am facut prwea multe in timpul asta cat nu v-am scris.Toata ziua cu Stefan acasa care imi mananca zilele ,nu mai asculta deloc.
Anto ai primit sms meu?
Va las acum,ma duc sa-l culc ca nu mai are astampar.
VA pupic pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

No ceau fetelor!
Sunt cam zombi, ne-am culcat pe la 3.30 si m-am trezit la 8 ...am imbatranit , nu mai pot sa-mi strict noptile pe la chefuri, mai bine mi le strict pe net

Alina, nasa mea si-a luat aparat de intins paru din ceramica de la Philips cu 1,8 mil lei...se gaseste la Coraura ...ea se intinde singura, la tine cred ca e mai dificil dar nu e imposibil

Anto si la noi e foarte foarte cald! Se pare ca caldura asta se datoreaza unui curent de aer cald venit din Africa, dar pe la jumatatea lu' ian vine geru ...bbbbrrrr!!! Sanatate multa va doresc!!!

Cristina, a reusit ALexandra si Carina sa-l adoarma pe Mihai??? Imi amintesc ca mi-ai zis si tu de Clever dar n-am avut curaj sa le incer pana acum si imi pare tare rau ca sunt super

Tanja, mama fugi manacand pamantul de omu ala...cand scapi de el cu totul te rog pune-o de un chef, dar nu fara noi

Claudia si Raul

Mergi la inceput

Salutare.
Clau,ma bate gandul si pe mine sa-mi cumpar daca este la Coraura aparat din ala de ceramica.Nu stii cat de des il foloseste nasa ta ca am auzt ca nu e asa "sanatos" pentru par,sau ala de ceramica nu-i problema? Mie mi-a zis coafeza ca numai 1-2 ori pe luna sa ma fac ca nu face bine la par daca mi-l intind mai des.

Linda,acum esten un film pe TVR 1 cu actorul tau preferat,ala indian. Am vazut ca in ultimul timp foarte des sunt filme cu el.

Tanja,iti doresc succes sa-ti gasesti de lucru.

Alina & Dragos (2,5 ani)
pozici

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by alina morostes

Salutare.
Clau,ma bate gandul si pe mine sa-mi cumpar daca este la Coraura aparat din ala de ceramica.Nu stii cat de des il foloseste nasa ta ca am auzt ca nu e asa "sanatos" pentru par,sau ala de ceramica nu-i problema? Mie mi-a zis coafeza ca numai 1-2 ori pe luna sa ma fac ca nu face bine la par daca mi-l intind mai des.

Alina & Dragos (2,5 ani)
pozici

Alina, nasa il foloseste de fiecare data cand isi spala paru, adica tot a doua zi...si il are de vreun an si nu i s-a ars paru...ea e super incantata de el...si eu il mai intind din cand in cand, cand are ea chef sa vina cu scula dupa ea

Am niste ghiare de abia pot scrie ...de mult n-am mai avut asa unghii mari si desi ma incomodeaza nu vreau sa le tai ca mi-s tare dragi

Claudia si Raul

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Claudelu

quote:
Originally posted by alina morostes

Salutare.

Alina & Dragos (2,5 ani)
pozici

Alina, nasa il foloseste de fiecare data cand isi spala paru, adica tot a doua zi...si il are de vreun an si nu i s-a ars paru...ea e super incantata de el...si eu il mai intind din cand in cand, cand are ea chef sa vina cu scula dupa ea

Am niste ghiare de abia pot scrie ...de mult n-am mai avut asa unghii mari si desi ma incomodeaza nu vreau sa le tai ca mi-s tare dragi

Claudia si Raul

Mai Clau,daca zici ca asa des il foloseste nasa ta si nu-si arde parul chiar ca m-ai pus pe ganduri.
I-am dat la Calin tema de casa sa se gandeasca ce evenimente se apropie,adica cu ce ocazie mi l-ar putea cumpara,dar pana la Iepuras(de Pasti) nu mai avem nici un eveniment.
Ai grija de unghii,sa nu le rupi.

Alina & Dragos (2,5 ani)
pozici

Mergi la inceput

Alina, cate evenimente mai sunt pana la Pasti...14 februarie, 1 martie, 8 martie si 1 aprilie ziua barbatilor (si a lu' Raul) Asa ca pune-l pe Calin in actiune de pe acum
Nu ne-ai zis cum a fost tortu?? eu acum bag in mine cereale, nu stiu ce m-a apucat

Claudia si Raul

Mergi la inceput