Mamici din Arad...???(22)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristinacsa spune:

Buna fetelor,
Alina, aici nu se gaseste sare grunjoasa...
Azi eu am facut chec cu mere...Am intrebat-o pe prietena mea de aparat. al ei e cu aburi, a costat parca 29 e.Ti-am spus ca nu are nici ea rabdare sa si-l intinda bine, dar e multumita de el.Azi Carina nu a dormit de amiaz si e cam miriita. Nici ieri nu au dormit si aseara au adormit pe metrou.Oricum tot tirziu se culca, mai repede ne e noua somn decit lor.
Diana, zi-ne si noua cum faci pestele pe sare...
Noi cred ca in martie venim la Arad.
Linda, nu stiu nici eu ce e cu febra de 3 zile, dar parca am auzit pe cineva zicind ca uneori fara motive aparente faci febra care tine 3zile si poate fi urmata de eruptie?!
Aici azi a fost cald, 14 grade, dar cica la sfirsitul saptaminii vine frigul.
Va pupam,
Cristina si gemenutele

--

http://cristinacsa.bei.t-online.de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anto spune:

Da Alina ,se poate intinde parul chimical cam aceiasi comp. chimici ca la perm.buclat.Stiu ca in Rom. nu se face.Nu ai vazut la TV ca si negresele si-l fac?Am patit-o o data cu o cema din aia de a tebuit sa ma tund scurt chiar cu o zi inainte de revelion.Dar am facut-o si pe Deni si ei i-a iesit bine ca nu a fost vopsita .Tie ti-ar iesi fain.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

quote:
Originally posted by anto

Da Alina ,se poate intinde parul chimical cam aceiasi comp. chimici ca la perm.buclat.Stiu ca in Rom. nu se face.Nu ai vazut la TV ca si negresele si-l fac?Am patit-o o data cu o cema din aia de a tebuit sa ma tund scurt chiar cu o zi inainte de revelion.Dar am facut-o si pe Deni si ei i-a iesit bine ca nu a fost vopsita .Tie ti-ar iesi fain.

Anto,se face si in Arad la Mistic(coafura),cred ca despre solutia asta e vorba.Tipa care ma face pe mine lucreaza acolo si mi-a zis ca au la lucru o solutie si-ti sta parul intins 2-3 luni,poti sa te speli pe cap ca nu se increteste,este ca si permanentul a zis.Ea lucreaza si acasa si eu ma duc acasa la ea ca sta aproape de mine,acasa nu are solutie din aia.
Costa 1.200.000 lei. Poate la vara o sa-mi fac cu solutie ca sa tina si dupa ce ma spal.

Alina33,bine ai revenit! Te-am dat disparuta.Asteptam poze.

Cristina,cum faci checul cu mere? Iar ne apuca poftele!

Alina & Dragos (2,5 ani)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anto spune:

Da ,precis asta e .Daca te faci nu mai ai treaba cu intinsu si tine mai mult ,cam jumate de an.
Te-ai saturat si tu de el cret?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Mai fetelor dar harnice mai sunteti!!
Azi, pentru ca din nou a fost o zi excelenta am profitat din plin, apoi m-am pus la aranjat hainele in dulapuri ca era vai si amar si tot n-am terminat, mai am dulapurile din sufragerie

Vad ca voi vorbiti de mancare ...azi am mancat sarmalute in foi de vita cu sos de marar

Alina, daca stai sa calculezi, nu e chiar scump sa te intinzi la par cu solutia aia...eu cand merg la coifor, de fiecare data las cate 500.000 lei si merg cam o data la o luna jumate...asa ca de cat sa tot dai bani in fiecare luna mai bine o data si bine Cred ca merita, mai ales ca paru tau e greu de intins...Tipa la care umblu eu tot cu perie de aia groasa intinde paru, dar nu mai foloseste si aparatu, ca e suficient!!!
Sa ceri reteta aia de suhaidaaaaa

Anto, pai cand vi in februarie, nu avem voie sa ratam "Casa Neamtiu"...eu tot acolo is cu gandu

Alina33, azi si eu am avut probleme cu Raul, n-a vrut nicicum sa doamra, dar acum a adormit aproape instantaneu

Gabi, cum mai e Tudor???

Li, dar tie pentru ce iti trebuie sa sti toate chestiile alea?? Pentru ginecolog?? eu asa am inteles, dar sunt in ceata ca nu vad ce legatura ii intre ginecolog si vaccinurile facute

Diana, si eu sunt inebunita dupa peste, am papat peste in saramura dar peste pe sare niciodata...poate te induri si ne spui cum se face

Cristina si la noi e foarte cald, azi a fost mai cald ca si ieri Voi veniti in martie de tot sau iar asa numai pentru cateva luni???

Claudia si Raul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Fetelor, noi am facut pestele pe sare pe gratar dar cred ca merge si pe aragaz. Pe o tava se pune un strat de sare grunjoasa cam de un cm (nu prea gros ca dureaza apoi prea mult) si se prajeste acolo pestele pa ambele parti (pestele intreg daca e subtire sau tatai in 2 de-a lungul). Separat se face o zeama cu apa, morcovi, patrunjel frunze, telina frunza si radacina, ardei gras, ardei iute, usturoi din belsug sare (mnu prea multa ca are pestlele) si piper se pune pestele pe un platou si se acopera cu zeama. O minune....

Diana & Vladut (16.05.2004)
Vladut 7 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

AM DESCHIS SUBIECT NOU!!!!

Claudia si Raul

Mergi la inceput