Mamici din Constanta (23)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mygirl spune:

LA MULTI ANI CU SANATATE, FERICIRE SI NOROC PENTRU TOATE MAMICILE, BEBICII SI TATICII DIN CONSTANTA(si nu numai)!!!
Am asteptat inceperea noului an ca sa ma inscriu si eu pe lista "mamicilor din Constanta". Va urmaresc de multisor, v-am cunoscut povestile si puiutii, chiar am scris de 2 ori - dar oficial nu m-am inscris pana acum.
Sa ma prezint: Numele meu este Oana (alias Mygirl), 26 ani (pana pe 9 ian., cand implinesc 27) si sunt in 20 sapt+ cu Alexandra (primul meu bb). Data aprox. a nasterii - 15 mai. Doctor ginecolog - Rusa. Cam atat deocamdata despre mine - o sa dau mai multe detalii pe parcurs.
Mii de multumiri Crixiei pentru ajutorul moral si sfaturile pe care mi le da, si lui Dady68, car mi-a spus prima sexul bebelusului. De fapt si Crixia a anticipat ca as putea avea fetita, cand a comparat simptomele mele cu cele ale sarcinii ei. Ati avut dreptate, fetelor!

Va multumesc ca ma primiti in clubul vostru!

Mygirl si Alexandra (20 sapt.+)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

LA MULTI ANI 2005!!!

Bine ai venit Oana (Mygirl)!!! Cand am citit "20 sapt.+", m-au trecut fiori!!! Sa te bucuri cat poti de sarcina ta! Pt cand vei naste, daca va fi normal, da-mi voie sa-ti dau un sfat: in ultimele momente, cand durerile vor fi mari, nu te gandi la tine (cum am facut eu), ci gandeste-te la BB si vorbeste cu ea, chiar daca doar in mintea ta, si spune-i sa nu-i fie teama si cat te bucuri ca veti fi in curand impreuna! Sa speri mereu ca totul va fi bine!

Roxanaz, DA, Sebi inca se satura cu Nan HA! Si nu era vorba de saturat, ci de laptele pe care il accepta! Si apoi, el inca mai papa tzitzi!!!!!!!

mav si Sebi (04.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Pt Oana:

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37932 o poveste f interesanta a unei nasteri (la Bucuresti)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39253 povestea noastra (a nasterii lui Sebi, la Constanta, cu dr Rusa)

http://community.webshots.com/user/mav26 fotografiile noastre online

mav

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Nici nu stiu cu ce sa incep!

Cu un LA MULTI ANI! pentru Marele Blond(Alex), caci mi-am adus aminte de voi, dar cam tarzior.
Apoi cu un sincer LA MULTI ANI!pentru voi toate si fie ca noul an sa va aduca satisfactii, sanatate, iar copilasii sa va(ne)bucure in fiecare zi!

Si acum sa va spun despre noi!
..... Am ajuns in noaptea dintre 30-31 in Azuga, unde era totul acoperit de zapada, pe 31 ne-am bucurat de zapada(Alexia nu prea pricepea ea ce si cum este cu tot albul-rece din jurul ei). A urmat Revelionul intr-un apartament( eram 10 persoane)iar azi-noapte pe la 23-24 am aterizat si noi acasa. 2 zile pe drum si una acolo! Vorba aceea: am plecat ca sa avem de unde veni!
Nebuuni as spune eu, spun si ai nostri cunoscuti si sigur asa e!
De fapt prietenii nostri care inchiriase de ceva zile acel apartament ne tot bateau la cap, noi ca nu si nu, iar pe 30 ne suna si ne spun ca ninge super si ca trebuie sa venim... si ne-am facut bagajul in 2 ore si am decolat in noapte.
Ne-a trezit pe toti un telefon pe la 10.15, ca altfel cred ca am mai fi dormit (toti eram lati)
Am sa revin cu ceva pozici, dr azi cred ca vom dormita!


Racushoarele Cristina& Alexia
PoZe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

La multi ani!

Am venit si noi1 Sanatosi, frumosi si ...mai grasi! Io mai putin ca desi am salivat la greu ..m-am abtinut. A fost frumos, dar obositor. Am facut un tur de forta ca sa cunoasca ...tat poporul( a se citi neamul) odrasla mai tanara a Bugestilor. Bibiluca s-a comporat nesperat de bine si ca sa puna si visina pe tort incepand cu 31 decembrie a luat lumea in picioare: a inceput sa mearga singurica. Era asa de bucuroasa ca dupa 3-4 pasi nu conta unde si cum ateriza pe jos, iar se ridica si pornea in picioruse si tot asa de vreo 7-8 ori pana a obosit. Eram pe jos de ras, si de ...emotii!
Sper din tot sufletul sa aud doar vesti bune despre voi,pt. ca n-am reusit sa citesc nica' . Pana acum am facut pachetele si etichete la fripturici de porcu' si vitelu" miam-miam!
Pupici si ne conversam pe maine pt o eventuala intalneala zilele astea.Ce ziceti?

LA MULTI ANI!

Tania cu Anduta(14sept'96)+ Bibi(14febr'04)

...poze Noiembrie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana spune:

Vreau sa urez si eu un "La multi ani!" pentru toate fetele care scriu la subiectul asta, indiferent ca ne cunoastem sau nu, (in ultima vreme au aparut multe fete noi si eu am cam ramas in urma cu noutatile). Multa sanatate si bucurii pe anul asta care a inceput, voua si copilasilor, iar aspirantelor sa li se indeplineasca visul de a deveni mamici.
Pupici,

Oana si Paul (3 iulie 2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineatza dragelor si dragilor.
Oana (mygirl), bine ai revenit printre noi.
Crix, bravo pentru expeditie.....daca v-ati simtit bine asta conteaza cel mai mult!
Tania, felicitaaari!!!!!!!!!! wow, Bibilutza mergeeee!!!! l-am anuntat deja pe pitik sa nu se lase pe tinjala!
grasu mik a dormit neintors in noaptea de revelion...nici macar la 12 nu a deschis ochii, asta ca sa confirme inca o data ce cupil cuminte este.
in schimb a inceput sa se intoarca in pat si sa se contorsioneze ca un tzipar, se trezeste cu nasul in jos si da semne disperate sa il ajute cineva ca el nu prea site sa se intoarca invers....e tare distractiv! in scaunelul de masa ii place taare mult si acolo isi face tabara toata ziua, ne plimbam cu el prin toata casa.
va punem si niste poze later.
va pupam pe toate si pe toti si va dorim o saptamina super!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

La multi ani!!!!!!!!! Va doresc un an nou MINUNAT!

Bine ati venit, fetelor "noi". Mygirl, la mamici de mai-iunie e o "gasca" de 5 fete din Constanta! Cred ca batem recordul.

Noi suntem toti rupti de oboseala. Ne-am mutat in casa noua inainte de Craciun si de atunci suntem in priza. Maria nu doarme!!!!!!! Aseara a adormit la 1. Si eu m-am trezit la 6, asa ca va imaginati cat de nauca sunt prima zi la serviciu.

Sarbatorile au trecut cu ceva emotii pt. mine, dar sper sa fie bine de acum in colo. Bebe nu e asa de miscaret cum mi-as fi dorit si pt. ca m-am obosit rau zilele astea, am reinceput sa sangerez. De ieri vad ca s-a oprit. Of, abia astept sa ajung la termen.

Mariuta, inafara ca nu doarme, este tare dulcica. Nu ii tace gura toata ziua. Repeta mai tot dupa noi. Nu vorbeste ea prea corect, dar se straduieste. A facut ieri 1 an jumate si se cunoaste. E mare fata mea!

Tania, felicitari pt. primii pasi. Ce grabita e Bibi! Bravo ei!

Va pup
Cornelia (21 sapt.) si Mariuta (2 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ione spune:

Si la mine e prima zi de munca.
Revelionul l-am petrecut la Restaurant Vraja Marii, a iesit super.

Noutati Elena a inceput sa spuna cifrele pina la zece.

Sa aveti un an bun, plin de succese si pro$peritate

Ionela, Maria & Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianamaria spune:

La multi ani, sanatate si multi bani, sa fiti iubite si sa va bucurati de pitici !


Va pup,
Diana

Mergi la inceput