Mamici din Constanta (23)
Raspunsuri - Pagina 6
gen68 spune:
salutare de la mal de...dunare. un an nou cu sanatate si multe impliniri.
wow, ce de prospaturi! bine ati (re)venit fetelor.
mey, pana la urma v-ati mai intalnit pe 28 sau nu?
gen, mamica doar de marius
sinzi_ana spune:
Ohoho..am venit si noi din drumetii...acum David doarme si citesc ce s-a mai povestit...
La multi ani in 2005!!!!!
Si revin cu povestiri mai incolo!!!
Sinzi si David
Noi toti - poze
Cornelia spune:
Ca tot ajunsesem la pag. a treia, postez eu un apel disperat:
Sunt rupta de oboseala. Poate cititi ce am postat la parintii intreaba parintii raspund si aveti ceva sugestii. Nu mai pot! Maria nu doarme si eu sangerez din nou de ieri .
Cornelia (21 sapt.) si Mariuta (2 iulie 2003)
sinzi_ana spune:
Cornelia, eu cred ca tu te consumi prea mult. Mi-am spus parerea la subiectul postat de tine. Eu cred ca te sperii si nu prea ai motiv...incearca sa te linistesti, copiii trec prin atatea "muchii de cutit" ca daca intrii in panica la fiecare te imbolnavesti de nervi!!! Stai linistita, si incearca sa faci cum vrea Maria o perioada, dormiti cu ea in pat o perioada, fara sa incerci sa o mai lasi singura.
Daca te relaxezi, te odinesti si tu cum trebuie, viata va fi mai roza...
Noi ne grabim sa iesim putin afara sa mai fac si eu miscare ca e cam nasol la Botosani ca te indoapa toti cu mancarea asa buna ca nu poti sa refuzi nimic, si am ajuns sa mananc ca bebelusii la 3 ore (cate 3 feluri) iar repercursiunile sunt dezastruoase pentru mine...
Va pup...am pus poze din excursie mai intai va faceti o parere "vizuala" apoi vin cu explicatii...
o zi buna si relaxata
Sinzi si David
Vacanta noastra de iarna
roxanaz spune:
buna dimineatza dragelor!
Cornelia, nu am apucat sa citesc subiectul tau dar ii dau dreptate Sanzianei, trebuie sa te menajezi un pic. mai ales acum.....nu trebuie sa ajungi Doamne fereste in ipostaza de a trebui sa stai numai in pat....nu? asa ca ai putina grija de tine si ...succes!
Sanzi, asteptam povestiri in detaliu! oricum mito poze....ca de obicei! Mugur il pupa pe piratu voinicku isi intreaba ce ii mai fac rotitele
noi am fost la medic, avem 8 kile si 69 de cm, dar si o eczema pe cot....speram sa ne treaca cit mai curind.
multi pupici tuturor!
caty spune:
Buna dragutelor si de la noi pe anul asta.
Noi venim cu vesti bune.Lui Dinu aproape i-a trecut raceala si creste pe zi ce trece.
Cornelia si eu cred ca-i mai bine sa o iei pe mariuca sa doarma cu tine ca apoi se va invata ea sa doarma si singura pe masura ce creste. Si eu ma voi muta cu Dinu in camera dupa ce pleaca maica-mea pt ca el se trezeste noaptea de mai multe ori si nu pot sa-l las sa planga. Ma mai cearta mama ca-l iau mereu in brate cand plange dar nu pot altfel.
Sanzi, frumoase pozele voastre. Mi-au facut pofta de zapada.
Roxa, la cat mai multe kile ......
Tatiana din pacate nu pot sa te ajut deloc cu medicover-ul .Poate intra tania (dady) mai tarziu sau poate te ajuta roxana ca ele sunt mai in domeniu. Multa sanatate Biancai.
Va pupam cu drag pe toate si pe bebici.
caty
CRIXIA spune:
Tatiana, daca ai spus ca medicii au pus diagnosticul "dermatita atipica" eu te intreb: Tii cont cu ce o speli pe Bianaca?
Cunosc o mamica a carei fetita( de varsta Alexiei) are acelasi diagnostic. Nu prea am retinut ce si cum ingrijea copila, dar imi amintesc ca ii facea baie cu un sapun lichid de la Eucerin. Saraca mamicuta povestea aproape zilnic ce ii da si ce nu, o ferea de anumite alimente, ii pregatea totul pe loc... dar, spre rusinea mea nu am retinut exact.
De aceea te intreb, poate tu iei in considerare si sapunelul sau gelul, care ar putea sa-i faca rau. Eu iti recomand pentru pilicica Biancai Klorane Bebe - Gel spumant cu extract de galbeneleEste un produs hipoalergenic, fara sapun si nu irita ochii. Eu am ajuns sa-l folosesc pentru ca i-am dat Alexiei cu spuma in ochi( de m-a socat reactia ei)si avea si pielea in unele locuri foarte uscata. De cand il folosesc, va spun sincer ca nu mai folosim lapte de corp sau alte creme de dupa baie.
Mami Sanzi?????Putem sa va facem curte, ca tare frumosi mai sunteti?
Despre poze... constat ca ati avut iarna in toata regula, imbracati grosi, deci v-ati geruit. Bradul poate nu l-a dat jos, dar pe poapa cred ca l-a imitat( il cred in stare). Vad ca s-a si imprietenit cu copilasi, o adevarata echipa, nu-i asa?
Cred ca de balul mascat a fost super incantat! Astept sa ne spui!
Cu mancarea cum a fost? A avut pofta (in afara de ciocolata)?
Hai ca am lenevit cu pozele lui David, si mi-am dat seama ca am si eu teme de facut(pozele noastre).
Aoleeeeu, fetelor, trebuie sa va anunt ceva: eu ar cam trebui sa lipsesc de pe aici(forum) ca am de invatat, de facut referate...offff! Oricum incerc sa invat, dar va dati seama ca nu ma pot abtine sa nu va citesc, macar!
Pupicei!
Racushoarele Cristina& Alexia
PoZe
ADINUTZA spune:
Tatiana eu am fost cu baiatul meu la foarte multi medici din Constanta, la Bucuresti si chiar in Grecia. La Buc am fost la prof. dr. Rodica Radu- presedinta Societatii Romane de Alergologie si Imunologie si ne-a recomandat analizele care trebuie sa i le facem lui Bogdan la Medicover. Pt 12 alergeni am platit 4 milioane pt ca nu sunt acoperite de asigurarea medicala. Cu tratament se poate rezolva, fii sigura!
Multa sanatate la puiuta!
Sa vezi ca sa prevezi, sa prevezi ca sa previi!
gen68 spune:
sanzi, frumoase poze si... sanatoase (mai ales cele de la tusnad). doamne ce inseamna aer de munte si zapada. are david niste bujori in obrajori superbi.
tatiana, cum arata bubitele biei? poate consulti si un medic homeopat (o parere ne-alopata nu strica).
gen, mamica doar de marius
roxanaz spune:
oops, Tatiana, aici suntem. la medicover ajungi intai prin telefon - programare 549.049, este la policlinica II, cu plata, vis-a-vis de icil. te poti uita la www.medicover.ro si cit costa analizele.