Bebelusi de ianuarie-februarie 2004 (54)
Raspunsuri - Pagina 12
Andruska spune:
Din pacate Mickyyy nu esti singura care a pierdut firul...si eu sunt la fel de cand am inceput serviciul si nu am mai avut nici calculator acasa.... acum am insa pana cand incepe Daniel serviciul, adica pe 3 . Eu toata luna ianuarie am sa stau acasa si a cazut tare bine mai ales ca mama a facut infarct pe 15 decembrie si are mare nevoie de supraveghere, adica de TATA .
Adriana ma bucur tare mult ca v-ati intalnit si sunt sigura ca v-ati distrat de minune. Abia astept sa vad pozele . Pupici lui Rares mergaretzul .
Noi suntem in pregatiri pentru revelion, care o sa il facem la niste foarte buni prieteni aici in cartier, ceea ce este tare bine ca oricand vrem putem veni acasa . Eu am fost "insarcinata" cu tortul, salata de boeuf (pe care le-am facut deja), niste clatite umplute cu diverse, peste in aluat si inghetata (pe care am cumparat-o) .
Matei este super bine, merge tot timpul tinut de manutza - am incercat sa il tin cu hamul insa daca nu simte mana nu merge -chiuie toata ziua, spune diverse, a invatat sa dea pupicuri si sa faca cu mana de "pa" si este un scump.
Andrei este stirb si deja a inceput sa ii creasca dintele, spune toata ziua poezii si se joaca. Este un cuminte si il iubeste tare mult pe Mati.
Despre noi cam atat...sper ca sunteti toti bine si zilele acestea am sa fiu mai "prezenta" .
Am fugit sa fac ciorbitza de curcan si clatitele...ca maine trebuie sa ma duc vreo 2 ore la serviciu .
De la ANDREI -
Andra lui Andrei Teodor (18 septembrie 1999) si Matei Daniel (6 februarie 2004)
NIHIL SINE DEO !!!
ad_risnov spune:
Am pus pozele la adresa:
http://community.webshots.com/user/adrinusa
in albumul "Rares, Andrei si Arturicii".
Sper sa va placa!
Adriana si Rares
(13.febr.2004)
Sarbatori fericite!!!
adlemi spune:
Salutare!Despre vizita de azi povestim mai incolo!
Adrianatrimite-mi si mie reteta bunatatii de tort,te rog!!!
Adlemi si Andrei(24.02.2004)
http://community.webshots.com/user/adlemi105
Emilly spune:
Superbe poze, sa va traiasca minunile!
Rares le merge nu gluma, cred ca e primul mergaret din grupa
fetele, cit lapte mai beau bb-ii vostri?, cele care le dati lapte praf.Si cind v-ati propus sa le dati lapte de vaca din comert?multumim mult!a....si ce semnificatie are taierea motului?ca io nu stiu
Emilly mami de Ilinca(26.01.2004)
mav spune:
Salutare si Ioana Miruna!!!
Mai fetelor, eu chiar va invidiez ca sunteti un grup asa unit si va puteti intalni oricand, locuind la Bucuresti.... Si cum observ ca voi va vorbeati inca de cand erati gravide...Chiar am inceput sa ma simt in plus pe aici... Anul trecut, pe vremea asta, sotul meu a fost de serviciu toata saptamana, asa ca eu eram si singura, cu ditamai burtoiul...
Dar acum avem un nazdravan si sarbatorile au fost asa de frumoase in 3!!!! De Revelion vom sta acasa, dar nici ca-mi pare rau!
Imi raspunde si mie cineva la intrebarea despre Webshots????????
Roxana_G spune:
Ioana Miruna!
Fetelor, ce rau imi pare ca nu am fost si noi zdravene sa ne intalnim. Pai se poate atatia baieti fara o fata? Mama si ce tort ati mancat fara noi. Pozele sunt super, mai exact baietii. Maine ii arat si Alexandrei ca acum s-a culcat.
Emilly, Alex papa 250 ml lapte cu 2-3 lingurite cereale si dimineata la 7 si seara la 20.30. Nu ii voi da lapte de vaca, o trec pe Junior de la Nestle.
Rox si Alexandra Maria (10.02.2004)
Ioana77 spune:
Seara buna,
Pe la noi a fost zi plina, dupa cum ati putut observa.
Multumim Adrianeipt invitatie si primirea deosebita. Despre tortul special facut pentru noi ce sa mai zicem .
In timp ce Arturicii isi faceau de lucru pe acasa, noi am fost in Mall, am papat un pic (mai mult ) si am vizionat Ocean's 12. Nu vi-l recomand. Sec film.
Emilly
Arturicii papa adunati vreo 400 ml/zi. 250 dim si 150 seara. Intentionez sa ii trec pe lapte de vaca de la 1 an.
Mav
Mii de scuze dar nu mai retin intrebarea
Ioana,
mama Arturicilor YANN & PHILIP
_28.01.2004_
ane2 spune:
La multi ani Ioana Miruna!!!!!!!
M-am delectat si eu cu pozele voastre si am ramas surprinsa cat de mult au crescut, toti unu si unu.
Arturicii sunt criminali,Rares la fel iar Andreiutu ma dat pe spate ce ochi are.
Adriana multumim ptr "remember"
Roxi ai dreptate cu tel mobil,Rachella baga in gura toata prostile si din cauza asta de vro luna are o iritatie super nasoala,dam cu crema ai trece dupa care revine.Si dr.meu mi-a spus acelasi lucru dar ce sa fac?cum so impiedic sa nu bage toate tampeniile in gura?
Ioana frumoasa colectie de halbe,ma bucur ca am participat si eu la imultirea lor,dar tot meritu il are Babee.
Emily,Rachella papa 250ml dim la 8 si mai papa seara la 8 cam tot atat.Lapte din comert nu stiu cand o sai dau astept sa faca un an sa vedem ce zice dr.
Mav bine ai venit printr noi!!! Sedere cat mai placuta!!!!In legatura cu websots habar nu am sa-ti raspund.
Anita si Rachella -17.o1.2004http://community.webshots.com/user/sugarbabe134
otilica spune:
La multi ani Ioana Miruna!
Am venit si noi cu vesti. Si bune si proaste.
Vestile bune: nu mai avem febra (de luni de cand a facut 39 cu 7 nu am avut mai mult de 37 cu 5)
Vestile proaste: ne-am umplut de bube (adica Robert s-a umplut de bube). Initial am crezut ca e rubeola dar cand a venit dr a zis ca nu sunt inflamati ganglionii, deci e reactie alergica la ceva...Dar copilul e plin de bube. S-ar putea sa fie de la Eritromicina sau de la ceva aliment. Nu se stie. Am intrerupt antibioticul si ii dau antihistaminice. E asa de somnoros...In plus cica scrie in prospectul medicamentului ca bietul de el nu are voie sa bea alcool (hi hi), sa conduca masina si sa lucreze la inaltime. Si e medicament pt copii!!!
Deci o sa avem un Revelion superr! Suntem si eu si tati cu psihicul la pamant!
Emily, eu l-am trecut pe Robert pe lapte de vaca de o saptamana. Initial i l-am dat amestecat cu lapte praf. I-as mai fi dat lapte praf dar nu prea a vrut sa-l mai bea. Acum mananca 180-200 ml dimineata, 200 ml cu cereale la ora 20 si cam 100 -120 ml la culcare (ora 21,30).
Fetelor maine se implineste un an de cand am venit acasa cu Robert de la maternitate.
Otilia si Robert (24.12.2003)
http://community.webshots.com/user/otilia164
ad_risnov spune:
Mav, nu ai de ce sa te simti prost in mijlocul nostru! Fetele care scriu astazi nu au fost pe forum de la inceput. Fiecare a venit atunci cand a descoperit dc sau cand a putut. Unele au disparut, altele ni s-au alaturat, asa ca am fost mereu intr-o continua transformare. Toate, pe rand, au fost binevenite si s-au integrat minunat in grup.
Ne face insa placere sa ne amintim cum era anul trecut pe vremea asta
. Chiar am trait f. intens acele momente si am fost una langa alta.
Emilly, Rares bea lapte cam asa:
5 - 200 ml
22 - 250-300 ml lapte cu cereale
3 - 200 ml
Cu taierea motului: pana la un an nu se tunde copilul, apoi i se taie motul si poate fi tuns. Eu cred ca e mai mult un prilej de petrecere si de sarbatorire a celui mic.
Cu laptele de vaca nu stiu ce sa zic. Noi avem rezerve serioase de lapte praf care sigur ne ajung pana la un an. Apoi mai devem. si eu inclin catre laptele Nan Junior. Sa vedem ce ne zice si pediatra.
Mav, cont pe webshots iti poti face f. simplu mergand la adresa www.webshots.com si inscriindu-te pentru tipul de cont free. Iti trebuie si o adresa de mail.
Adlemi, ai primit reteta de tort?
Otilia, multa sanatate lui Robert! O sa vezi ca totul se va rezolva.
Ioana, si noi ne-am simtit minunat cu voi! Ca de fiecare data . Data viitoare trebuie sa invitam si domnisoare.
Adriana si Rares
(13.febr.2004)
Sarbatori fericite!!!