Bebelusi de ianuarie-februarie 2004 (54)
Raspunsuri - Pagina 11
ad_risnov spune:
Daca doriti sa...recititi!!!
Asta era anul trecut pe 29.dec!!! Prima gravidutza se pregatea sa nasca! Era Layla!
Autor: layla
Raspuns la: 28/12/2003 08:47:14
Vad ca sunt prima la apel. Nu prea am dormit. M-am trezit din ora in ora. M-a cam durut burta, or fi contractii?
Ne pregatim sa plecam, sunt foarte calma. Parca nici nu mi se intimpla mie.
Multumesc pentru incurajari, sper sa terminam repede.
Doamne ajuta!
Layla cu Dulci inca in burtica
Autor: Adina Iulia
Raspuns la: 28/12/2003 09:48:12
Fetele, sa va rugati toate azi pentru Layla sa iasa bine, da?
Raspuns la: 28/12/2003 12:52:45
Ce liniste... asteptam vesti de la Layla.
Adina+BB31W
Autor: Babee
Raspuns la: 28/12/2003 13:29:19
vad ca inca nu se stie de Layla..sper ca totul este bine.
Asteptam si noi vesti si ne gandim la ea .E o curajoasa...
'Fiecare dintre noi este un inger cu o singura aripa.Si nu putem zbura decat imbratisandu-ne unul pe celalalt.'
Iubi, mamica cu burtica:)
Autor: layla
Raspuns la: 28/12/2003 14:30:25
Pe mine ma cheama Iordache Liviu Daniel si sunt sotul lui Layla
Chiar daca este interzis barbatilor, am primit indicatii sa vin cu informatii!
Deci: am plecat pe la 9 la spital, am ajuns cu bine si am internat-o si pe Carmen (asa ii zic eu) ..
De la camera de garda a luat-o in primire Don Doctor, in sensul ca i-a facut controlul si i-a scos dopul (scuze de exprimare)...
Apoi am urcat la etaj la rezerva ei si acolo a venit o asistenta care i-a facut injectia pt contractii (asta pe la 10.15). In mod normal, in minim 1 ora trebuiau sa inceapa contractiile, dar pana la ora 13.00 cand am plecat de la spital nu incepusera... Au mai trecut doctori si asistente pe la ea, dar nimic nou ... Toata lumea zice sa asteptam durerile ...
Acuma si ce zic eu: spitalul se pare ca este in carantina si nu avem acces la rezerva ei. Asa ca daca vrem sa ne vedem cu ea, ii dam telefon si ii spunem sa iasa pe hol, pe undeva. Doctori & asistente destul de dragute pe acolo. Doar o gramada de lume care sta pe holuri. Cu ea in rezerva mai sunt 4 doamne care au facut toate 4 injectiile astea. Una dintre ele cica a facut de ieri injectia si nu se observasera contractii la ea... Asa ca se pregateste pt cezariana.
Noi mai stam acasa inca 1-2-3 ore si apoi plecam la spital. Ii ducem si cateva de-ale gurii + fructe. Ne pregatim pt o dupa amiaza de duminica placuta ...
O sa ii citesc forumul inainte sa plec ca sa o tin la curent.
numai bine la voi
Liviu
(inca cu BB de 38 si ceva)
Autor: Ioana77
Raspuns la: 28/12/2003 22:25:07
Asteptam ....
Ioana si "Arturicii - sapt 36"
Autor: ane2
Raspuns la: 28/12/2003 22:34:57
Raspuns la: 28/12/2003 23:47:26
Liviu, nu ii dau sotului meu sa citeasca ceea ce ai scris, ca mi-e sa nu se razgandeasca cu insotitul si participarea la nastere:cum eu vreau cezariana, sper sa nu fie socant totusi pentru el..dupa cortina
Rabdare deci si cu Dumnezeu inainte.Se cam lasa asteptat Dulci
'Fiecare dintre noi este un inger cu o singura aripa.Si nu putem zbura decat imbratisandu-ne unul pe celalalt.'
Autor: ad_risnov
Raspuns la: 29/12/2003 06:29:13
Si eu am intrat pe net, poate a aparut vreo noutate si vad ca nimic pana acum. O sa-l sun pe Liviu pe la 8 si va scriu ce am aflat.
Haideti, la culcare!
Adriana in saptamana 34
Raspuns la: 29/12/2003 08:32:12
Adina+BB31W
Autor: Diana_b
Raspuns la: 29/12/2003 08:36:35
Si eu am reusit sa adorm pe la 4 dimineata, vad ca au reinceput si la mine insomniile.
Vad ca la mine bb n-are de gind sa vina, asa ca miine cred ca ii spun dr. sa-si ia gindul de la sarcina provocata, mai ales ca vad ce greu merge la Layla.
Diana - sapt.39
Diana si bebelushul.
Autor: nikkido
Raspuns la: 29/12/2003 08:39:09
Sunt Nikkido-sora Laylei.De ieri stam cu totii in emotii.Nu stiu daca Liviu o sa mai aiba timp sa intre pe forum acum dimineata,ca se pregatea sa plece la spital.Ultimele vesti de la Burtica mea sunt de la 6 dimineata,cand deja le mai dadusera la toate niste pastile,pt ca in sala de nasteri nu se intampla nimic....toti bebeii se lasa asteptati.Layla a reusit sa adoarma putin.Cand vor ajunge mami cu Liviu la spital,o sa va dau eu vesti noi.Deja le-am spus ca va fi un copil cu personalitate,ca se va naste cand vrea el,nu cand il programeaza parintii si medicii,nu?
Si eu simt de ieri fluturasi in stomac.Dar acuma vad ca se accentueaza senzatiile.Nu vreau sa ma gandesc ce-o fi in sufletul surioarei mele.
Raspuns la: 29/12/2003 09:23:06
Am vorbit cu mama la telefon.Ajunsesera la spital.Au vorbit cu doctorul pe mobil LAYLA NASTE !!!!!!!!!!!!O sa ma sune cum stie amanunte,cand o sa poata Liviu intra.Doamne ajuta!
Nikkido-sora Laylei
Autor: Elena I.
Raspuns la: 29/12/2003 09:36:01
Fara exagerare, la mesajul "Layla naste" a lui Nikkido mi-au dat lacrimile .
Intrasem pe forum sa scriu alte alea, ca sa va mai abat gindurile de la calma si curajoasa Picasso. Poate dupa ce se mai destinde atmosfera.
Ma rog sa fie totul repede si usor!
Elena si puiu mic, 33 sapt
Raspuns la: 29/12/2003 09:48:50
Am primit telefon de la mama. A NASCUT ! Toate emotiile si tot tracul acumulat de ieri s-au epuizat.A nascut!Doamne,ce fericita sunt.Ne-au dat lacrimile de emotii.Liviu a reusit sa intre pana la ea,mamei i-a spus vestea cea mare o asistenta!Cum aflu amanunte,va spun.Nu stiu greutate,scor,nimic.Doar ca s-a nascut Dulci.
Va multumim tuturor pentru ajutor,sunteti niste scumpe.
Raspuns la: 29/12/2003 10:01:53
Layla, sa te refaci repede si sa treci cu bine si cu veselie prin toate experientele ce vor urma!
Sanatate,
Raspuns la: 29/12/2003 10:10:00
Bine ai venit Dulci....asa ma bucur..sper ca Layla e bine si ca nu a avut prea mult de suferit.Scumpete mica..de-ai sti tu cum au stat atatea burtici si te-au asteptat!!!
felicitari parintilor si bebe sanatos , mancacios si....cum vor ei asa sa fie!
Raspuns la: 29/12/2003 10:19:42
Ma maninca degetele sa-i raspund Helenei,
desi tre'sa scriu "in soapta", vorba cuiva de pe forum, ca Vio doarme.
Am evitat sa dau un raspuns la mesajul tau, cu toate ca stiam ca esti foarte ingrijorata dar nu voiam sa te ingrijorez si mai tare. Asta pentru ca lovitura ta s-a petrecut tocmai cind, ma gindeam eu, nu prea gasesti picior de doctor. Asa ca am asteptat sa se faca luni, azi or fi mai multi medici pe la slujbele lor, ca sa-ti povestesc ca acum doua saptamini am cazut si eu, nu m-am lovit prea tare la burta, insa m-am speriat, am inceput sa-ntreb in dreapta si in stinga ce urmari poate avea "accidentul" asupra copilului. Fetele de pe forum au fost primele care m-au linistit. Apoi niste prietene, care au avut experiente asemanatoare dar fara urmari grave.
Doctora insa s-a ingrijorat foarte tare, m-a pus sa fac echo pt. ca asemenea cazaturi pot avea drept consecinta desprinderea de placenata, s.a. Din fericire, in cazul meu, totul a fost in ordine.
Asa ca du-te neintirziat la doctorul tau, ca sa afli din timp daca e ceva in neregula!
Sanatate,
Raspuns la: 29/12/2003 11:00:03
Felicitari, Layla! Sa va aduca feciorasul numai bucurii! Bravo pentru curaj!
Adina+BB31W
Autor: Ioana77
Raspuns la: 29/12/2003 11:00:31
LA MULTI ANI CU SANATATE SI NUMAI FERICIRE !!!!
LAYLA FELICITARI MAMIC-O !!! SA FITI SANATOSI SI SA VA ADUCA "NOUL VENIT" MUULTE BUCURII !!!
Ioana si "Arturicii - sapt 36"
Adriana si Rares
(13.febr.2004)
Sarbatori fericite!!!
ad_risnov spune:
Vor urma si alte capitole!!!
Noi suntem intr-o mare criza de timp, asa ca n-am mai apucat sa scriu nimic. Tote sunt in regula, sanatosi si voiosi. Ne pregatim de Revelion.
La multi ani puiutilor care au mai adaugat o lunisoara si celor care au implinit deja anul!!! Sa fiti sanatosi si norocosi!
Am vazut pozele cu Robert si Albert, cu Yann si Philip, cu Andrei Albastrel!!! Sunt minunati cu totii!!!
Va pup. Noapte buna!
Adriana si Rares
(13.febr.2004)
Sarbatori fericite!!!
Roxana_G spune:
Emilly, eu o spal zilnic pe cap pe Alex. Insa o samponez la 2 zile. Nu am avut probleme cu cojitele. O spal insa ptr ca ii se incurca rau parul si mai nou de la raceala isi imprastie toate secretiile prin par.
Ioana, de ce zici piticoti? Atat are si Alex, 72 cm. Si 8 kg. Cu lapticul asa fac si eu. Ea papa iaurt la 7 fara ceva si la 8.30 papa 250 ml lapte cu cereale in el. Dna doctor insista sa ii dau la 10 seara lapte cu cereale la castron, insa nu am nici o sansa sa manance trezita din somn si cu atat mai putin la lingurita. Asa ca am zis da ca ea si fac ca mine.
Anita, si Alex e disperata dupa telefoane. Mobilul il roade de zor. Ieri ne-a vazut dna doctor si ne-a facut observatie. In primul rand ca mobilul este tinut prin diverse locuri si e neigienic sa il pape ea si apoi emite radiatii nesanatoase ptr copil.
Apropos de nostalgii. Ieri o tineam pe Alex calare pe mine (asa ii place sa stea peste noi, sa se intinda, sa dea din picioare, sa ne mai pocneasca in gura, sa se arunce pe spate - e atat de fericita!) si ma pocnea cu picioarele in burta. Mi-am amintit ca acum un an tot asta facea, insa pe interior.
Tot acum un an a zdupait asa rau in burtica incat l-a speriat pe tati care isi tinea cotul lipit de mine.
In rest eu ma simt mai bine, dar am trecut si eu pe antibiotic. Din pacate bona a venit azi si mai bolnava si o trimit acasa. Desi tare voiam si eu sa ies un pic. Va pup.
Rox si Alexandra Maria (10.02.2004)
Ioana77 spune:
AdrianaMultumim pentru "remember"!!!!!
Arturicii sunt in patuturi de la 10 dar inca povestesc. Ajungem cred pe la 12:30-13:00 la voi.
Eu fug sa il scot din spital pe tata.
Ioana,
mama Arturicilor YANN & PHILIP
_28.01.2004_
layla spune:
Multumim de urari fetele! La fel si voua toate cele bune!
Adriana multumesc! M-ai facut sa plang!
Ieri cu toata nebunia nu am avut timp sa ma gandesc prea bine, dar azi cand am citit "rememberul" chiar ca m-am emotionat.
Nasterea mea a fost prima traita oarecum " live" pe forum.
A trecut un an (nici nu-mi vine sa cred) iar eu m-am pierdut undeva pe drum de gasca, de voi.
Sper sa revin cu forte proaspete anul ce va veni.
Bilantul la 1 an:
Alex:
- la vaccin la 11 luni si 1/2 avea 12.5 kg si 82 cm
- are 8 dinti
- merge in picioare de la 11 luni
- este blond in continuare si chelios (motiv pt. care nu am luat motul)
- a dormit doar vreo 10 nopti de la cap la coada
Eu:
- sunt mai slaba decat eram cand am ramas gravida
- nu am dormit nici o noapte intr-un an de zile (recordul a fost de 6 ore legate intr-o noapte)
- nu am stat mai mult de 4-5 ore fara Alex
La petrecerea de ieri a fost foarte cuminte si la cat era de obosit as fi crezut ca o sa doarma toata noaptea neintors. N-ai sa vezi!
S-a trezit de vreo 5 ori cred ca de la masele sau ce or mai fi!
Sper sa am timp sa pun si eu cateva poze cu noi.
Fug sa ma culc,
Pupici,
Layla si Daniel Alexandru (29.12.2003)
buli spune:
La multi ani, Ioana Miruna!!!
Monica, de sarbatorit vom sarbatori pe rind, bineinteles. sa simta baiatul ca e ziua lui, sa nu confunde cu revelionul
invitati nu vor fi multi pentru ca avem o casuta mica.
oups ... s-a trezit
byeee
Anca si Matei (1 ianuarie 2004)
gasca MAO
La multi ani cu sanatate!!
Roxana_G spune:
Hi,hi! Si baiatul nasei e nascut pe 31 decembrie si e mai greu cu petrecerile. Pentru ca nimeni nu prea petrece pe 31 ziua, asa ca au mutat aniversarea astazi.
Tot la capitolul remember, pentru ca m-a distrat nasterea "live" a Laylei, mi-am amintit cum am stat eu pe YM pana cand au ajuns contractiile la 4-5 minute. Prietena cu care statea de vorba si care era deja la al3lea copil a fost socata saraca si insista sa plec mai repede.
Roxana_G spune:
Adriana, Ioana si Imelda, ce rau imi pare ca nu suntem cu voi! Apropos de intalnirile noastre...sa va povestesc ceva haios. O alta prietena de a mea de pe un alt forum vindea un telefon mobil si l-am cumparat eu pentru mama. Ieri cand eram la medic s-a intalnit cu Cata (l-a recunoscut ea din poze) sa faca afacerea. Si crezi ca o intreaba Cata (citez!): "Tu esti dintre prietenele Roxanei din Gradina Botanica?". Asa ca acum i-am zis ca s-au intalnit fetele din Botanica fara noi.
ad_risnov spune:
Ziua buna!
Ioana Miruna!!!
Noi am avut placerea sa-i vedem si sa ne jucam cu Arturicii si Andreiutz Albastruzt !!! Nici nu va pot spune cat sunt de dragalasi si scumpi. Iti vine sa-i rontai pe toti.
Ne-am bucurat tare mult de inatalnire pentru ca nu ne mai vazusem din august. Toti sunt maaaaaaaaaaaari si nazdravani, dintosi si frumosi.
S-au jucat cu totii, au ros la jucarii, ghete, carti si ce s-a mai gasit prin preajma. Andreiutz a servit si masa, iar ceilalti baieti au salivat pe langa el, ca nu era ora mesei lor .
Arturicii ne-au facut demonstratii de dat jos din pat, ne-au aratat gurita, manuta, piciorul, urechea, au vorbit, fiecare pe limba lui. Rares a facut ture printre ei, aratandu-le tuturor cat de bine merge: cu frane, cu reechilibrari, intoarceri pe loc.
Rares a primit si o gramada de cadouri si le multumeste din suflet pentru ele Arturicilor si lui Andreiutz.
Mamicile au papat tort bunutz si au sporovait ca fetele.
Imelda si Ioana arata super!!! Au slabit amandoua !
Ioana si Imelda ne-am simtit super impreuna cu voi si puiutzii vostri!!! Sper insa ca este doar inceputul!!! Va asteptam cu mare, mare drag e la noi oricand. Si celelalte mamici si ceilalti pitici sau piticutze sunt bineveniti la noi!
Cand ne-om lua si noi masina o sa va luam la rand. Imelda este prima pe lista... stie ea de ce!!!
Aaaaaaaaaaaaaaa, am uitat: Arturicii n-au avut pix la ei ca sa ne dea autografe!!! Data viitoare aducem noi unul de acasa.
In curand o sa pun poze ca aveeeeeeeeeeeeeeeem o gramada!
Va anunt imediat.
Adriana si Rares
(13.febr.2004)
Sarbatori fericite!!!
Mickyyy spune:
Ne mai primiti si pe noi ?!
Am intrat sa va uram Sarbatori fericite alaturi de cei dragi si implinirea tuturor dorintelor in noul an!
Si La multi ani tutror sarbatoritilor care au mai adaugat o luna in buchetul vietii, si mai ales celor care deja au implinit primul anisor , Robert, Bogdan, Cristian si Daniel Alexandru! La multi ani si sarbatoritei de azi, Ioana Miruna!
Din pacate am pierdut sirul discutiilor de aici de ceva vreme (sper sa nu ), chiar daca am mai intrat pe forum, cred ca mai am cel putin un capitol - doua de recuperat. Intr-unul din ultimele mesaje pe care le-am citit voiati sa organizati o intalnire prin februarie, nu mai stiu daca mai a ramas sau nu in picioare ideea, insa daca mai e valabila, vrem sa venim si noi. Si daca nu-i cu suparare, trimiteti-mi si mie un PM cu mai multe amanunte (cand, unde, ce cadouri, cine se ocupa sa le "colecteze", amanunte care se discutau cand am intrat eu ultima oara aici) sau eventual link-ul catre pagina unde s-au luat deciziile finale.
Inca o data La multi ani tutror si sa ne revedem cu bine in noul an!
Mickyyy si Malina Ioana (31.03.2004)