Bebelusi de ianuarie-februarie 2004 (54)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

Buna mamici,
ne facem si noi aparitia dupa atatea zile de absenta.
La multi ani tuturor sarbatoritilor pe care nu i-am felicitat si celor de azi sa cresteti mari si sa fiti sanatosi si voiosi!

Sanatate multa bolnaviorilor!

Noi suntem bine, cu miriielile de rigoare din cauza dintisorilor ce au inceput sa iasa, avem deja 2 dintisori

In rest de Craciun a fost tare frumos, cu casa plina de cei dragi, cadouri si voie buna.Ilinca a primit o groaza de cadouri.

am vazut aseara la baita ca intr-o zona a capului are fata mea cojite, aveti ideie cu ce as putea sa-i fac sa-i treaca??voi de cite ori pe saptamina ii spalati pe cap?

Multumim de raspunsuri si o zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena I. spune:

Emilly, eu am procedat astfel cind a avut cojite Erica (asta a fost la noi la inceputul verii si n-am mai avut de atunci):
Am uns locul cu ulei de masline (poti folosi si ulei de corp pt. copii) inainte cu 1/2 ora de baie. Am spalat cupilu' pe cap. Am frecat cu o periuta moale (speciala pt. bebe) apoi am pieptanat in raspar, ca sa se desprinda cojitele. Sa nu te sperii daca se ia si cu par cu tot. Ericai nu i-a trecut din prima, dar, daca te tii de procedura, scapi destul de repede de necaz.
Acum o spal pe Erica pe cap doar o data pe saptamina.
Elena si Erica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helen spune:

La multi ani Daniel Alexandru!. Avem un nou sarbatorit cu un anisor! Layla sa-ti traiasca mandretea de baiat si sa fiti fericiti! Mai povesteste-ne si noua despre Daniel( sau Alexandru, cum ii spuneti?)... am mai aflat noi cate ceva dar...!

La multi ani Alma (11 luni)!

Helen siDan Cosmin (21 Ianuarie 2004)
Albumul nostru
Albumul comun cu bb-ii de ian-febr 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

am fost la masuratorile de un an:

79 cm, 10,8 kg, cap = 48 cm, torace = 47 cm

zice doc ca-i foarte bun.

iar io am uitat sa intreb de intarcat

Anca si Matei (1 ianuarie 2004)

gasca MAO

La multi ani cu sanatate!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana77 spune:

Daniel Alexandru

Alma

Pfii, Anca ce baiet mare!!!
Roxvezi ca nu e chiar rea rea raceala lui Alex? O sa ii treaca sigur in cateva zile.

Eu ieri trebuia sa cantaresc Art dar am uitat. Maine dimineata trecem la cantar. Oricum la inaltime suntem piticoti fata de voi. Adica vreo 72 ficare.

Arturicii de vreo saptamana refuza cu indarjire lapticul ce il primesc in somn la ora 22.
Azi, la sugestia Imeldei le-am dat inainte de culcare, la 20, 150 ml. Si l-au papat!!!!! Desi papasera si la 19 cate 200 g iaurt.
Sper sa vrea sa pape in fiecare seara lapticul pt ca au nevoie de el.

Noi azi tot cu vizite. Una primita si una facuta.
Maine la fel. Ne vedem cu Adriana si cu Rares, cu Adlemisi cu Andrei.

Emilly din pacate nu stiu sa iti raspund.

Sa aveti o seara minunata!

Ioana,
mama Arturicilor YANN & PHILIP
_28.01.2004_

Mergi la inceput

Unde gasesc ii micutze? Adica ptr Arturici

Ioana,
_28.01.2004_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane2 spune:

Buna seara si bine v-am regasit!!!!!!!

La multi ani tuturor piticilor ce nu i-am felicitat!!!
La multi ani Alma!!!
La multi ani Daniel Alexandru!!!!!!

Moama ce naspa a fost fara net 2 sapt parca am fost pe alta planeta

Noi sunt bine, de Craciun a fost tare frumos,casa plina o groaza de cadouri,ce mai a fost super.
Rachella la vederea bradului a ramas incrmenita vro 5 min dupa care hop sa se catere in el noroc ca a fost super baricadat.A primit o groaza de cadouri si cadouase dar bineinteles ca tot telefonu meu il prefera
In rest mica mea a devenit din ce in ce mai rea, nimic nui mai convine si urla din orice.Maine mergem si noi la dr. sa vedem cum am evoluat in ultima luna.

Roxi sanatate parintilor tai si lui Alex
Babee de-ai stii cate cazaturi a luat Rachella pana acum...ho ho...sunt atat de rapizi copii astia incat nu ai cum sa eviti asa ceva.Rachella e tot timpu supravegheata si tot degeaba ca le ia pe domanele cazaturi mama... mama.
Ieri de exp. a cazut cu gura de premergator si doar eram langa ea,da pana sa pun mana pe ea deja muscase din el.

Pupicei si o seara buna

Anita si Rachella -17.o1.2004http://community.webshots.com/user/sugarbabe134

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

Ioana, eu acu vreun an am vazut ii micute la un magazin tip artizanat (aici in Iasi, desigur). chiar cautam pt. cineva din Anglia si erau haioase, camasute de baietei mici, cusute frumos.
cind mai merg prin magazine am sa ma uit iarasi

Ane bine ai revenit. chiar mi-era dor de povestile tale

noi am uitat sa ne laudam ca ne-am facut bine cu totii
pai nu tre sa fim in forma la chef??? mama .... am niste emotii cind ma gindesc ca gogoasa mica face un an ... si motul ... uau ..

gata ma duc la un film
noapte buna, somn usor

Anca si Matei (1 ianuarie 2004)

gasca MAO

La multi ani cu sanatate!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Buna seara!!!
Ane, bine ai revenit!!!
Ioana, ii gasesti, cred, la magazinele artizanat. Era la Sala Palatului o expozitie cu vanzare de chestii de-astea, dar acum vreo luna.Nu stiu daca mai e, aveau o sumedenie de ii si alte chestii de genul asta.
Anca, chiar, mai aveti 2 zile si faceti petrecerea de 1 an, nu-mi vine sacred, mai avem si noi putin. Cum veti face ? Voi sarbatoriti 2 in 1 , si revelion si zi de nastere, sau o tineti la rand!! Abia astept sa vedem poze si povestiri de cum a fost. Ceva pregatiri, ca nu aud nimic.
Roxana, multa sanatate tie si micutei. Maiiii, ce fetita frumoasa s-a facut Alex...., asa drag imi e de ea...am vazut-o eu!!

Am fost in seara asta in Carrefour...ce aglomeratie....bine ca am scapat, nu ma mai duc pana dupa sarbatori, mi-am cam luat tot ce imi trebuie. Maine merg la cosmetica.
Revelionul il vom face la hotel la noi.
Va pup, noapte buna !!!!

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
www.freewebs.com/bbianfeb2004" target="_blank"> Bebelusi de ianuarie-februarie 2004

Sarbatori fericite alaturi de cei iubiti !!!

Mergi la inceput

Babee si Ane, va multumesc MULT pentru Halbe si lingurite !!!!

Uitati si colectia http://community.webshots.com/photo/187593921/239626383qCSkzA

Ioana,
_28.01.2004_

Mergi la inceput