Mamici de ianuarie - februarie (70)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BESTUTZA spune:

Multi si fericiti ani bb -linilor si mamaicilor! Se pare ca incepe sa se contureze o mica comunitate de bebelusini si mamici fericite!

Am intrat repede sa vad ce faceti si tare ma bucur ca sunteti bine!!!

Simona ma bucur tare ca esti bine!

Eu acum o sa fug la doctor ! Eu sunt insomniaca si cred ca il expasperez cu vizitele astea pe bietul dr, dar nu vrea dragul meu sot decat cu el si el vine pe la orele astea si asa ca acum purcedem!

Leta, ti-a dat de facut acum streptococul? Sa imi spui si mie unde ai gasit loc si cum e !
Pupicei multi si vorbim!
Multumesc mult pentru informatiile cu prenatalul!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaS spune:

Crinuta, felicitari!!! multa sanatate si sa-ti aduca Rayan numai bucurii!!!

Oana, ma rog pentru tine sa nasti exact atunci cand vrei si sa ai o nastere usoara!!!!

O intrebare pentru fetele care pregatesc piftie Cum puneti usturoiul?taiat sau cateii intregi? si dupa ce il puneti mai lasati sa fiarba?

SARBATORI FERICITE!

Ramona si Sara (31+ saptamani) (DPN 21.02.2005)

www.geocities.com/ramonnastoian/DuringPregnancy.html" target="_blank">Pozici-Sarcina
www.geocities.com/sarastoian/clothes.html" target="_blank">Pozici-Hainute Sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana d spune:

Ramona, eu pun usturoiul stors. De prefrinta dupa ce am oprit din fiert sa ramana si putina usturime.
Eu sunt prietena cu Adita, ei nu-i merge calculatorul si m-a trimis spion sa-i raportez evenimentele importante. Ea e bine, a fost la control si a programat-o pentru operatie pe 10 Ianuarie. Spera sa revina curand, poate chiar maine.
Felicitari proaspetelor mamici si bun venit in lume micilor omuleti. Sa aveti o viata lunga si frumoasa!
Eu am nascut la Giulesti cu doctorul Ion Ionut, acum un an si 8 luni, prin cezariana.
Va doresc nastere usoara si bebei sanatosi!

http://www.babiesonline.com/babies/i/ilincuta
http://community.webshots.com/user/danaf123

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leta spune:

Bestutza, am sa ma duc miine dimineata la Synevo pentru analiza streptococului in cauza. Synevo e fostul laborator Medicover. Recoltarile se fac in sediul Medicover din Str. Dr. Grozovici. Am sunat sa ma programez, dar mi-a zis ca nu e nevoie de programare, trebuie doar sa ma duc acolo intre 8.00 si 14.00.
In mod normal, rezultatele se dau in 10 zile lucratoare, dar duduia de la telefon mi-a zis ca, daca ma duc miine, probabil vor fi gata pina la Revelion.

Leta 35+
dr. tutunaru - elias

Want my life back...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leta spune:

Nu, Amary, nu vreau sa devin obiect de studiu, chiar ma documentam (pentru un scenariu).
Oricum, e o intrebare destul de ciudata, norocul meu ca am cel mai dragut (si competent) medic din lume si imi raspunde la orice intrebare, oricit ar fi de deplasata...

Leta 35+
dr. tutunaru - elias

Want my life back...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Gata am venit de la ultima zi de cursuri , ramane sa ma intalnesc cu grupul dupa ce fiecare are bb .
Sincer ma gandesc ca dupa 10 zile am voie sa nasc acasa , de abia astept sa depasesc aceasta limita , si sper ca bb. sa vina direct in prima saptamana 37.
Astazi am facut bagajul de spital complect , nr. de telefoane le am , camera video e pregatita , aparatul foto e si el pregatit.
Acum pot avea sarbatgori linistite .
Sunt curioasa ce imi spune maine la control, sper ca Mandy e cu capul in jos .
Oana cum te mai simti , ti-a mai trecut raceala ? ma bucur ca ai avut o zi pozitiva sper sa mai tot fie .
Alina Gabriela , Simona multumim pt. vesti , de -abia astept sa vad maine poze.
Viktoria iti urez un somn usor , sper ca aceasta noapte sa fie mai buna pt. noi ,mie a inceput sa-mi fie frica sa ma duc in pat .Pana la urma urmei esti gata cu bradul si cadourile ? cred ca Doris e foarte entuziasmata .
Galaxy , ma gandesc la tine in fiecare zi , n-as putea spune exact de ce , pur si simplu esti foarte aproape de DPN-ul meu si sunt curioasa daca ai ceva simptome noi , ca poate le am si eu .
Sper ca mai e cineva pe aici , daca nu pe maine !

Alina ,Wichard si bb. 35 saptamani
E sarbatoare mare e
http://home.wanadoo.nl/w.deroo/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Eu sunt bine, doar ca raceala trece greu.

Alina Gabriela, multumim de vestile despre Crinuta.

Simona, ma bucur ca ti-ai reparat calculatorul. Abia astept sa vad poze cu Rayan. Sa ii pupi din partea mea.

Ramona, iti multumesc pentru rugaciunea pentru mine.

Alina, raceala e tot aici, din pacate. Tu cum te simti?

Eu, in schimb sunt la fel de bine, de fericita. Amary, lasa, sa mai fiu fericita macar pana dupa Revelion,,caci tare o sa imi lipseasca burtica si loviturile lui, "discutiile" dintre mine si Seb pe care numai noi le stim.:)

Somnambuli, ca de obicei...:)

Mi-am terminat casa, am facut si patutul, tot.

Va pup!

oana si bebitza din burtica (38s+)
"Si maine mai este o zi..."

http://community.webshots.com/user/oanacretu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Dana d , multumim ca ne ti la curent de adita, chiar ma intrebam ce e cu ea. Sper sa isi repare calculatorul cat mai repede.

Ramona, eu pun usturoiul ori pisat, ori feliute mici, dar dupa ce opresc focul, ca daca mai lasi sa fiarba isi pierde repede din tarie, si nu se mai simte. Am facut piftia, e la frigider. Maine e randul sarmalelor in foi de vita.:)

oana si bebitza din burtica (38s+)
"Si maine mai este o zi..."

http://community.webshots.com/user/oanacretu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaS spune:

Buna dimineata burtici!

Oana, Dana d, va multumesc mult pentru raspuns e prima data cand fac piftie, sper sa iasa buna

SARBATORI FERICITE!

Ramona si Sara (31+ saptamani) (DPN 21.02.2005)

www.geocities.com/ramonnastoian/DuringPregnancy.html" target="_blank">Pozici-Sarcina
www.geocities.com/sarastoian/clothes.html" target="_blank">Pozici-Hainute Sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amary19 spune:

Hello gravidutzelor!

Simona, ce bine ca bb este mai vioi!
Asteptam poze cu bb Rayan!!! Mai este stresata Crinuta?

amary
Dr. Ion Ionut - Giulesti

Mergi la inceput