Mamici de ianuarie - februarie (70)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Fetelor, va pup si eu pe toate, va urez sarbatori fericite, care urmati acum in perioada asta sa nasteti, mult curaj, sa decurga totul cu bine si sa ne auzim din nou cu bine, sper eu, cit mai curind, de data asta de acasa.
Sarbatori fericite si La multi ani!
Oana, tu esti prima pe lista! iti tin pumnii!!

Patricia

si o foarte jucausa!
saptamina 33

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amary19 spune:

Multumim de urari Patricia!
Asemenea si tie! Sa ti se puna mai repede net-ul acasa!
Oricum de vineri stau si eu acasa!

amary
Dr. Ion Ionut - Giulesti

Mergi la inceput

Alina nu stiu de ce, dar asa se spune!
Hai ca tu duminica intri in 37.

amary
Dr. Ion Ionut - Giulesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Va multumesc tuturor! Dar nu mai vreau sa fiu urmatoarea pe lista, acum, pe bune,as vrea sa se intample pe 7 ianuarie, de ziua mea.:)) Pe bune!!!! Ca sunt intr-o stare tare buna, excluzand raceala.

Amary, acum boldesc numele! Emotia, ca treceam inca doi bebei nascuti...:)

Hahaha, sunt fericita!!! Am o stare buna azi, nu stiu de ce, cred ca din cauza ca mai am putin si termin curatenia si pregatesc patutul. NU stiu, dar sunt bine tare.:)))

oana si bebitza din burtica (38s+)
"Si maine mai este o zi..."

http://community.webshots.com/user/oanacretu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leta spune:

Sa bem pentru bebelini!

Alina Maria - dr. de la serviciu mi-a zis ca exista o anumita substanta pe care bb o secreta in luna a 7 a si in a 9a si deloc intr-a 8a. Nu exista o explicatie clara, nu se stie de ce - asa e lasat de la mama natura. De aceea, atunci cind apare riscul nasterii in luna a 8a se injecteaza mamei steroizi, ca sa suplineasca substanta respectiva.

M-am intilnit cu Simona azi-dimineata la doctor, deocamdata a scapat de internare.

Bebele meu are peste 2,5 kg si e bine-merci, il asteptam la inceputul lunii ianuarie.

Mai am de facut ceva analize - am sunat la clinica sa ma programez dar din pacate nu mi le mai pot face pe toate acum, ca au inchis anumite laboratoare (ex. steptococul clasa B). O sa sun si la Medsana si Medicover, poate ei le mai fac pina in Revelion.

In alta ordine de idei, l-am intrebat pe dragul de doctor daca se poate face test de paternitate inainte de nasterea copilului (ma documentez pentru ceva) si cred ca ma banuieste...mai ales ca am fost stresata toata sarcina...

Leta 35+
dr. tutunaru - elias

Want my life back...

Mergi la inceput

Oana, ma bucur ca esti intr-o stare buna azi! Se spune ca "cam" asa se intimpla inainte de nastere. Eu iti urez sa nasti cind vrei!

Leta vrei sa devii subiectul unui studiu?

amary
Dr. Ion Ionut - Giulesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Alina, nu e cazul sa-ti faci griji... eu, spre exemplu, sunt nascuta la 8 luni (a zis mama ca m-am grabit sa-mi iau cadourile de sub brad, fiindca am venit chiar pe 25 decembrie)si nu am avut probleme de sanatate pana acum, doar ca am avut o greutate mai mica la nastere...de m-ar vedea acum la aproape 80 de kg ...bina ca ma vede doar prin webcam...

Oana si comoara 31+ sapt
Dr. Hamid - Medicover/Filantropia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Multumesc mult Amary, Leta , Amaya , am sa incerc sa nu ma mai gandesc la asa ceva. Acum ma simt mai bine .
In seara asta merg pt. ultima oara la cursuri, mai vorbim dupa ce vin .

Alina ,Wichard si bb. 35 saptamani
E sarbatoare mare e
http://home.wanadoo.nl/w.deroo/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonadinca spune:

Mi-am reparat calc...

Ce frumos este cand citesti despre bebelusi... Uiti de toate relele pamantului...
Azi-dimineata cand m-a sunat Crinuta am inceput sa topai pe holul spitalului... Cand a venit Leta eram inca incoerenta de bucurie...Acasa am aflat si de Ingeras si Bianca...Sa dea Domnul sa avem tot asa zile pline de vesti frumoase...

Sunt acasica (monit. de azi a iesit bine. Cred ca de frica Mitulina a inceput sa se manifeste...). Ma duc si vineri cu toate ca dr s-ar putea sa nu fie... Azi-dimineata a venit parintele si m-a impartasit.
Ce noroc am avut ca am dat de dr. Tutunaru...

Maine o sa va trimit poze cu frumosul de Rayan si cu mamica lui...Abia ne-am abtinut azi sa nu rupem portile de la CFR2...

pupici

simona, 35 + sapt.
CEZARIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_gabriela9 spune:

Fetele, am vorbit cu Crinuta si il avea pe Rayan la sin.
Era tare fericita si va pupa pe toate.
Oana, m-a intrebat de tine daca ai nascut.
Cind ajunge acasa o sa ne povesteasca toata istoria venirii pe lume a lui Rayan.
Alina si BB-lina 37s

Mergi la inceput