Mamici de ianuarie - februarie (70)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Viktoria spune:

Buna dimineata!
Fetelor care nu mai intra pina dupa Anul Nou le doresc un Craciun Fericit si un An Nou cu sanatosi si mincaciosi.
Mie mi-a cam trecut raceala, imi mai este doar nasul infundat.
Cornelia ce mai faci cum te simti azi?
Alina draga am terminat de cumparat si impachetat cadourile. Pt. Doris am luat pina la urma un cap mare de papusa pe care poate sa o fardeze, sa-i faca diferite frizuri, un ir pt. ea, ceva crema specaiala pt. copii mai mari pt. fata , corp, o gentuta mica roz. Ii place la nebunie sa se vopseasca , sa-si prinda parul si sa se faca cu creme. De fapt ca si mie, atita doar ca acuma de cind sint gravida am devenit mai lenesa si nu am chef sa ma fardez. I-am mai cumparat si un set de creioane de la Barbie cu un rucsacel. Pt. am cumparat o jucarie muzicala dintr-un fel de plus insa care poate sa o bage in gura de la firma Chicco. Sotului i-am luat un ceas si un parfum nou aparut insa mie mi-a placut foarte mult cum miroase.Bradul urmeaza sa-l luam azi si sa-l impodobim miine. Azi il va monta sotul si va pune instalatiile electrice. Doris e un pic trista deoarece nu stie ce va primi, un fratior sau o surioara. Insa ii va trece, saptamina viitoare merge la schi si e cu prieteni ei si va uita. Cel tirziu cind va fi aiceea va fi fericita ca are cu cine se juca. Eu miine dimineata ma duc la cumparaturi , vreau sa fac niste peste si niste racleta. Salata de boeuf, ciupercile le-am pregatit de ieri. la toate si pe mai tirziu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corneliaa spune:

'Neata burticute!

Draga Viktoria, azi imi e mai bine cu exceptia unor ameteli care bine macar ca nu sunt de la tensiunea care e cuminte azi. Bebelina a coborat jos de tot ca o simnt de paraca ar vrea sa iasa acusa...

In rest am innebunit de tot, sau mai bine zis cum m-a incadrat foarte spacializat Amary, am dobandit psihoza cumparaturilor. I-am cumparat bebelinei ieri si azi: hainute, sterilizator de biberoane, umidificator, pompa de san, o trusa completa cu tot ce-i trebuie pentru spital cu gentuta cu tot...foarte faina (betisoare de urechi, creme, uleiuri, pompa de nas,pansamente, Baneocin, etc...are vreo 30 de pise) incat sotul meu a damblagit cand a vazut facturile!!!!

Asta e daca mie nu-mi adice Mosul nimicuta macar mi-am cumparat singurica ceea ce-mi adice bucurie! pai nu?

(36 sapt.)

Cornelia si bebe-strumf
http://community.webshots.com/user/corneliaa100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Buna, fetelor.

Spun si eu :

Sarbatori fericite tuturor cu liniste, pace in casa si numai sanatate si bucurii pentru mamici, bebelusi si tatici !

Lali si bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Buna dimineata , sunt mai matinala ca m-a sunat sora mea .Imi venea sa mor .
Victoria imi place ce i-ai luat lui Doris , o sa se bucure .
Ma duc sa ma inbrac ca in curand ma duc la control, de abia astept.
Cand ma intorc o sa mai vorbim ce si cum este .

Alina ,Wichard si bb. 35 saptamani
E sarbatoare mare e
http://home.wanadoo.nl/w.deroo/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galaxy spune:

Se pare ca am "navigat" impreuna 9 luni. Unele sunt deja la mal, altele abia acuma ajungem. Si asa incepem alt capitol in viata. Si eu si sotul meu ne dam seama cat de important e sa ramanem copii cand avem copii. Acolo adanc in suflet. Oricum, simtim cum ne vin amintirile copiilariei cand suntem cu gandul la ..Robert. Si asa ne vedem pe noi in copilul nostru. Probabil ca impartasim aceleasi sentimente.

Alina-Maria, sentimenul e reciproc. Sa ai grija de tine. Ar fi ceva sa nastem si sincron. Asa putin cate putin incep sa pierd si eu dopul vad.

Noi suntem bine toti trei, si...VA URAM CRACIUN FERICIT SI LA MULTI ANI!!!! Sa ramanem asa unite si in anul care vine.
Va pup pe toate.

io si un baiatel (intr-un burtic de 35+ saptamani)

"Als du geboren wurdest war ein regnerischer Tag. Aber es regnete nicht wirklich, sondern der Himmel weinte, weil er einen Stern verloren hatte." A. de Saint-Exepury

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

Ladies,

Va urez si eu de pe acum sarbatori linistite si fara peripetii prin spitale, mai ales celor din Romania.Proaspetelor mamici: felicitari si multa rabdare de-acum incolo:)
Celor ce inca nu au nascut: sper sa va bucurati, ca si mine, de ultimele saptamani in care ne mai purtam bebelusii si sa ne regasim cu bine in anul nou, la bebelusi de ianuarie - februarie.
Ma bucur ca v-am citit atata vreme si va multumesc pentru toate lucrurile pe care le-am invatat din experientele voastre.

Cu drag,

Anda, 35+ saptamani, dr. Radoi, Municipal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Fetelor, tare m-am mai emotionat mesajele voastre de astazi. Se vede ca se apropie Craciunul, si sufletele noastre se umplu de cat mai multa bunatate. E excelent cum se simte emotia in ceea ce ati scris.

Si urez si eu fetelor care nu vor mai intra in we UN CRACIUN CAT MAI PLACUT ALATURI DE BEBEII DIN BURTICI SAU DIN BRATE SI MULTA CALDURA IN SUFLETE!

Stau si ma gandesc acum, de fapt din ce in ce mai tare ca o sa-mi lipseasca burtica. Parca o parte din mine ar vrea sa iasa, sa facem cunostinta, si o parte ar vrea sa ramana.

FETELOR, AM O PROPUNERE. SA FACEM SI NOI CA FETELE DE NOIEMBRIE-DECEMBRIE SI SA ASTEPTAM INTAI SA NASCA TOATE MAMICILE, DUPA CARE SA DESCHIDEM SUBIECTUL CU BEBELUSI DE IANUARIE-FEBRUARIE. ASTA, PENTRU CA AM FOST ALATURI NOUA LUNI PE ACEST SUBIECT TOATE SI SA NE MUTAM TOT TOATE PE CELALALT. CE ZICETI?

oana si bebitza din burtica (39s+)
"Si maine mai este o zi..."

http://community.webshots.com/user/oanacretu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leta spune:

mesajele voastre suna de parca ne-am desparti

Leta 35+
dr. tutunaru - elias

Want my life back...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sara18 spune:

Am intrat si eu sa urez UN CRACIUN SI UN AN NOU FERICIT , CU MULTA CALDURA IN SUFLETE SI FIE CA IN ANUL CARE URMEAZA SA NE REGASIM SI MAI INFLORITOARI SI SANATOSI CU TOTII.

La multi ani!!!!!!!!!!

Sara si David ,DPN 13-18 feb 2005
www.geocities.com/sara_semida/bebe" target="_blank">poze cu bebe David Levy si primele hainute
www.geocities.com/sara_semida/sara.html" target="_blank">poze cu Sara graviduta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Viktoria spune:

Draga Leta nu mai plinge ca doar nu ne despartim. Asa cum spunea Oana se apropie Craciunul si devenim toate mai melancolice. Si eu am ascultat azi niste colinde si ca e primul Craciun care il sarbatorim singuri doar noi patru chiar daca bebelusa e in burtica. Oana ai avut o idee buna cu bebelusi, eu sint de acord asa putem sa mai schimbam pareri intre noi despre copilasi. Cornelia sa-i transmiti si la cuscra ta un Craciun fericit din partea noastra. Eu nu mai cumpar nimic pina nu se naste bebelusa.Daca vei avea si tu baietel? Stii vorba aia eu nu mai cred nimic pina nu imi vad copilu cu ochii mei. Important e sa avem o nastere usoara si bebei mincaciosi si sanatosi. Va dati seama ca ea va veni pe la sfirsitul lui Februarie si Pastele aiceea le avem deja in Martie. asa ca i-am zis sotului copilul asta o sa fie ca surpriza din ouale de ciocolata.

Mergi la inceput