La France (27)
Raspunsuri - Pagina 5
frunzaverde2 spune:
Craciun fericit !
Un An Nou plin de bucurii !
------------------------
If you want to win you have to learn to be a master of the game.
Corina spune:
Un Craciun fericit sa va aducamulte cadouri si sa va distrati bine!!!
Pupici
Corina si Anna nazdravana!!
Sarbatori Fericite
Samsara7 spune:
doar eu sunt trista! Nu ma inspira deloc sarbatorile acestea, orice as face! Nu regasesc nimic din ce caut! Mi se pare ca lucrurile s-au schimbat! Ziua mi se pare scurta si goala! Imi amintesc cu nostalgie de casa copilariei, de pregatirile de Craciun, de forfota si de miresme. Stiu ca la anul pe vremea aceasta nu voi mai avea o bunica, si in rest...nu pot sa intrevad ce rezerva viitorul! Nu am facut nici o cerere de candidatura,am lasat totul balta: planuri, visuri, sperante; am impodobit bradul incruntata, nu mananc, dorm mult si prost sau dorm putin si prost! Vacanta a fugit pe jumatate, nu am cules nimic din ea!Nimic, dar nimic parca nu imi face placere. Si am chef sa plang pana se zguduie camasa pe mine! Dar si asta este un lux!
In plus intru pe DC si vad ca cataghe s-a topit in neantul virtual! O cireasa putreda pe tort!
"Mos Craciun nu tine de stiinta si nici de religie. El este ultimul nostru strop de vraja!"
Michaela
Chuny spune:
Michaela, îmi pare rau ca esti trista. Si cu siguranta nu esti singura...dar bradul acela nu are nici o vina ca sa te încrunti la el, Craciunul trebuie sa fie cu gânduri bune pt toata lumea...
Sper sa ai puterea sa zâmbesti mâine în primul rând pentru ca meriti asta .
Si mie îmi pare rau ca au dat-o afara pe Cataghe pe nedrept, si mai ales pt replica "Cataghe, esti diabolica", îmi închipui cât trebuie sa doara lucrul asta...se vede clar ca e doar o antipatie urâta. De pe forumul asta mi-i tare draga Franta, iar în cazul în care mi se va opri si mie accesul, sa stiti ca ma puteti gasi prin Nadia sau Oana mica.
Va pup cu drag si va urez un Craciun cât mai frumos...si chiar daca multe vom avea lacrimi în ochi zilele astea, nu uitati ca ele fac parte din viata noastra, asa cum e ea...si ca la un momendat vor deveni amintiri, numai bune de povestit nepotilor nostri. Sa fim încrezatoare, în anul 2005 vom realiza mai multe si poate ca Dumnezeu ne va feri de necazuri. Scuzati-mi incoerenta, însa n-am rabadare sa recitesc si sa corectez. Poate mâine....
CRACIUN FERICIT !
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/sib_maillet/my_photos
emoison spune:
Spor la treaba gospodinelor si un Craciun fericit pentru toata lumea!
http://www.icq.com/friendship/pages/view_page_18991.php
"Viata e ca mersul pe bicicleta: daca vrei sa-ti mentii echilibrul, trebuie sa avansezi. (A. Einstein)"
Cu bine,
Elena
Pozele noastre
oana cretu spune:
CRACIUN FERICIT!
Eu sunt inca cu pregateala, nu am terminat, dar asa mi se intampla mereu.
Am aflat si vestea acum despre Cataghe si imi pare foarte rau. Poate facem o "manifestatie" pentru ea.
Va pup!
Elena, multumim pentru felicitare!
oana si bebitza din burtica (39s+)
"Si maine mai este o zi..."
http://community.webshots.com/user/oanacretu
Otilia spune:
Joyeux Noël!
Que le Pčre Noël remplisse vos souliers de bonheur...
~Otilia&LaAdelita~www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Otilia" target="_blank">
www.desprecopii.com/INFO.ASP?id=451" target="_blank">Povestea nasterii Adelitei
geo spune:
Dragele mele,
in Ajunul Craciunului, aseara pe la ora 19 Nic si cu mine urcam in masina si in 40 de minute ajungem la biserica romaneasca de langa debarcader din port...In fata forfota, se auzea din strada vocea clara si dulce a parintelui care explica evangelia cu Nasterea Domnului Nostru Iisus Hristos. Lume multa, copii care alergau si zambeau, doi bebelusi in bratele mamelor lor dormau linistiti. Parintele continua slujba... imi face semn sa ma aporpii de cor... A urmat o jumatate de ora de rugaciune si apoi coline. Imi venea sa plang si sa rad in acelas timp, parca eram acasa in biserica unde mergeam de ani de zile la slujba la cor...doar ca decorurile erau altele...si la 3 metrii in spate statea barbatul pe care il iubesc...si se ruga pt noi.
Dupa slujba, parintele ne-a invitat la o masa intre crestini, la o sala inchiriata langa biserica St Jeanne D'Arc. Oamneii au venit cu bunatati romanesti pregatite dinainte...de la salate de beouf si piftie pana la cozonacii aurii si nelipsitele sarmale in varza murata...( varza adusa din Romania), vin, tuica si sucuri.
Intr-o sala foarte frumos amenajata, cam 60 de persoane am cantat colide si am facut noi cunostinte. Langa mine o doamna care lucreaza la Monaco la o banca mi-a cerut nr de telefon, in fata mea o frantuzoaica casatorita cu un roman, Carina cu bebelusul ei de cateva luni in brate vorbea cu preoteasa...copii topaiau in jurul pomului plin de bomboane si se jucau cu peteala...si bombonelele dispareau in guritele lor...sau le aduceau parintilor.
La ora 23 lumea era vesela si mancarea de pe platouri disparuse aproape in totalitate...rasete, colide si multa bucurie.
O seara de Ajun de Craciun la Nisa asa cum nu mi-am imaginat dar care m-a facut sa ma simt special.
Va dorim tuturor un Craciun Fericit si multa pace si bucurie in suflete alaturi de cei dragi. Nicolas si Geo
"In dragoste nu exista carpituri. Ori e un intreg absolut, curat, ori nu e nimic"I. Vulpescu
"Iadul este calvarul de a nu fi in stare sa iubesti" Dostoievki
oana cretu spune:
Ma bucur ca ai petrecut un asa frumos Craciun, Geo!
Noi n-avem, din pacate un Craciun frumos anul asta, desi speram sa fie cel mai frumos, avand in vedere ca e si bebe in burtica. Am avut ghinionul ca ieri seara, cand gateam sa se infunde toate in casa, wc, chiuveta (baie si bucatarie) si dus. Imaginati-va catastrofa! Nu e din casa, ca George si-a petrecut Ajunul bagat in tevi, ci de afara, unde este infundat. Si pana luni nu gasim pe nimeni la Primarie sa vina, imaginati-va tragedie pe capul nostru. Si ca sa vedeti ca D-zeu e mare, Lulu nu ne-a lasat asa, ne-a chemat la ei sa facem baie, sa stam linistiti. Nici nu ii pot multumi indeajuns cat ne-a ajutat si ea si sotul ei pana acum. Apropos, mi-a facut un frumos cadou cu o carte cu retete pentru bebei si sfaturi. Asa ca...de-abia astept sa folosesc si robotul de la voi!!!! Mai e pana atunci, dar timpul trece repede totusi. Va pup si va am in inimi de Craciun pe toate!
Samsara7 spune:
Oana, ce cauti aici? Lasa desfundatul chiuvetelor si tevilor si pune-te pe treaba ca nu vreau sa iti petreci Revelionul in sala de nasteri!Asa incapatanare n-am vazut! Si eu care credeam ca vei citi mesajul meu telefonic post-partum. Faceam previziuni intre timp, ca totusi nasti de Craciun dar incep sa imi schimb parerea in ce priveste clarviziunea mea de scorpion! Desi....hm, ziua nu e inca terminata!Seb e pus pe sotii, presimt!
Hai noroc si sper ca Mosul a fost darnic cu fiecare! La multi ani !!!
"Mos Craciun nu tine de stiinta si nici de religie. El este ultimul nostru strop de vraja!"
Michaela