La France (27)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns spic de grau spune:

La Multi Ani! cu sanatate fericire si multe bucurii!

Oana eu tot intru pe DC sa vad vestea ca ai nascut si nimic! Hai!

Craciun Fericit!

Luminita si www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=spic%20de%20grau" target="_blank">DAVID - 11.03.2004

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34758" target="_blank">Povestea nasterii lui David

"Il y a des fleurs partout, pour qui veut bien les voir" (Henri Matise)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geo spune:

Oana draga, tu nu mai nasti draguto? Sau astepti sa iti ajunga pachetul cu bors si praf de mititei? :))) Poti sa mananci o ciorbita de vacuta acrita cu bors dar pt mititei tb sa mai astepti ca sunt prea picanti

Mihaela, de ce Mos Craciun ultimul nostru strop de varja...hai nu fii asa pesimista Sunt multe minunatii pe lumea asta si multe miracole... Uita-te la fetita ta si o sa vezi ce vraja s-a intamplat de ti-a dat Dumenzeu o asa mandrete de copil!

Otilia, te-am sunat de am incins telefonul... am vrut sa iti las un mesaj pe repondeur dar l-ai dezinstalat pesemne de nu mai intra vocea masinii ...

Noapte buna tuturor!

http://community.webshots.com/user/jorjettoader20000

"In dragoste nu exista carpituri. Ori e un intreg absolut, curat, ori nu e nimic"I. Vulpescu
"Iadul este calvarul de a nu fi in stare sa iubesti" Dostoievki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piatra lunii spune:

Fetele frantuzoaice, sarbatori fericite si un an nou cu multe bucurii!
Oana, nastere usoara!
n-am fost eu prea activa pe aici,dar voi ati fost niste dragute cand am avut nevoie, la inceput, va pup!
si va parasesc, ne ducem iar in Dk. Da' o sa va mai citesc cand si cand, cand mai am timp.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otilia spune:

Pietricica draga, de ce plecati inapoi in Dk?
V-a placut totusi in Franta?...

Sarbatori Fericite!

~Otilia&LaAdelita~www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Otilia" target="_blank">
www.desprecopii.com/INFO.ASP?id=451" target="_blank">Povestea nasterii Adelitei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bucluc spune:

SARBATORI FERICITE!
Revin dupa o lunga pauza in care am schimbat continentul sa va spun ca nu v-am uitat.
OANA, abia astept sa aud ca ai avut o nastere usoara si ca sunteti bine cu totii. Pana atunci sper sa aveti parte de zile senine!

"Cauta la cine te pretuieste, cat de curata e inima, nu cat de inalt e gandul."(N.Iorga)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lu.more spune:

M-am trezit dis de dimineata cu o melodie in cap (mi se intampla des) si l-am pus pe sotul meu sa faca ce-o sti ca sa mi-o gaseasca.
Dupa ce am ascultat-o m-am gandit sa pun versurile aici, in primul rand fiindca mi se pare bine ca urare la inceput de drum (de an) si in al doilea rand pentru ca, cu cuvintele mele, mai bine n-as fi putut sa va urez!

Asadar, pentru voi si puii vostri:

(Refrain)
On vous souhaite tout le bonheur du monde
Et que quelqu'un vous tende la main,
Que votre chemin évite les bombes
Qu'il mène vers de calmes jardins.

On vous souhaite tout le bonheur du monde
Pour aujourd'hui comme pour demain
Que votre soleil éclaircisse l'ombre,
Qu'il brille d'amour au quotidien.

Puisque l'avenir vous appartient
Puisqu'on n'contrôle pas votre destin
Que votre envol est pour demain
Comme tout c'qu'on a à vous offrir
Ne saurait toujours vous suffir
Dans cette liberté à venir
Puisque on sera pas toujours là
Comme on le fut aux premiers pas.
{au Refrain}

Toute une vie s'offre devant vous
Tant de rêves a vivre jusqu'au bout
Surement plein de joie au rendez-vous
Libre de faire vos propres choix
De choisir qu'elle sera votre voie
Et où celle-ci vous emmenera
J'espère juste que vous prendrez le temps
De profiter de chaque instant.
{au Refrain}

...

Eu una presimt c-o sa topai toata ziua prin casa. Cunoasteti melodia?
Mie-mi place foarte mult.

... Si un mesaj special pentru Mik, mama noastra eroina: m-am trezit si eu intr-un tarziu (cu ajutorul Oanei) si vad ca ai doi baietei si o fetita, nu trei baieti, cum bateam eu campii candva... Scuze... Restul ramane valabil...

O saptamana buna!

« C’est une grande folie que de vouloir être sage tout seul. »
La Rochefoucauld

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Uraaa!
Vin astia sa desfunde canalizarea azi!!! Merci nasico!!! A venit un baiat cu o masina de vidange si era prea mica pentru cat de infundat e si a zis ca trimite pe altcineva cu una mai mare.

Fetelor, Seb nu da semne, mai aveti un pic rabdare si o sa il vedeti.:)

De ce plecati iar in Dk, Piatra lunii?

Geo, bineinteles ca vreau bors si mititeti, dar cred ca o lasam dupa nastere, ca nu vreau sa mai fac "drumetii" la Nice, vreau sa fiu cat mai aproape de spital.

Daniela, ma bucur ca am vesti de la tine, si, nu mai zic ce ma bucur ca ai reusit sa ajungi acolo unde TREBUIA sa fi! Sper sa intri mai des acum pe forum, asa cum faceai innainte! Te pup!

Otilia, ce faci, mai dai si tu cate un semn?

Dar de Auras mai stie cineva ceva?????

Va pup pe toate!

oana si bebitza din burtica (39s+)
"Si maine mai este o zi..."

http://community.webshots.com/user/oanacretu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piatra lunii spune:

Plecam in Dk fiindca am venit aici numai pt o perioada, sotul meu a venit sa lucreze la firma din Fr, dar firma mama e in Dk, si au nevoie de el acolo.
noi credeam doar ca stam mai mult de atata, macar pana la vara, dar stiam ca vom pleca, oricum, mai devreme sau mai tarziu. Oricum m-am simtit bine aici cu voi, nu stiu daca o sa ma bag in grupul scandinav,pe forum, si-asa nu prea am timp.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Sa sti ca noi te mai asteptam printre noi cand ai putin timp.

oana si bebitza din burtica (39s+)
"Si maine mai este o zi..."

http://community.webshots.com/user/oanacretu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oLo spune:

Coucou fetele!

Noi am petrecut tare bine de Craciun. Momentul culminant a fost, evident, venirea mosului. Emma a fost atat de emotzionata incat... a fugit la toaleta sa faca pipi :D. KiKi nici n-a vrut sa se atinga de Mosu, dar totusi a luat cadourile ;)
Mie, Mosu mi-a adus un cadou nu prea placut :(... Sau stiu io, poate ca n-a fost Mosu de vina.... In noaptea de 24-25 am avut o febra cumplita. Eram atat de ametzita ca nici nu m-am putut da jos din pat sa caut termometrul. Am ... visat ca aveam... 67° :D Sotzul mi-a zis a dous zi , ca am visat in °F nu °C :)).
A doua zi, dupa un pumn de antitermice mi-a scazut febra la 38,4° cand m-am decis sa sun la SAMU. Ca doar eram prieteni buni :D Ei bine, mi-au zis sa mai iau un pumn de Doliprane, ca nu sunt medici disponibili, sau sa ma duc la spital :(
Am luat medicamentele si iar m-am bagat sub plapumica, lasand fetele-n grija sotzului.
Uite asa mi-am petrecut WE de Craciun ... Naspa nu? sa fii bolnav tocmai de sarbatoare. Sper ca pana la vacatza la ski (1 ianuarie) sa ma fac bine, sa nu mai am nici urma de febra)

Mihaela
www.desprecopii.com/info.asp?id=512" target="_blank">Anaïs & www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19303" target="_blank">Emma

Mergi la inceput