La France (27)
Raspunsuri - Pagina 4
Samsara7 spune:
Si cu ocazia Craciunului, a sarbatorilor frumoase de iarna, va doresc tututor:
toata familia adunata,
de certuri sa uitati,
bucate in camara,
batai multe la usa,
priviri prietenoase,
si gramezi de daruri.
Felicitari de la cei dragi,
Sa nu uitati nimic,
Sa nu pārliti nimic,
rasete si putina prosteala,
imbratisari si sarutari,
si amintiri placute.
Din suflet va doresc Craciunul sa va fie asa cum l-ati dorit: o bucurie in miezul iernii, in intuneric o lumina!
"Mos Craciun nu tine de stiinta si nici de religie. El este ultimul nostru strop de vraja!"
Michaela
emoison spune:
Va multumesc din suflet, dragelor, pentru urari, si va doresc si voia niste sarbatori frumoase alaturi de cei dragi!
"Viata e ca mersul pe bicicleta: daca vrei sa-ti mentii echilibrul, trebuie sa avansezi. (A. Einstein)"
Cu bine,
Elena
Pozele noastre
Mirunda spune:
Ia te uita, frantuzoaicele ce harnice sunt!!! Nu mai au timp de povesti pe aici, ca toate robotesc la sarmale si cozonaci si.....mmmmm....cine stie la ce alte bunatati!!!
Eu am venit sa va zic buna dimineata, si sa va urez un brad maaare de tot, cu multe colinde frumoase, si veselie si bucurie in jurul lui (apropos, Oana draga, asa-i ca nu mai esti trista? Ca vine Mosul el si te mustra cu blandete, ca esti trista de ziua LUI...) Ba eu cred ca si tu faci sarmale si bunatati, si de asta nu mai vii pe aici!
Eu o o reteta grozava de cozonaci, unde nu trebuie sa framanti prea mult, asa ca ma duc cu Mara sa o fac caci...daca nu sunt cozonaci parca nu e Craciun, nu?
Va sarut, cu drag,
Mirunda
http://community.webshots.com/user/mirunda
"Copilului tau, atunci cand este mic, sa ii daruiesti radacini, atunci cand este mare, aripi".
Mik spune:
Hop si eu.
Tocmai am cumparat o varza creata si alba de sarmale, am gasit si marar. Ieri am facut doua feluri de fursecuri. Am sa pregatesc si un iepuras cu masline. Dupa care se va manifesta sotul la bucatarie.
Dragele mele,
Sa doresc la toate casa plina de bucurii, belsug si sanatate.
Sarbatori fericite !
Mik.
oLo spune:
quote:
Originally posted by Mirunda
Ia te uita, frantuzoaicele ce harnice sunt!!! Nu mai au timp de povesti pe aici, ca toate robotesc la sarmale si cozonaci si.....mmmmm....cine stie la ce alte bunatati!!!
Io robotesc la servilici ... maine robotesc in bucatarie ;)
Poate ma apuc si de cozonaci :D
Mihaela
www.desprecopii.com/info.asp?id=512" target="_blank">Anaļs & www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19303" target="_blank">Emma
didita spune:
Mai , mai, ce de gospodine!! Eu nu ma laud si ma dau bine pe langa soacra-mea ... De fapt o sa pleacam la socrii pt craciun asa ca am scapat de pregatiri. S-ar putea sa trebuiasca sa fac o buturuga (traditia?! trebuie respectata...) dar socrul e diabetic si soacra are colesterol, copii nu mananca asa ca s-ar putea sa scap si de asta!! Oricum nu-mi place sa gatesc in deplasare, cand nu e bucataria mea si mai ales unde sunt supravegheata mai rau ca la inchisoare ca nu stiu sa spal vasele cum trebuie...
Nici nu vreau sa ma gandesc ce bine o sa petrecem zilele astea!! Abia mai suportam pe socru (si eu si mai ales sotul meu, adica fii'su). De fiecare data iese cu scandal urat intre ei doi (ca fiecare vrea sa fie el tartorul al mare si nu se poate). Daca n-ar fii si soacra'mea care e o femeie exceptionala nici nu m-as duce.
Ne va mai bat la cap ca nu vreau sa va stric dispozitia de sarbatori.
oana cretu spune:
Da, Mirunda, si eu pregatesc bunatati, bineinteles. Azi e randul sarmalutelor, ieri am facut piftia. Nu sunt suparata, din contra, sunt un pic nostalgica ca, in curand, o sa imi vine dor de burtica si de loviturile ingerasului meu in ea. Plus ca a cazut tocmai bine aceasta nostalgie, in preajma Craciunului, cand sufletul e si mai sensibil la lucrurile din jur. I-am pus lui Seb sub bradut un peluche musical care da din cap. Am reusit sa terminam si casa, i-am facut patutul, ce drag imi este, nu ma mai satur privindu-l...
Didita, sper, totusi sa petreci un Craciun placut, macar cu soacra!:D
oLo, spor la munci si la mancare maine. Zi-ne ce perle mai scot fetele cu ocazia Craciunului!
Mik, e bine ca se pricepe si sotul la bucatarie, nu neaparat pentru ajutor, ci pentru ca mananci si altceva decat ceea ce e facut de manutele tale. Cum sunt copilasii in aceste zile?
VA UREZ UN CRACIUN FERICIT, CU CAT MAI MULTA BUCURIE IN SUFLETELE VOASTRE SI A CELOR DIN FAMILII SI TIN SA VA MULTUMESC INCA O DATA CU ACEASTA OCAZIE PENTRU CADOURILE CARE I LE-ATI FACUT LUI SEB SI MIE, AICI INCLUZAND SI AJUTORUL MORAL. VA PUP!
oana si bebitza din burtica (39s+)
"Si maine mai este o zi..."
http://community.webshots.com/user/oanacretu
corina iulia spune:
am multi prieteni in franta si prin intermediul forumului am acum si mai multi. va doresc tuturor sarbatori fericite, un craciun plin de lumina si bucurie.
"Nu vezi?.../ Sau-ce-auzi si vezi-nu crezi?.../ N-auzi tu cum suna ora /Fericirii-amandurora?..." Minulescu
cu drag de forum, corina