Bebelusi de Noiembrie-Decembrie 2004 (2)
Raspunsuri - Pagina 6
gandacelu spune:
quote:
Originally posted by laura miu
gandacelu, mercic frumos...
poti sa intri acum din nou sa vezi daca s-a modificat ceva!!??
pupiciquote:
Originally posted by gandacelu
laura, trebuie sa-ti faci albumul public, nu privat, ca nu se vad pozele (intra in edit si vezi tu acolo share-urile!)
mami de ileana (4 iulie 2002) si ioachim (25 nov. 2004)
se vad! super!
mai, voi sunteti ardeleni cumva, ca asa pareti!
laura miu spune:
nuuu, suntem din Bucuresti..chiar nu ne-a mai zis nimeni asa ceva..hahaha
quote:
Originally posted by gandaceluquote:
Originally posted by laura miu
gandacelu, mercic frumos...
poti sa intri acum din nou sa vezi daca s-a modificat ceva!!??
pupiciquote:
laura, trebuie sa-ti faci albumul public, nu privat, ca nu se vad pozele (intra in edit si vezi tu acolo share-urile!)
se vad! super!
mai, voi sunteti ardeleni cumva, ca asa pareti!
try spune:
Gandacelule, si Alex tinde sa se aplece mai mult pe stanga lui. In carseat ii cade caputul mai mult pe stanga (asa adoarme), in pat cand sta de "vorba" cu noi tot pe stanga trage etc.
Fulguletz, si Alex dadea pipi pe afara, asa e cu baieteii. Din cauza pozitiei cuculetzului, imediat cum se creeaza un spatiu mic intre pampers si burtica lor curge pipi. Asta a fost mereu motivul pt. care i-am schimbat body-urile si scutecele lui Alex. Am folosit Huggies pana acum si se uda mai des, dar de cand folosesc Pampers nu prea mi s-a udat, imi plac mai mult pampersii astia.
Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi
miria_cristina spune:
Si eu tot Pampers folosesc si sunt multumita.
Fetelor, am o rugaminte la voi. Oi fi eu ca nu reusesc sa pun pozele. Cand intru la datele personale mi se spune ca nu am inca un cont pentru album si sa contactez administratorul. Dar de acolo nu primesc nici un raspuns.
Nu-mi ziceti si mie ce-i de facut.
Ca am cu ce sa ma laud!
Cristina si Damiana (5 nov 2004)
dama spune:
Laura, iti multumesc, eu nu prea stiam in ce consta punerea unui sterilet ca nu prea m-a preocupat pana acum: voiam sa fiu
quote:
-sunt opinii care spun ca poti lua antibiotic si alapta in continuare ( e o practica curenta in multe tari!;)
-daca nu vrei solutia 1, atunci mulge-te cat mai mult si mai bine si mai des, asa intretii secretia lactata
FETELE, STIATI CA STERILET = AVORT??!!
spun asta pentru ca e posibil sa mai fie printre voi persoane care sunt impotriva avortului si nu stiau chestia asta
deci steriletul nu e un mijloc contraceptiv, ci un mijloc prin care se disloca oul deja fecundat...
adica un alt viitor copil...
Gandacel, merci frumos pt sfaturi. Din pacate dr de aici mi-a spus sa intrerup neaparat alaptatul la san, deci ma conformez, asta pt ca antibioticul pe care mi l-a prescris trece in laptic si nu e bine pt bebe. A zis ca pot relua alaptare dupa tratament, dar sa ma mulg intre timp.
Si multumesc si pt info cu steriletul, nu stiam in ce consta si as fi vrut ceva contraceptiv mai simplu. Si eu sunt impotriva avortului, asa ca nu ma mai gandesc la varianta asta.
David Andrei, minunea noastra
miria_cristina spune:
Am uitat sa va intreb
Voi cum sterilizati "ustensilele"?
Si de cate ori...cum procedati?
Ca sa fiu si eu sigura ca fac bine cum fac.
dama spune:
Try, m-am mai linistit ca si eu imi faceam probleme pt pozitia caputului lui David. Il intoarce si la somnic si in alte pozitii spre stanga, cred ca asa a stat el in burtica si ii place pozitia asta. Eu il mai intorc si pe parte opusa, dar nu sta prea mult asa. Tot cum vrea el face.
dama spune:
quote:
Originally posted by miria_cristina
Am uitat sa va intreb
Voi cum sterilizati "ustensilele"?
Si de cate ori...cum procedati?
Ca sa fiu si eu sigura ca fac bine cum fac.
eu nu le sterilizez deloc. Doar le spal foarte bine cu lichid de vase si le limpezesc in apa rece (asa am citit intr-o carte), apoi le las sa se usuce ele singure (nu le sterg cu prosop). Credeti ca ar trebui sa le sterilizam?
onitza spune:
SALUTARI MAMICUTZE-ALBINUTZE!!!!
Am o foarte mare problema: de cand am nascut, adica de 3 saptamani, sunt constipata, insa astazi a luat o forma foarte grava, efectiv era cat pe-aici sa ajung la spital sa mi se faca clisma; sa va spun de ce: cand ma pregateam sa fac, ma scremeam de curgeau apele pe mine, la modul cel mai serios si imi dadeau lacrimile de durere, pentru ca nu iesea decat pe canal un pic si se oprea undeva la jumatate, si durea atat de tare ca mi se facea frica de ce ma putea astepta...am bagat trei supozitoare, toate diferite si in final, dar tarziu, pentru ca ma chinuiam de la 8 dimineata, am reusit sa fac la ora 15.00, de-am zis ca lesin de durere...ATI MAI PATIT ASA CEVA????
AM inceput sa brau lichide mai mereu si sa mananc decat supe, de frica sa nu raman constipata in continuare...am uitat sa mentionaez ca m-am ales cu fisura sigur, ca ma doare fundul cand stau jos si am mereu senzatia dureroas ca fac...sper ca nu sunteti degustate de ce am povestit, dar va rog sa ma credeti ca eu ma confrunt cu o adevarata problema...ce pot sa fac sa nu mai terc prin astfel de chinuri??? nu inteleg de lace m-am constipat in halul asta, ca eu mancam doar supe-ciorbe, orez si spaghete, la pranz. De la ce sa fie?
AM sunat-o pe doc. sa o intreb ce-i de facut , dar nu mi-a zis decat sa consum f. multe lichide....nu mi se pare suficient, la cat simt ca e de grav, cred ca ar trebui sa urmez un tratament, nu????
Voi ce stiti??? TRY tu ai patit-o? PArca si tu erai constipata...ti-a trecut? Tu mananci orice???
Onitza-mami lui Paul
http://community.webshots.com/user/fix_indiferent
miria_cristina spune:
Pai, dama, pana si pe etichetele de la tetine se spune sa le speli si dupa aia sa le fierbi 3-5 minute.
Eu cred ca ar trebui mai mult.