Bebelusi de Noiembrie-Decembrie 2004 (2)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dama spune:

quote:
Originally posted by Eliza5

Piticul asta al meu are un program imposibil (bineinteles ca ma-sa e de vina ). Se trezeste pe la 6 dimineata si pana la 4 dupa-amiaza nu prea doarme... Il alaptez in continuu... Cum il pun in patut, cum vrea iar sa suga (plange si cauta cu gura). Pe la 3 ii dau un biberon sa se sature si el saracul si adoarme tun. In ritmul asta va dati seama ca o sa maresc cantitatea de lapte praf, pentru ca mi-e cam mila de el (oricat as vrea eu sa-l alaptez exclusiv).
Si eu ii pun cantitati industriale de ser fiziologic in nasuc, dar tot fornait este . Si bineinteles, am aceeasi problema pe care o am de la inceput cu zgomotele pe care le scoate.. In timp ce suge face ca un magarus iar in timp ce doarme scoate un zgomot de parca ar avea ceva in gat care il deranjeaza (imi vine mie sa-mi dreg vocea cand il aud ). Atunci cand vine doctorul, nu mai face nici un zgomot, asa ca toti spun ca n-are nimic copilul. Sa dea Domnul sa fie asa. La mine in casa e cald, sunt 25 de grade, n-ar trebui sa fie racit tot timpul..
Am o intrebare pentru mamicile de baieti: cum se pune ... putzulica.. in pampers? In sus sau in jos? Ca eu am auzit ambele variante si nu mai stiu.. Deocamdata i-o asez in sus, sper ca fac bine..

Eliza citindu-ti randurile mi-am dat seama ca suntem cam in aceeasi situatie cu programul lui bebe. Si al meu tot asa, la unele mese pare ca nu suge mai nimic din san adica nu-i ajunge...dar al meu cere totusi cam la 3 ore, deci nu il pun la san asa des. Dar daca nu a luat suficient laptic, nu-l mai linistesc cu nimic pana nu-i dau si biberon. Si al meu fornaie, dar asta doar cand suge la biberon, la san niciodata. Chiar nu-mi dau seama de ce.
Si mama mea ma intreba daca nu mi s-a recomandat aici cum trebuie asezata putzulica in pampers. Dar eu cred ca oricum i-ai aseza-o la cat sunt de largi pampersii si la cat se zbantaie bebeii in ei, nu cred ca ramane in pozitia respectiva.
La noi e super in ceea ce priveste temperatura din camera lui bebe care indiferent cat de tare am da caldura nu depaseste 21-22°(peretii sunt incojurati de doua bai cu geamuri mari si care sunt mai reci). In schimb la noi in camera facem baie de aburi

David Andrei, minunea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

gazella, merci de linkul cu dormitu-n pat
acuma, si eu sunt cu metodele naturale 100%, de asta si fac cum simt, si simt ca e bine pt bebe (si pt mine) sa dormim in acelasi pat

ideea era ca trebuie la un moment dat dezobisnuiti (pe la 2-3 luni, sa zicem) ca apoi ne va fi f greu

PENTRU ALBUM: unde vreti sa va faceti album: pe forum sau pe internet?
-pe forum intrati pe contul vostru si va creati album, nimic mai simplu! (cred ca se poate si prin "profilul personal", dar si click pe "album foto")
-pe internet: ex pe yahoo: intrati pe www.yahoo.com, click pe photos, va creati un cont, apoi album, va explica pas cu pas, e fff simplu!

sa va "vad"!

mami de ileana (4 iulie 2002) si ioachim (25 nov. 2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37932" target="_blank">cum a venit pe lume ioachim

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by laura miu
PS ..am uitat, eu am fost la dr de 6 sapt si mi-am pus chiar si sterilet ca sa stiu o treaba :)))

Laura, spune-mi si mie cum e cu steriletul asta. Doare cand ti-l pune si pt cat timp?

Mergi la inceput

Am uitat sa va spun, ca de azi va trebui sa intrerup alaptatatul la san pt ca trec pe antibiotic (mor de ciuda). Am fost la medic si infectia netratata cu antibiotic nu vrea deloc sa dea inapoi, deci nu am de ales. Sfatuiti-ma cum sa fac sa nu pierd lapticul, ala putin, adica sa nu mi se opreasca, trebuie sa ma mulg sau ce trebuie sa fac? Ati fost vreuna obligata sa-l intrerupeti? A revenit apoi? Cum e? Ca eu nu vreau sa renunt la alaptat pt nimic in lume...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura miu spune:

Incer sa pun poze..
http://pg.photos.yahoo.com/ph/miu_laura/album?.dir=/e918

Mergi la inceput

..haideti ca, cred ca am reusit :)))

Dama, nu m-a durut cand mi-a pus steriletul dar cred ca depinde putin si de cum ai nascut..adica, eu am nascut natural si colul este marit si cred ca, conteaza fata de o fata cu cezariana (nu stiu sigur)..dar nu doare, stai linistita..

..sper sa va placa pozele

pupici

Mergi la inceput

..scuze, dama ptr 3-5 ani, depinde cat vreau sa-l tin si cum ma simt cu el

quote:
Originally posted by laura miu

..haideti ca, cred ca am reusit :)))

Dama, nu m-a durut cand mi-a pus steriletul dar cred ca depinde putin si de cum ai nascut..adica, eu am nascut natural si colul este marit si cred ca, conteaza fata de o fata cu cezariana (nu stiu sigur)..dar nu doare, stai linistita..

..sper sa va placa pozele

pupici

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by dama

Am uitat sa va spun, ca de azi va trebui sa intrerup alaptatatul la san pt ca trec pe antibiotic (mor de ciuda). Am fost la medic si infectia netratata cu antibiotic nu vrea deloc sa dea inapoi, deci nu am de ales. Sfatuiti-ma cum sa fac sa nu pierd lapticul, ala putin, adica sa nu mi se opreasca, trebuie sa ma mulg sau ce trebuie sa fac? Ati fost vreuna obligata sa-l intrerupeti? A revenit apoi? Cum e? Ca eu nu vreau sa renunt la alaptat pt nimic in lume...

-sunt opinii care spun ca poti lua antibiotic si alapta in continuare ( e o practica curenta in multe tari!;)
-daca nu vrei solutia 1, atunci mulge-te cat mai mult si mai bine si mai des, asa intretii secretia lactata

FETELE, STIATI CA STERILET = AVORT??!!

spun asta pentru ca e posibil sa mai fie printre voi persoane care sunt impotriva avortului si nu stiau chestia asta
deci steriletul nu e un mijloc contraceptiv, ci un mijloc prin care se disloca oul deja fecundat...

adica un alt viitor copil...

Mergi la inceput

laura, trebuie sa-ti faci albumul public, nu privat, ca nu se vad pozele (intra in edit si vezi tu acolo share-urile!)

Mergi la inceput

gandacelu, mercic frumos...
poti sa intri acum din nou sa vezi daca s-a modificat ceva!!??

pupici

quote:
Originally posted by gandacelu

laura, trebuie sa-ti faci albumul public, nu privat, ca nu se vad pozele (intra in edit si vezi tu acolo share-urile!)

Mergi la inceput