Bebelusi de Noiembrie-Decembrie 2004 (2)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mona_B spune:

quote:
Originally posted by try

Gandacelule, si Alex tinde sa se aplece mai mult pe stanga lui. In carseat ii cade caputul mai mult pe stanga (asa adoarme), in pat cand sta de "vorba" cu noi tot pe stanga trage etc.

Fulguletz, si Alex dadea pipi pe afara, asa e cu baieteii. Din cauza pozitiei cuculetzului, imediat cum se creeaza un spatiu mic intre pampers si burtica lor curge pipi. Asta a fost mereu motivul pt. care i-am schimbat body-urile si scutecele lui Alex. Am folosit Huggies pana acum si se uda mai des, dar de cand folosesc Pampers nu prea mi s-a udat, imi plac mai mult pampersii astia.

"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi

Si noi avem aceeasi probleme cu udatul hainutelor, zilnic spal camasute chilotei si bodies, de astazi vom trece pe Pampers sa vedem daca se rezolva problema.
Mona si baby Vlad Andrei 16 zile

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by gandacelu

try, nu-i baga completare!!! toti bebelusii au perioade si perioade! nimic nu e standard!
atata vreme cat tu ai lapte, orice completare iti va reduce tie productia si, in scurta vreme, il vei intarca! asa va fi daca nu ma asculti!

ce ai facut tu, cu lasatul sa planga, eu n-am facut la ile, dar fac din belsug la ioachim si, de multe ori imi adoarme

nu esti o mama rea stai linistita!

incearca doar sa nu-i mai dai la fiecare 5 minute tztza, ca la tine deja s-a obisnuit, asta-i baiul, si de aia nu mai ia in greutate, pentru ca suge des, fara sa-i fie foame, deci NU SUGE!!!

incearca sa-i maresti intervalele intre supturi cum stii, cum poti, cu "pacaleli" si vei rezolva problema

exact asa am patit la ile si pediatra mi-a dat completare si nu i-am dat si s-a dezvoltat cupilu bine merci!

nu-i da completare!!!

mami de ileana (4 iulie 2002) si ioachim (25 nov. 2004)

Bine ca te-am citit...azi ma tot batea gandul sa-i dau sau nu completare bebicului, imi tot fac probleme daca nu-i ajunge laptele, desi pare ca papa bine nu stiu de ce mi-a intrat in cap ca n-o fi de ajuns cat suge, si-mi tot repet ca dacai dau completare pot sa-mi iau in scurta vreme adio de la alaptat...si e asa de mic!deci ma bucur ca ti-am citit sfatul de a alapta exclusiv, de crescu ´t creste frumos nu stiu cat a luat in greutate ca m-apus naiba sa cumpar cantar mecanic pt.bebei din Ro, la indicatia sotului, cica n-are incredere in cele electronice si acu nu stie cum sa umble cu el si stam si ne uitam amandoi la cantar, ca nu pare a ne fi de ajutor.Asteptam prima vizita la pediatru la inceputul lui ianuarie...oare cat trebuie sa ia bebeii in greutate in prima luna?La spital ni s-a spus ca trebuie sa bea minimum 30 ml laptic la o masa, voi ce ziceti?
Mona si baby Vlad Andrei 16 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

FELIS nu mai tine atat copilul la san ca e degeaba. Si pe mine ma lasau in spital sa-i alaptez mult si bine. Acasa cand a venit medicul, asta dupa ce ma cheunam si eu noaptea cu cate 30-40 min de alaptat, mi-a zis ca doar in primele 10-15 min copilul suge, in rest se joaca doar. Asa ca nu-l tine mai mult de 15 min la un san ca-l tii degeaba...si te obosesti si tu foarte tare

gemenusilor BIANCA si TUDOR

pozele noastre

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Sabina

Try, cat are exact bb-ul tau? cat a luat in prima luna?
Stai linistita, ca nu cresc mereu la fel, ci in salturi.Incearca sa maresti intervalele intre supturi si sa il scoti cat mai mult afara.Nu da inca nici o completare, cata vreme face pipi inseamna ca are de unde.
mai e ceva, e cantarit pe acelasi cantar? E f. important.
iar daca scoti 70 de ml la muls inseamna ca ai f. mult lapte, mie imi dadeau sanii pe-afara dar de muls nu puteam mai mult de 60 de ml.
Asta e cu bbeii astia niciodata nu te lasa-n pace!
Deci nu da inca o completare pana nu-mi zici si mie cat aluat in total de la nastere, te rog io....

Sabina si Sofia Galagia
www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?sqldtl=834" target="_blank">Poze cu noi

Cele mai frumoase fete

Sabina, cam cat ar trebui sa ia in greutate un bebe in prima luna?Ma lupt cu aceeasi tentatie de a da completare ca si Try, desi am lapte cam la fel ca ea, dar alung repede gandul, ca ma tem sa nu scada productia proprie.Merci,
Mona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns for2nity spune:

Si eu i-am dat completare la inceput cand nu aveam lapte suficient.Acum i-au pastile pt lapte,beau ceaiuri si sunt toata ziua cu pompa dupa mine pt a stimula productia de lapte dar merita.Acum ii ajunge laptele meu.

gandacelu, jucaria e de la chicco, se numeste "padure magica", are si telecomanda,(uite-o aici http://magazin.reclama/images/reclamamascata/m/chicco_padure_magica.jpg )dar costa 1.800.000 .Vezi si tu daca merita, ca mie ai mei mi-au zis ca sunt nebuna.

Printesa mea a fost cuminte si a venit deja Mosul la ea. I-a adus un ursulet educativ (din Metro). Are desenate pe labute numerele pana la zece, culorile, iar pe burtica tot alfabetul.cand apesi pe o litera ursuletul spune litera respectiva. Plus are un joc interactiv "ghiceste litera" si cate litere atatea cantecele vesele.
Desi e recomandat doar peste 3 ani...printesa mea se amuza cand il vede, si cred ca peste cateva luni o sa-si aleaga singura cantecul care sa il cante ursuletul. Si cine stie...poate va invata si alfabetul.
Vorba nepotului meu, m-am "dilit" de tot.

eu si printesa mea http://photos.yahoo.com/for2nity

Mergi la inceput

Mona B, dupa spusele doctorei mele, 500 gr in prima luna, 750 gr in a doua.(peste greutatea avuta la nastere).Deci trebuie sa recupereze si cat a scazut.(scad max. 10%)

Mergi la inceput

gandacelu,
era cat pe ce sa cred ca ti-am dat gresit adresa.He he, pune in loc de reclama, "reclama"

Mergi la inceput

Imi vine sa rad.Daca scriu reclama ma dau afara?

Mergi la inceput

Ciudat. Site anti reclama.
Asta e gandacelu, nu ma lasa sa scriu adresa.dar faci tu un search si o gasesti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Theodora spune:

Buna mamicilor!
Cum va descurcati?Sint sigura ca traiti clipe unice!
Am un mesaj de la Raluca(karmen24),de pe mobil,si poate aveti ceva sfaturi pt ea!
[red]Nu pot intra pe net.Bebe are 18 zile si a luat in greutate 1 kg.Nu e cam mult? Varsa cam la fiecare masa pentru ca papa lacom.Imi e asa mila.In rest totul e o.k. Am cea mai besinoasa fata!

Va pupic si numai bine![/b]

POZELE NOASTRE: aici www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33733" target="_blank">GEMENII

POZE NOI si FOARTE NOI,04.dec.2004
KALA CHRISTUGHENA! Theodora,Alexandros & Yannis

Mergi la inceput