Copilasi de iunie-iulie 2003 (39)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

Crisa, nu stiu ce sa iti spun ca sa te consolez. Nu cred ca exista cuvinte potrivite. Acum, de sarbatori, totdeauna ne gandim mai mult la cei dragi, daca nu sunt alaturi de noi. Nu te grabi cu bb2, asteapta sa fii pregatita atat fizic cat si psihic, o sa simti tu cand (si daca) va fi momentul...

Cornelia, eu imi amintesc de tine anul trecut, de necaz. Uite ca acum soarta s-a intors in favoarea ta .

Pe la mine pe la birou bate vantul, jumatate din firma a plecat deja in concediu, asa ca am timp de forum . Am primit si noi de la firma un cadou atat de mare, ca zau nu stiu cum o sa il car cu autobuzul . Este un bebelus care are un tarc si inca niste jucarii, plus un mixer de bucatarie...

Si eu vroiam sa ma laud cu formele geometrice, dar mi-a luat-o Crisa inainte. Iar ma minunez cum toti copiii nostri din aceeasi generatie evolueaza, de fapt, cam in paralel. Noi avem vreo doua zile de cand facem roata cu 12 piese geometrice aproape fara ezitare, incurcam tot hexagonul cu pentagonul, si plus-ul cu steluta. Sunt asa de mandra de ea, matematician o fac .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_ltd spune:

Buna fete, cucuiete!
Romana, la multi ani! Sa fii sanatoasa si sa te bucuri de familie!
Crisa... stiu ca de fel esti optimista si luptatoare. Stiu ca va trece si faza asta si... pac, cand nu ne mai asteptam noi, anunta Crisa o burtica. Hai, ai o familie splendida, e tot timpul sa o maresti cand va fi momentul potrivit.

Fetelor, v-am citit, dar nu prea apuc sa scriu. Am trecut cu plozii de raceala si, ce e important pentru mine, fara antibiotice, desi Oana a facut vreo 4 zile febra. Acuma sunt bine amandoi. Doar io-s capiata, ca Oana a intrat in vacanta si e in casa ca la balamuc. Au inceput sa se certe si sa-si revendice tot felul de obiecte, pupici de mami, atentie, mancare, orice. Absolut orice e motiv de dezbateri, de orgolii si de cearta. Bine ca nu se paruiesc.
Mihai e cel mai recalcitrant si posesiv si o provoaca pe Oana ostentativ. E culmea. Oana cedeaza ea cat cedeaza, dar, na, are si ea aproape 5 ani decat. Totul trebuie sa fie in dublu exemplar, identic, dar si atunci se cearta ca li se pare ceva mai cu mot decat celalalt.
Va spun sincer, fazele astea de revendicari si gelozii ma seaca, mai cu seama ca pana acuma nu s-au manifestat.
Au intors casa pe dos, sunt plini de vanatai si julituri si oricat i-as pazi, nu stiu cum, frate, tot fac o traznaie. Mihai a devenit atomic, superactiv (de unde era baiatul mamii cumintelul lumii!!) si cu pretentii de numa.
Face o prostie si apoi se uita in ochii mei si o ia inainte "baboooo, babooo!!!!" (bravo, bravo) aplaudandu-se. E, nu spune! Multe, nici nu va mai povestesc ca sunt satula.

Hai sa va zic altceva, asa, off topic. (hai, daca nu vreti off topice, mai sariti si voi peste randuri, ca stiti ca mai fac de-astea ca nu pot sa ma abtin).
Seara cu Alex la o palavra. Uite de la palavre de-astea inca ma prind si io dupa o gramada de ani cu cine coabitez.
Consortul tocmai s-a intors de la farmacie unde si-a intalnit o fosta colega.
- Ozana are si ea o fetita. O cheama... cum o cheama??? Avea un nume ciudat. FOBIANA! da, Fobiana!
- Cum, ma, Fobiana???? (consternare si ochi de melc)
- Dar cum? (candoare, ca sa nu zic altfel) Fobiana, asa ceva.
Rad deja aplecata de burta. Imi amintesc cum consortul, acum cativa ani, vorbind la telefon cu o ruda prin alianta, ma informase ca respectiva se numeste Filiana. Chiar la aceeasi masa fiind cu tot neamul, tati ii tot dadea inainte ca el a vorbit la telefon cu FI-LIANA. Filiana, saraca era de fatza. Si Filiana in sus, Filiana in jos, pana cand distinsa soacra ii strecoara printre dinti ca fata se numeste Li-liana.
Oricum ar fi, zi-i cu f!!! Ce mi-e Liliana, ce mi-e Filiana. Dar saracuta aia mica de 1 an si 10 luni... Fobiana... In fine, inca ne dam cu presupusul, o fi totusi Fabiana, asta pentru binele copilului.

Hai ca va las pana nu imi demonteaza astia doi mobila. Sper sa mai apuc sa va scriu.
Aaaa, si scuze de off topice, dar sunt rupta rau de orice legatura cu realitatea in perioada asta ca mi-s socrii plecati si sunt singura cu plozii.
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_ltd spune:

Aaaa, Mihaela, cum a fost la examen????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Am un chef de munca...

Elena , tot off-topic, iar ma apucase nostalgia si ce crezi ca am citit ieri prin foile mele cu mamici de iunie-iulie 2003? Taisia a fost initial Fabiana! Nu-i asa Gio?

Pupici lui Mihai "cumintelul"!

Mihaela, ai scapat de examen?

Cornelia (20 sapt.) si Mariuta (2 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria m m spune:

Buna fetelor,

Noi ne-am decis sa impodobim bradul vineri.Am luat un pom,e frumos,destul de inalt si de bogat.
Am observat ca papusica e tare atasata de sotu.Cand vin eu acasa,vrea la mine in brate,sta vreo 2 minute si pe urma vrea jod.Cu sotu e altcumva,ar sta mult la el in brate si cand vine de la munca,daca o lasa jos din brate plange.
Oricum,ea nu e un copil asa lipicios.
Acum,asteptam ninsoarea ca nu am apucat sa o dau cu sania.

maria, de Paula (1 an) si Miruna (13 ani)
Sarbatori fericite!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdynaB spune:

Salutare fetele,

ROMANA,cu intirziere iti spun si eu la multi ani si tot ceea ce-ti doresti!!

ELENA,stai linistita,nu esti singura,io adun numai dupa una si-mi vine sa urlu cite toane si rasfateli are in cap....deh, le-a capatat de la buni!...acolo cind se duce zici ca-i la balamuc,merg toate combinele muzicale din casa + ca arata ca la nebuni!!

Fetele la noi intra asa incet atmosfera de Craciun in casa...brad am facut,mincare nu fac pt. ca plecam la socrii...si afara e un visuitati-va,ne-a pus fimea si la muncaaici asa ca zapada e din plin.

Va doresc tuturor Craciun Fericit si pupice la copilasi!

Adyna si Selina bambina

Sarbatori Fericite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

Vai, Adyna, ce poze frumoase . Ce rosioara in obraji e Selina. Multumim ca ne-ai trimis si noua un pic de zapada, macar virtuala, ca pe aici se cam lasa asteptata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madic spune:

Buna mamici si copilasi vizitati sau nu (inca) de Mos Craciun.

Ca tot vorbeati voi de brazi si serbari la serviciu pt copii, la noi nu se face nica' pt ai nostri copii, ca sintem firma serioasa, ce naiba, acasa n-avem costum de Mos si la cat e tati de slab, n-avea nici o sansa sa semene cu Mosul adevarat, asa ca singura noastra speranta era intalneala noastra, care n-a mai avut loc... Asta e!

ROMANA - desi cu intarziere, iti urez si eu la multi ani fericiti alaturi de cei trei baieti ai tai, si un bb no.3 cand vei fi pregatita.

CRISA - vezi ca dereglezi ceasul ala care reflecta starea de spirit cu atata suparare. Serios acum, cred ca nu e usor sa treci prin ce ai trecut tu, dar, atunci cand vei simti ca il/o doresti, va veni si bb 2. Fruntea sus, ca tu esti "sufletul" gastii noastre.

CORNELIA - si pe Mariuca mea o chema TUDOR STEFAN pana s-a nascut si am vazut ca e fetita, si, desi ma pregatisem sufleteste, tot nu eram hotarata ce nume sa-i pun, dovada ca la maternitate, cand m-a intrebat asistenta cum o s-o cheme, am spus "Maria Ianina, dar pot sa-l mai schimb?"

ELENA - join the club "copii hiper(sau super?)activi. Vezi acuma cum e? Zi mersi ca sunt sanatosi si bucura-te daca Micaita seamana cu Oana cea plina de pozne, o sa ai ce povesti...

MARIA - si eu vreau zapada, desi n-avem inca sanie. Eu vreau sa-i cumpar tricicleta ...

Va ramasesem datoare cu rezultatele analizelor. Se pare ca al meu copil e OK, mami e mai dusa. Concret, hemoglobina o are 11,7 , iar normal este peste 12, deci dr. nu ne-a dat nici un supliment, ca a zis ca nu e cazul. Viermisori n-are, doar urocultura n-a fost concludenta, pt ca am recoltat pisu' in olita, nu in recipient steril, asa ca probabil pe asta o s-o repet (ca lumea de data asta), ca sa ma linistesc eu. Dr. ei mi-a zis sa las copilu' in pace, s-o plimbam pe afara, si o sa fie bine.
Cert este ca ori de la Peritol, ori pt ca m-am ratoit nitel la bona, care o cam forta cu masa de pranz de ajunsese copilul de nu mai manca mai nimic, acum parca e ceva mai bine, chiar s-a mai rotunjit nitel - sper sa n-o deochi.

Si fiindca tot ziceati de copii urlatori cand nu li se face pe plac, si a mea tipaaaaaa, cand ii iau ceva cu care nu are voie sa umble, sau cand nu ii dau ce vrea ea, de nici nu stiu daca sa rad sau sa plang de ce ma asteapta. Si nu mai avem deja manere la nici o usa, ca nici una nu i-a rezistat sa n-o deschida.

In seara asta sper sa facem si noi bradul, care, desi i-am spus lui tati sa fie mic -de pus pe masuta- si bogat, a venit cu unul mare, caruia, ca sa incapa pe masuta, trebuie sa-i tai si varful si crengile de jos si ramane mijlocul, care e cam chel. Da' are tati al nostru solutie - dupa ce-a comis achizitia - sa-l legam de calorifer, ca asa nu-l poate darama zuza noastra. Da' globuletele?

Eu mai lucrez si maine si pe 28, ca in rest mai aveam cateva zile de concediu si mi le-am luat acum, dar va urez celor care plecati sau nu mai dati pe la serviciu un Craciun fericit si implinit alaturi de cei dragi si un An Nou care sa va aduca tot ceea ce va doriti.

Va pup.

Madi si Mariuca (28.07.2003)

http://community.webshots.com/user/ianina2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

noi pe 24 mergem la socrii, pe 25 la ai mei si...pe 27 o sa vina cine o vrea la noi!!!!!! ca doar e ziua lui Stefi... asa ca usa e deschisa pentru oricine vrea sa vina pe la noi!!!!!!!!!
noi va pupam muuuuult de tot pe toti si va uram multa sanatate si fericire si...bani!!!!
la multi ani!!
sa aveti un an mai bun!!!
gaby si stefan
http://community.webshots.com/user/cgaby100
p.s. nr meu de tel e 0722916828 pentru cine vrea!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romana spune:

Va multumesc pentru urari.

Pentru mamicile care intra in concediu si nu mai scriu pe forum :
Sarbatori fericite !

Adyna: Frumoasa fetita ai. Sa traiasca, sa creasca mare si cuminte. Imi place si blocul in care locuiti.

Crisa: Nu te lasa, fruntea sus. O sa treaca mai repede starea asta daca pui niste colinde si le asculti impreuna cu Tudor si Bodo. Iar bebe2 o sa vina negresit daca-l doriti . Adevarul e ca e frumos sa ai un copil dar cind ai doi e mult mai interesant. Eu acum ma intreb cum ar fi al treilea si sper din tot sufletul ca de data asta sa fie o fetita ca sa fiu si eu implinita.

Cornelia: E bine ca e baiat si e frumos prenumele Stefan. Sa vezi ce mult o sa-l iubeasca Maria. Ai grija de buritca.

Marox: Ce mai face burtica? O sa locuiti tot acolo sau o sa va mutati?

Bobi: Noi stam tot in garsoniera desi as vrea sa avem mai multe camere. Partea proasta e ca apartamentele au camerele mici, adica una e mare , iar in restul nu prea poti sa pui multa mobila.

Pufulet: Ce mai faci? Cum te simiti?

http://www.geocities.com/bebe_iunie_iulie_2003

si mail pentru poze bebe_iunie_iulie_2003@yahoo.com

Mergi la inceput