Copilasi de iunie-iulie 2003 (39)
Raspunsuri - Pagina 7
gio spune:
quote:
Originally posted by Cornelia
Taisia a fost initial Fabiana! Nu-i asa Gio?
Cornelia (20 sapt.) si Mariuta (2 iulie 2003)
Da, asa e!!!Si m-am razgandit pt ca Fabiana insemna ...fasole
Crisa, nu stiu cum te-as putea incuraja, dar o sa vezi ca totul va fi bine! Il ai pe Tudor, si asta conteaza, iar bb 2, daca va fi sa vina, va veni cand o sa te astepti mai putin!!!! As vrea sa-i spun acelasi lucru nasei mele, care ar fi fff multumita cu un bb macar...Eu va tin pumnii ambelor !!!!
Elena, si Taisia a devenit un fel de "copilul-atomic"..ma dispera uneori!!!
Pozele cu Selina sunt ff frumoase, vreau si eu zapada!!!!!!!!!!!!!
Cornelia chiar ca te cert daca nu stai cumintica!!!Ai grija de Stefan (sau daca vrei ajutor la nume, noi suntem aici, ff doritoare de un brainstorming!!!!)
Madic, ma bucur ca Maria este ok, m-am potolit si eu cu analizele, conteaza mult sa vezi tu ca ii merge bine copilului si nu itimai faci ganduri negre...
Aveti idee, cat este un brad mai de doamne-ajuta?????????????
Mai scriem,
Pupici,
Gio si Taisia
CRIXIA spune:
La o ora asa de inaintata ar trebui sa doarme toata lumea!
Azi am stat in bucataire si am facut primul cozonac din viata mea. Sper sa placa invitatilor in ziua de Craciun si soacra-mea sa ma invidieze ca mi-a iesit si ca-i si bun!
Nu vreau sa va spun cat de greu mi-a fost cand am pregatit totul! Alexia nu vroia sa stea in sufragerie la jucarii, ea vroia cu mine.... si asa a adus aproape toate jucariile in bucatarie. Faceam obstacole printre jucarii, vase murdare erau destule, dar intr-un final am reusit sa pun totul in ordine!
Maine, adica azi am program de sarmale si sper sa ma descurc mai bine decat azi!
Cornelia, sa-mi fie rusine, dar n-am gasit data nasterii tale! Spune-mi, ca vreau din tot sufletul sa te felicit si sa-ti transmit cele-cele de ziua ta! Mai ales ca-i in preajma sarbatorilor!
Sper sa gasesti jucarii pentru Maria si in ajun de Craciun! Asta-i bafta ta de lucratoare!
Observ ca destule mamici sunt deja la servici! Parca le invidiez, si probabil ele pe mine si pe alte mamici care stau inca in CIC!
Daca tot ziceati de bb2, asa cum mi-am scris si eu in frunte, eu va zic( si chiar vreau parerea voastra)ca ar fi bine sa am o perioada de servici, dupa care sa-l fac pe bb. N-as vrea sa intru din acest CIC in urmatorul sau destul de apropiate.
Mamicutzelor care veti mai intra pe forum dupa perioada sarbatorilor va urez ca acestea sa va aduca BUCURIE, LINISTE SI IMPLINIRI si SA VA VIZITEZE MOS CRACIUN
Racushoarele Cristina& Alexia
PoZe
bychi spune:
Fetelor am intrat doar sa va urez Sarbatori fericite! Craciun binecuvantat si plin de haruri! Iar mosul sa fie darnica atat pt. cei mici, cat si pt. cei mari!
Mai am multe de facut, maine fac bradul si spre seara o sa vina mosul la Tibi (cumnatul meu). Astazi mergem la mos la Liviu la servici si sunt nerabdatoare sa-i fetzisoara lui Tibi.
Pupici speciali pentru fiecare dintre voi, mai ales pentru puiuti!
Bychi si Tiberiu
Cornelia spune:
Buna dimineata!
Sper sa ne dea liber maine, iar sapt. viitoare intru in concediu de odihna. Asa ca...
Va urez un Craciun fericit si un An Nou cu impliniri si bucurii! Multa sanatate puiutilor, sa creasca mari si sa fie fericiti!
La multi ani Stefan si Stefania pt. 27 decembrie!
Va multumesc ca ati fost langa mine anul asta (nu imi vine sa cred ca a mai trecut unul) si m-ati sprijinit. A fost un an greu pt. mine, dar care se termina cu bine.
Crixia, mai vorbim pana la ziua mea . E pe 9. Se apropie si ziua lui Marox si a Andrei, dar nu stiu datele exacte. Ne anunta ele, nu?
Va pupam
Cornelia (20 sapt.) si Mariuta (2 iulie 2003)
alexandrueduard spune:
Am intrat sa va transimit sarbatori fericite. Sa aveti un Craciun plin de bucucrii si daruri si veselie si voie buna! Iar anul ce va veni sa fie cu mult mai bun ca cel ce tocmai se incheie.
Sa ne auzin si sa ne revedem cu bine!
Magda si bb Alex puisor
http://community.webshots.com/user/edyalex
elena_ltd spune:
Fetelor, dragelor, va urez si eu numai de bine, sarbatori fericite si cu bucurie in suflete, mai cu seama ca pe unele dintre voi va mai citesc abia la anul (vezi Andra, Cornelia etc). Si tot multe dintre voi o sa-mi lipsiti. Chiar daca n-am mai scris eu cu sarg, v-am citit.
Burtici, sa cresteti mari si sa aveti rabdare pana la soroc!
Bibi, Carmenutza, Andra, Catan, Lya, Madishor, ma, sper ca sunteti bine ca n-ati prea mai dat semne de viata!
Ovidiu, hai, domnule, la anul, asteptam povesti despre Flaviu direct de la tati.
Va pup pe toate, cu bebici, copilasi si burtici cu tot si va doresc numai bine!
bychi spune:
Nu stiu daca Andra mai intri pe forum; iti urez La Multi ani, sa ai parte de tot ce e mai bun pe lumea asta, sa fii fericita si inconjurata de copii frumosi si destepti!
Asta asa ca avans ca nu stiu daca mai pot intra pe forum.
Pupici
Bychi si Tiberiu
Andra_ spune:
Buna fetele,
cred ca ultima oara pe anul asta, ca azi chiar e ultima zi la job.
Bychi - mersic mult, esti o draguta
Elena - eu-s pe aici, mai bag un ochi, mai fug la un shopping, mai inghit o prajitura. Deci copii sa incaiera , iar Sfiosul devine Morocanosul?!?... Sa stii ca si delicatul de Luca a devenit un smucit, rau si cam bataus, cind nu-i convine ceva te plesneste fr. convins, plus ca daca ii iei ceva se lasa cu urlete si batut din picior... eu il iau de aripa si-l duc in alta camera sau la baie si dupa 30 de secunde de urlat, parca se mai potoleste, oricum mi se pare extraordinar de razgiiat si obraznicatura.
Crisa -
Sint suparata ca iar am pus 3 kile pe mine in ultimele saptamini, ca la birou in fiecare dimineata ia cite una un pateu, un fursec, o ciocolata, plus mincat regulat la prinz etc.... Va anunt de acum ca dupa sarbatori o sa devin (mai) antipatica ca intru la regim Chiar ma gindesc sa mai amin proiectul bb 2 pe care vroiam sa-l inaugurez de-acum, ptr a slabi mai intii si ptr a-i face pe plac lui Dani, care zice sa ne bucuram si noi mai intii de un concediu de vara ca la carte (adica acolo unde a fost Carmenutza la turci , acum ca va fi si Luca suficient de mare sa priceapa ceva)
Aseara am avut petrecerea la firma, a iesit fr. haios cu copiii, au fost vreo 12 din care doi de scoala si restul sub 4 ani, deliciosi. Luca nu s-a apropiat prea mult de Mos, si-a luat cadoul de la distanta si a tulit-o rapid. Si apoi se baga sa ia jucariile celorlalti copii, alerga dupa cei mai maricei, s-a si incaierat putin, per ansamblu a fost cuminte. Apropo de educatie: noi avem in firma de 3 baietei nascuti in aceesi perioda, iar doi sint nascuti la diferenta de o luna; in timp ce unul din ei de cite ori vine zice "saru'mina"/"buna ziua" si vorbeste daca il intrebi ce face, altul nu zice nimic, se uita la tine daca il intrebi ceva si pleaca... unde si mama lui se crede buricu'pamintului si nu zice buna-ziua decit daca i se arata!!! Copiii sint draguti amindoi, dar felul asta de a fi mi-l face insuportabil pe unul si drag pe celelalt, si ma gindesc ca asa va fi si pe viitor cu ei.
Gata cu sfatosenia, acum ceva shopping-tips: am gasit pe Lipscani magazinul Marijuanei, cintareata aia, au tot felul de gablonturi deosebite de ce se gaseste prin oras, plus ca daca te duci cu ceva acolo, iti repara/fac diverse (adica pot face o brosa dintr-un nasture). Se cheama Tria Alfa si e pe una din stradutele de linga fostul magazin Catalin. Vis a vis e un magazin de antichitati dragut si nu prea scump, plus alte "antichitati" noi care si ele arata bine. Am gasit ptr cadou un clopotel de pus la intrarea in casa, de fapt cam clopotoi, care are deasupra fie o broasca, fie un cocosh, fr. haioase.
cam atit, sarbatori fericite va doresc dragelor si sa ne vedem cu bine la anul.
pup u,
Andra
http://www.geocities.com/luca_obejdeanu
gio spune:
Am intrat sa va doresc Sarbatori Fericite, sa fiti iubite si sanatoase, alaturi de copilasi !! Cornelia, Marox si Pufulet, o sarcina cat mai usoara in continuare!!! Fetele care au planuri de bb 2 si bb 3 le tinem pumnii si speram ca undeva next year sa va pot da si eu vestea cea mare!!!!!
Sa fiti cuminti, si daca vine vreuna de Revelion pe la Sinaia, Predeal, dati va rog un PM la fata, cu nr de mobil, poate ne intalnim pe acolo!!!!
Pupici,
GIo si Taisia
bobi spune:
mamici, bebei, burtici si tatici
Sarbatori Fericite, la multi ani, un An Nou plin in realizari (de orice fel), sanatate si multa multa bucurie va ureaza
Andi, mama lui -Bobi, si tatal lui -Val (cu de la el citire)
nu mai intru pana dupa sarbatori, am foarte multa treaba...
noi in seara asta facem bradul si cred ca azi mergem la cineva sa il vedem pe Mos.
cu drag,