Copilasi de iunie-iulie 2003 (39)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Doinna spune:

Ma inscriu si eu la...vreau bebe 2...mi-as dori o fetita,dar cine stie cind,cind se v-a intimpla!!
sa va povestesc ce am patit azi,sau mai bine zis ce experienta am avut:am fost cu Daniel la controlul de 18 luni,in sala de asteptare erau doi parinti cu o fetita de 16 luni,am ramas uimita ce bine vorbea fetita;spunea doctor,,daca se urca pe scaunel spunea sus,daca cobora spunea jos etc,Daniel de-abia spune mama,dada,papa,tai tai...intelege tot ce-i spun dar nu vorbeste.Pe urma la doctor am primit ordin sa-l pun pe Daniel la diet,mai exact sa- ii scot biberonul ptr ca asa nu v-a mai bea asa mult lapte(asta o sa fie ingrozitor)trebuie sa-i dau lapte cu paharelul sau cu canita,adevarul este ca bea cam mult lapte dar nu ma asteptam sa fie asa grav,mi-a mai spus ca tb testat ptr anemia ptr ca bebeii care beau mult lapte sunt risc de anemie ,sper sa nu avem probleme.
Asa ne prinde pe noi Craciunul,dar am hotarit sa-l las in pace pina dupa sarbatori.Altfel,el este un copil istet,jucaus si cam bataios,de fiecare data cind iesim la joaca cam da in copii si ce ma sperie din 10-20 copii de acolo este singurul asa violent,oare de ce?
A primit si un vaccin dar a fost asa curajos,a plins putin iar pe urma se uita la asistenta si ofta,era asa dragut...
Cam atit pe ziua de azi,va doresc noapte buna,bebei sanatosi si sa ne auzim cu bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Crixia, deci ai cumparat cadouri pana la urma! Sunt in urma rau...cred ca pe 24 o sa reusesc sa ajung la cumparaturi.

Pe Maria nu am avut curaj sa o mutam in noua casa. Cred ca azi o sa fie prima zi. Ieri a adormit tot f. tarziu, dar nu a mai plans si a adormit la ea in patut!

Eu am lipsit ieri de pe forum (de fapt de la birou ). Am stat acasa si am facut treaba, ca sa putem si noi sarbatori Craciunul in casa noua. Eu zic ca nu m-am obosit f. mult, dar aseara am avut o mica pata (din nou ) si m-a durut asa de tare burtica. Am fost tentata sa ma duc la spital. A trecut cu no-spa si scopantil. Gata, nu mai misc un pai!

Luni am fost la eco si bb e f. bine! Are 330 g si e f. bine dezvoltat! Mi-a zis dr-ul ca are tot ce ii trebuie , inclusiv putza . Gata, m-am obisnuit cu gandul (eara si cazul, ca la ultimele trei eco, tot baiat mi-a zis ca e) si din ianuarie cumpar haine de baietel!!!!!!

Andra, ne-am gandit si la nume. Mie imi placuse Stefan (cu toate ca e f. intalnit si o sa patesc ca si cu Maria: jumatate de clasa o sa aiba numele lor). Lui Doru nu ii placuse initial (glumea si ma intreba daca o sa il stigam Fane, Fanel sau Fanica) dar bunica lui i-a spus ca ii plac trei nume: David, Ciprian si Stefan. Asa ca se pare ca tot Stefan va ramane.

Sa va mai povestesc despre Maria si moshu. Inainte sa vina la pom, mama ii tot spunea ca o sa o ia Mos Craciun (cu barba alba si haine rosii) in brate, o sa o intrebe cum o cheama, cati ani are etc. Cand a intrebat-o sora mea daca i-a spus mosului cum o cheama, ea a raspuns "da" si a inceput: Cashiu - aba-aba -oshu - batze. Asta dupa ce nu a vrut sa se apropie de el la mai putin de 1 m. Doar ca invatase poezia si stia cum ar fi trebuit sa se desfasoare lucrurile.

Va pup
Cornelia (20 sapt.) si Mariuta (2 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

stefan e un nume foarte frumos. si sa stii ca nu e chiar asa de mult intalnit ca altele (ion, gheorghe...).
cred ca ai facut o alegere buna cu numele!!!!
va pupam si va dorim un an mai bun!!!!
sa traiti bine!
gaby si STEFAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

si noi maine mergem la 2 mosi!!!! abia astept!!
si noi vrem bb nr 2!!!
ieri a facut prima oara dus!! nu i-a placut la fel de mult ca in cada... ca nu avea jucarii!!! dar a mers!
de 2 nopti doarme toata noaptea in patul mare!!!! nu mai vrea in patut!
sa-l tina tot asa!!!
pupici
pentru mamici, pitici, burtici

cgaby

Mergi la inceput

Cgaby, ma gandeam eu ca tie iti place alegerea mea .

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magdone spune:

Buna dimineata mamici si La multi ani Romana si Doinna!!!
Bine ati revenit fetele care n-ati mai scris demult.
Am intrat si eu sa va urez Sarbatori Fericite si un An Nou cu sanatate si multe bucurii!! De maine intru in si eu in concediu si dupa aia plec din Bucuresti si pana pe 10 ianuarie nu stiu cand mai am posibilitatea sa intru pe forum.
vad ca se discuta mult despre cadouri. Noi n-am luat nimic inca, lui Razvan stiu ce-i iau, Carmenutza mercic pentru pontdar celorlalti din familie nu prea stiu, asa ca zilele astea o sa am treaba, nu gluma, si doar am zis sa nu ma las pe ultima suta de metri, dar asa mi se intampla intotdeauana.
Mey si deci asa cu trantitul pe jos, credeam ca sunt singura...face si Razvan niste faze de-astea de ma dispera. Sper si eu sa treaca perioada asta.
Mihaela uite o idee buna pentru hainute magazinul Miniprix este unul cum zicea si Andra la Otopeni, dar mai este unul in Piata Romana in spate la McDonalds, e usor de gasit, eu i-am cumparat lui Razvan mai demult de acolo si mi-au placut, iar pentru jucarii sotul tau poate sa incerce la magazinul Unirea din pta Unirii. Si bafta maxima la examen!!!
As mai avea multe de spus, dar ma preseaza timpul si cum azi e ultima zi de servici...asa ca va doresc numai bine in anul ce vine.

Sarbatori fericite!

Magdone si Razvan (19.07.2003)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

Buna fetelor,

Si eu am lipsit ieri de pe forum si de la birou ca mi-am vandut masina. Nu stiu cum e in alte orase, dar in Bucuresti am pierdut o zi intreaga cu alergatura pe la politie, la circa financiara... In fine, cam neplacut, dar mi-am luat de o grija. Mi-a parut foarte, foarte rau dupa ea, ca dupa un prieten bun , ca o aveam de 8 ani si m-a "slujit" cu credinta, dar era momentul ca deja nu ne mai permiteam sa o intretinem, fiind veche. Asta e, macar noul proprietar e un om tare cumsecade si a zis ca putem sa trecem sa o mai vedem daca ne e dor de ea .

Romana, cu multa intarziere la multi ani si tot ce iti doresti tu de ziua ta. Sa ai parte de un an nou la fel de fericit ca si cel diainte, sa te bucuri de minunile de copii si sa fii un pic mai linistita si mai odihnita .

Cornelia, sper sa sarbatoriti cat mai frumos in noua voastra casa. Dar mai potoleste-te si tu cu treaba, nu mai face atata efort, ca nu merita riscul! Copiii nostri vor fi tizi .

Crixia bine ai revenit. Succes la constructie.

Fetele care sunteti insarcinate, aveti MARE grija de voi, este epidemie de rubeola.

Andra distractie placuta in Austria. Plecati curand, nu?

Adi ne bucuram ca mai intri sa ne dai vesti. Stai linistita ca o sa se adapteze Maria usor usor si cu plecarile tale. Probabil este mai greu pentru ca ai inceput mai tarziu serviciul si ea deja se obisnuise cu tine mult.

Mihaela bafta la examen, iti tinem pumnii.

Doinna multi sunt violenti acum. De fapt am citit ca toate emotiile sunt exacerbate mult, adica pentru motive foarte marunte ei reactioneaza foarte intens, nu intentionat, ci pur si simplu pentru ca nu stiu sa se controleze. Si ca de fapt si ei se sperie, si atunci tu trebuie sa stai foarte linistita (usor de zis, greu de facut ) pentru ca in felul asta ii ajuti cel mai bine.

Elena, Bibi - liniste suspecta

De maine sunt si eu in concediu cu pregatiri de sarbatori, asa ca daca nu mai apucam sa vorbim:

Va doresc tuturor un Craciun minunat si feeric alaturi de cei dragi, multa pace si liniste in suflete, si un An nou si mai frumos decat cel care tocmai se termina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra_ spune:

Buna fetele,

Cornelia - frumos numele, si nici nu e chiar asa de "numele generatiei" ca Luca, Rares, Matei, Tudor, David sau Alexandru. Eu stiu o prietena a unei colege care are un Stefan de vreo 6 luni (plus un Tudorica de 3 ani ), dar in rest n-am mai auzit pe nimeni. Nu conteaza oricum, ci conteaza sa-ti placa tie. Mie Luca mi se parea deosebit si neobisnuit, acum deja stiu ca e numele generatiei , asta e...

mai fetelor, ce o mai fi cu Ioana Sora, ca a disparut brusc cind cu mina in ghips? Are cineva telefonul ei de la intilnire sa aflam daca e in regula...

Luca are o noua pasiune: duce gunoiul!!! Cum gaseste ceva ce i se pare lui c-ar intra in aceasta categorie (servetele, scame) le insfaca si pleaca zor-nevoie sa le arunce la gunoi, bolborosind "go-go"... Abia astept sa vad cum va fi azi cu Mosul, pomul si toti ceilalti copii

pup u,
Andra

http://www.geocities.com/luca_obejdeanu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisotexa spune:

Romana, "La multi ani" si multa putere iti doresc, sa te vezi si cu bebe 3, ca stiu ca asta e visul vostru!!! Sa fii mereu la fel de optimista si hotarata, cum esti acum!!

Io ce sa mai zic fetelor, am intrat rau de tot in butoiul cu melancolie. Ma gandeam ca dupa asa un concediu o sa am o pofta de viata si cand colo ce sa vezi???? Nu am chef de nimic si nu-mi trebuie nimic. Ma tot gandesc si io ca prostu ce frumos ar fi fost sa stau eu cu puiutii mei sub brad asa cum visam pana sa o pierd pe Mara. Doamne, golul asta din sufletul meu chiar nu se umple cu nimic ba devine din ce mai mare si mai greu de suportat. Nu imi pasa de sarbatori, de brad sau alte alea. Nu mai vreau nimic! Petru ma tot bate la cap sa mai facem un pui, cand vreau eu, insa puterile m-au lasat si nu am nici cel mai mic strop de dorinta sa o iau de la capat. Chiar ne-am certat intr-o seara pe tema asta.
Ma vait si eu aici sa mai imi treaca oful!!!

Mosul a venit la Tudor cu o bucatarioara (i-am zis lui Petru ca mi-au dat-o de la servici si zice "Da ce astia nu stiau ca ai baiat????")si o jucarie cu niste bile care aluneca pe un fel de tobogan. Pe asta chiar i-o dau e Craciun!!!!

A primit si Bodo o jucarie si de aseara o chitona intr-una. Va mai primi si el una de Craciun.

Eu cu Petru am facut o intelegere: nici un cadou de Craciunul asta si tot anul viitor, asta pentru ca ne-am luat masini. Ce sa zic, merita!!!

Vad ca au mai intrat si fete "mai vechi" !!! Era si timpul.

Tudor e tare destept! Baga toate figurile geometrice in gaurile respective. Mai incurca hexagonul cu pentagonul!! Si repeta foarte multe cuvinte. Ieri ne certam pe o jucarie si a tras-o spre el si a zis: "A meeeeeeeea". Sa vedeti ce frumos zice "dulceata".
De meniu de revelion pentru el chiar nu m-am gandit si sunt sanse mari sa nu ma gandesc .

Cornelia, ai grija mare cu burtica. Mie imi pare tare rau ca nu am avut intelepciunea sa stau atunci cuminte.

Sarbatori fericite alaturi de cei dragi!!!!

Pupa Crisa

Mergi la inceput

Andra, aveam si eu multe din numele generatiei pe lista, dar crede-ma si Stefan se numara printre ele .

Dana, sarbatori fericite!!!!!!! Nu stiu daca ti-am mai zis, dar la un moment dat am vrut sa ii zic Stefania Mariei. Asta pt. ca m-am rugat la Manastirea Sf. Stefan, la Meteore, pt. un bb mic in burtica, fara sa stiu ca ea era deja acolo. Din motivul asta am ales acum Stefan.

Crisa, nu stiu ce as putea sa iti zic sa iti fie mai bine. Eu ma gandesc mereu la tine, mai ales ca am avut atatea motive de neliniste pana acum. Cand plangeam odata ca pierd bb-ul, mi-am zis ca nu o sa mai am niciodata puterea sa mai fac un copil si nici macar puterea sa o cresc pe Mariuta. Imi imaginez cat de greu iti e tie. Poate Dumnezeu te va ajuta, acum de sarbatori, sa treci peste durere si sa gasesti puterea sa o iei de la capat. Imi amintesc si de mine anul trecut cand am petrecut sarbatorile in incertitudine si am aflat, chiar de ziua mea, ca bb-ul nu mai e.
Nu cred ca ma fost prea coerenta.

Pupici

Mergi la inceput