Bebelusi de Noiembrie-Decembrie 2004
Raspunsuri - Pagina 9
miria_cristina spune:
Buna!
Am inteles ca toate aveti bubite pe fetele bebeilor. Eu am intrebat-o pe doctora si mi-a dat Bepanthen si Nidoflor, in strat foarte subtire. Si i-au trecut.
Cristina si Damiana (5 nov 2004)
miria_cristina spune:
Gandacelu, multumesc de incurajari. Mi-a mai trecut din starile rele prin care am trecut. Am mai vorbit si cu unii medici care au fost rabdatori cu mine si au reusit sa ma linisteasca.
O sa-i fac analiza si gata.
Cristina si Damiana (5 nov 2004)
FELIS spune:
quote:
Originally posted by gandacelu
asadar ii dai sa pape ce ii dai, apoi faci o pauza de minim 1 h (il legeni, vezi tu ce faci;) dupa aia ii mai dai, altfel
GANDACULE... da ce crezi ca e dupa mine?... Cum vreau eu?... Pai am mai zis ... DOARME SI CAND SUGE... Sta cu sanul in gura, da de 2 ori din gurita, pauza.... somn linistit, mai da de 2 ori din guritza (cu ochii inchisi bineintzeles) si cu cat trece timpul pauzele se maresc. Il ating la nasuc, la obrajori, il pup de-i storcesc falcutzele, il misca de picioruse la talpa... NIMIC. Daca el nu vrea sa se trezeasca... nu se trezeste... Doar primele 5 min de supt e cu ochii deschisi ca e abia trezit din somn oracaind de foame...
Aseara a mancat din 20 in 20 min dupa ce manacase in ritmul de mai sus o ora... La spital mi-a supt dormind, fara sa simt prea bine daca trage calumea sau nu, vreo 25 min si cand i l-am dat asistentei i-am zis ca nu a mancat (convinsa ca a dat din gura de forma), la care asistenta cantarindu-l "Sunteti sigura ca nu a supt?" "A dat el din guritza asa din cand in cand dormind cu sanul in gura" "Pai a supt 40 ml"...!!!!!....
Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
Pozele noastre!
FELIS spune:
quote:
pe monica n-a sunat-o nimeni? io nici nu mai am lista aia, mi-a stars-o sotul din greseala
GANDACULE ... am sunat-o eu da are telefonul inchis...
Pozele noastre!
FELIS spune:
quote:
Originally posted by lumi81
Felis sa stii ca si eu cand nu am mai rezistat am mancat cam o jumatate de ciocolata, a doua zi Andrei a fost foarte agitat si nu a prea dormit. Cred ca ciocolata a fost de vina.
Luminita si Andrei(15 nov 2004)
http://photos.yahoo.com/lumi20_81
LUMINITZA... si eu cred la fel... In concluzie, cat oi fi eu de ciocoholic... nu mai mananc ciocolata...
Da stiti cumva ce putem manca dulce?...
Pozele noastre!
FELIS spune:
quote:
Originally posted by ad_rianna
Cam asta am patit eu ieri, intre orele 12 si 16. Doar ca erau 2 si eu singura acasa . Cand a sosit sotul meu eram deja chiauna. Nu a folosit nici "Apa contra colicilor" si nici "Sab Simplex" . Or fi avand si ei zile mai bune, altele mai putin bune. Azi au fost atat de cumintei ca nu-mi vine sa cred...pupe mama pe ei
AD_RIANNA ... acum ii intzeleg pe ai mei (ai sotului, de fapt) de ce se temeau sa nu fie gemeni (toata familia soacrei are gemeni la fiecare generatie...).
Nu stiu cum te-ai descurcat tu cu 2... si amandoi colici in acelasi timp.
Pozele noastre!
gandacelu spune:
quote:
Originally posted by FELIS
Da stiti cumva ce putem manca dulce?...
this is the question!
tocmai intrasem sa intreb acelasi lucru!!!
fetele, maine naste bobita!!!!
felis, nu e bine sa suga in somn... nu am timp acuma, dar nu-l lasa sa suga asa...
mami de ileana (4 iulie 2002) si ioachim (25 nov. 2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37932" target="_blank">cum a venit pe lume ioachim
FELIS spune:
Fetelor... voi cu ce ii dati dupa baie pe manutze si pe fatza?...
Se poate da pe fatza si pe manutze cu ulei de bb?... Eu pe manutze nu l-am dat cu nimic la inceput de frica sa nu bage manutza in guritza si sa nu patezasca ceva...
Pozele noastre!
Miche spune:
Salutare fetelor!!
Iaca vesti de la Monica:
pe 16 decembrie s-a nascut Ruxandra Maria , o mandrete de fetita, cu 3.500 kg si 50 cm!! Viitoare miss!
FELICITARI SI REFACERE RAPIDA!!
si cred ca luni vine acasa!
poze Darius
FELIS spune:
quote:
fetele, maine naste bobita!!!!
felis, nu e bine sa suga in somn... nu am timp acuma, dar nu-l lasa sa suga asa...
GANDACULE... pai nu am ce face ... Are momente , mai rare cand e treaz mai mult, da atunci e pt ca vrea el... Nici de plans nu plnge decat de foame si de colici...
Pozele noastre!