Bebelusi de Noiembrie-Decembrie 2004
Raspunsuri - Pagina 10
Miche spune:
Gandacico, si eu spal , doar o masina pe zi....
Felis si eu stiu ca nu trebuie sa-i dai in somn mancare .. Acu sa nu ma Gandacica, dar motivul pe care-l stiu io e ca bb-le trebuie sa fie "constient "ca-i este foame si ca s-a saturat dupa asta... Din cauza asta (ca mananca dormind) vrea mereu papa...
poze Darius
dama spune:
Buna mamicutzelor. Nu am mai intrat demult pe forum si nu prea am apucat sa citesc din urma, dar felicit toate noile mamici, sa le traiasca bebelasii, sa fie sanatosi si cuminti.
Acum cate ceva despre noi. Astazi a implinit si Davidutz al nostru 1 luna. Saptamana trecuta am fost si la pediatru, care ne-a cantarit si puiul meu nu a luat decat 300g in 3 saptamani. Imi plangea el saracutul si eu credeam ca de la colici si cand colo lui nu-i era suficient lapticul meu, asa ca nenea dr ne-a dat complement si asa de cateva zile 1 masa e la san, uramatoarea la biberon. Am fost tare necajita, dar nu am ce face, doar nu o sa-mi flamanzesc copilul. In rest, el e bine sanatos. Mai avem si zile mai obositoare si uneori si nopti (spre ex noaptea trecuta s-a trezit de 2 ori cand el era obisnuit sa doarma de la 9 pana pe la 2 noaptea si apoi se mai trezea pe la 6 dimineata) Acum eu sunt tare necajita, ca aseara a plecat mama si am ramas fara ajutorul pretios pe care mi l-a dat pana acum. Infectia de la operatie e spre vindecare si parca am prins mai multa putere. Nu stiu ce sa fac ca Davidutz dormea in patut in camera lui, dar dormea si mama in camera aceea. Acum ca ea nu mai e, ce sa fac? Sa ma mut eu sa dorma acolo? Azi noapte mai mult nu am dormit in camera noastra, desi aveam babyfonul cu noi, la fiecare miscare tresaream si ma duceam sa vad ce face.
Am si eu o intrebre pt mamicile care alapteaza (si au sani mici). De ceva vreme mie sanii mi se umfla dureros numai noaptea (daca dorm si sunt linistita) in timpul zilei sunt grei dar nu foarte tare. E normal? Sunt mai goi daca sunt asa ziua spre deosebiere de noaptea? Si inca ceva cu care ma confrunt, am observat cand bebe suge la sanul drept ca dupa vreo juma de ora se flescaieste si incepe sa ma manance pieleade pe san. V-ati confruntat cu asa ceva?
Scuzati-ma ca m-am cam intins, dar poate de acum incolo voi incepe sa fiu mai activa pe forum ca sunt convinsa ca am pierdut multe info utile. Am mai multe intrebari, dar voi mai reveni.
Va pe toate si pe bebelasii vostri
David Andrei, minunea noastra
Jasmine spune:
Felis,folosesc uleiul de masline asa cum e in sticla.Stiu ca unele fete il fierb,dar mie mi-a zis asistenta sa-l las asa cum e,ca prin fierbere isi pierde proprietatile.
Miria,prima baie i-a facut-o asistenta.Mi s-a parut ca l-a bagat cam brusc,poate din cauza asta nu-I place.Eu sper totusi sa se mai obisnuiasca cu baia,ca e tare nasol sa-l vad cum plange si se zbate.
Roserb,si al meu scoate uneori niste sunete ciudate cand doarme.Scanceste,icneste,fornaie,scartaie,se foieste in somn.Parca se ineaca,parca se sufoca!Si pe mine ma sperie rau de tot cand face asa.
Felis,inafara de SabSimplex,incearca sa-I dai Gripe Baby Water.Mie asta mi se pare cel mai bun.
Da’ ce spalati atata mama draga?O masina plina pe zi????Lucruri pt bebe sau diverse?
ad_rianna spune:
quote:
Originally posted by miria_cristina
Buna!
Am inteles ca toate aveti bubite pe fetele bebeilor. Eu am intrebat-o pe doctora si mi-a dat Bepanthen si Nidoflor, in strat foarte subtire. Si i-au trecut.
Cristina si Damiana (5 nov 2004)
Ha!!! Veste buna. Si mie tot Bepanthen mi-a dat. Sper sa le treaca cat mai repede.
gemenusilor BIANCA si TUDOR
pozele noastre
ad_rianna spune:
Gata! La somnic ca pic jos. Fiindca nu mai am nici eu (ca si tine DAMA-bine ai revenit) ajutorul pretios al mamei mele, cam trebuie sa fac totul prin casa. Sunt in faza in care nu-mi place cum aspira sotul meu, cum taie painea, cum intinde hainele, etc...si vreau sa le fac eu pe toate. Degeaba mi se spune ca nu am cum sa le fac chiar pe toate...vad eu cat rezist. Aaaaaa si plus gemenusii. Incep sa ma specializez sa dau de mancare la 2 odata
Nu inainte de..........................................
FELICITARI MONICA!!!!
Bine ai venit in grupul mamicilor
Sa fiti sanatoase amandoua si sa te refaci usor. Pupici si noapte usoara tuturor
gemenusilor BIANCA si TUDOR
pozele noastre
fulguletz spune:
felicitari , Monica! sa-ti traiasca fetita si s creasca mare si frumoasa si sanatoasa !
te asteptam cat mai repede printre noi!
de voinicel si pompitza David (01.12.04)
poze
simonacip spune:
Felicitari, monica, sa-ti traiasca fetita
Si eu m-am speriat ca nu va mai gaseam, abia apoi m-am dumirit ca ne-am mutat deja....
fetele, hop si eu...aceeasi problema am avut-o ca dma. David devenise isteric pur si simplu nu ma mai intelegeam cu el. 2 zile m-a capiat, nici o metoda de a-l culca sau linisti pe care le adoptasem nu ma mai ajutau. Ieri am fost la medic. in 3 sapt a luat doar 150 gr, dupa ce in primele 2 sapt luase 600 de gr. Deci are la o luna si 8 zile 4750....destul de putin, urla de foame. Acum ii dau supliment. Intii sin, apoi 60 ml lapte praf...Nu am lapte, banuiam eu, dar am refuzat sa cred asta si uita ca am facut rau...de oboseala si stres probabil , nu stiu de ce. Macar acum doarme cam 4 ore. E linistit, parca nici colici nu mai are.Fetele care aveti aceeasi problema, cam cit le dati bb. la o masa? ce cantitate de lapte praf?
Simona si David (10 nov)
http://community.webshots.com/user/simonacip
try spune:
quote:
Originally posted by bits
TRY tu spuneai de ham ca ti-e frica sa nu i se deformeze coloana si ca nu e recomandat decat de la 4luni.iaca il folosesti
octy,KEN si tetsu http://photos.yahoo.com/octyb
Asa-i bits, am ajuns la concluzia ca ei oricum stau in pozitii foarte contorsionate de felul lor si din contra, in timp isi pierd abilitatea asta. Si ca mai degraba ne gandim noi "oare cum mi-o fi mie daca as sta in pozitia asta sau ailalta?". Si ajungem sa zicem ca nici lor nu le e bine. Dar e clar ca atat timp cat nu plang, nu sunt deranjati. Am realizat ca au ei grija sa-ti dea de stire cand ceva nu le convine.
Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi
try spune:
quote:
Originally posted by gandaceluquote:
Originally posted by Miche
racea la burtica (facea kk verde)
asta n-am mai auzit-o pana acuma
kk verde e normal la bebei, singura chestia nasoala e daca miroase, aia e un semn "rau"
si ioachim face verde (a facut galben o perioada, acum face verde)
de unde pana unde cu raceala la burtica???
si eu tot cu cotul... la ile o tot masuram cu termometrul pana ma lua batzul
mami de ileana (4 iulie 2002) si ioachim (25 nov. 2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37932" target="_blank">cum a venit pe lume ioachim
Si eu ma intrebam daca e ok cu ckk asta verde ca la mine alex mai mult verde face decat galben. A facut galben la inceput in primele 2-3 sapt., dar acum aproape tot timpul verde. Cateodata zici ca baiatu' mamii e producator de alge marine. O fi de la ce mananc eu ( ca in urma cu cateva zile a facut si galben o perioada, acum iar a revenit la verde).
Iar de mirosit! Pai gandacico, cand alex se pune pe "produs" miroase la 2 metri. E adevarat ca peste cateva minute nu se mai simte, dar atunci pe moment puteeee! Si nu cred ca Alex are ceva.
Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi