Bebelusi de Noiembrie-Decembrie 2004
Raspunsuri - Pagina 4
FELIS spune:
quote:
Originally posted by miria_cristina
O iubesc tare mult si imi place sa stam impreuna, dar asta nu inseamna ca uneori nu imi vine sa plang. Va mai aud si pe voi ca aveti mamici si soacre care mai vin din cand in cand sa va ajute. Pai eu, in ziua cand m-am intors din spital cu fata, si eram si taiata, iar cele care au facut cezariana, stiu ca durere este, m-am apucat sa gatesc.
Nu ma plang, ca plange altcineva de rupe si ma duc sa o linistesc!
...Dar nici bine nu e si chiar daca nu m-as gandi la momentele astea, ele raman undeva, si din cand in cand dor.
Cristina si Damiana (5 nov 2004)
Inseamna ca eu ma simt bine cu operatia mea... Nu am avut probleme... nu m-a durut (de cand am venit acasa)... Colega cu care am fost in salon operata cu 3 ore inainte de mine ... o pierdeam prin spital... Plecam amandoua odata din camera... si eu vorbeam, iar cad ma uitam langa mine nu mai era, nici in spatele meu. Cand aparea si ea"Pai ce faci?... Eu vorbeam singura" la care ea "Pai daca tu alergi!..." Nu alergam, da nu pot merge f incet...
De cand am venit acasa doar la baitza a venit soacra sa ma ajute (ca nu stiam), ca in rest... singurica din prima clipa ...
Da am si eu dureri, da nu de operatie... MA OMOARA DURERILE DE SPATE!... La bucatarie stau ce stau in picioare, dupa care ma vezi ca ma sprijin in coate sa nu mai stau la verticala de durere de spate...
Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
Pozele noastre!
ixxi spune:
Buna! eu sunt o viitoare mamica de februarie si am o intrebare Bibita mai intra pe forum, caci as vrea sa vorbesc cu ea si nu prea stiu cum.
Pupicei la bebei si burticute.
ixxi si piersicuta 32+
dr Ludmila Calaras
http://community.webshots.com/user/ixxi
fulguletz spune:
quote:
Originally posted by Sabina
Mama si copilul de sotii Capraru.E carte f. bune, copiata cuvant cu cuvant dupa dr. Spock.....
sau Dr. Spock a copiat dupa mama si copilul..
de voinicel David (01.12.04)
poze
Miche spune:
Gandacico , nu !!
Asa mi-a zis mama.
Ca face kk verde cand e racit la burtica.
Io de unde sa stiu sa ceva, ca n-am vazut si n-am auzit..
am vazut doar ca face de cele mai multe ori mustar (cu smantana) si cateodata verde...si am intrebat-o de ce.
De miros..ce sa-ti zic? miroase, da tare-mi place mirosul....
serios ca miroase frumos , a lapte
Felis , numai san ii dau, nimic altceva. Ieri am avut treaba afara , la adm si i-am lasat mamei un biberon cu milupa, sa-l pregateasca daca nu ma intorc repede. Da frumosul meu a dormit bine si am ajuns acasa exact cand s-a trezit , si n-a mai fost nevoie de biberon
poze Darius
amary19 spune:
Gandacico, eu am luat acum citeva minute, ser fiziologic de la farmacia 2NA. Este la sticla de plastic de 400ml. Costa in jur de 28000 lei. Poate ai pe linga tine o farmacie 2NA.
amary
Dr. Ion Ionut - Giulesti
miria_cristina spune:
Mi-a adormit in sfarsit. Dar sunt asa obosita ca nu pot sa ma culc si eu. Dar si sa ma apuc de altceva nu cred ca pot.
Noi
roserb spune:
Gandacelule, da , ma ajuta mama. Vine in fiecare zi pe la 10 dimineata si sta pana pa la 14 ,(atat am eu nevoie, pe urma dorm copii), iar pe la 18.30 apare si Catalin de la servici in general. Sambata mai vine si soacra-mea, si tot asa. Si tu ai ajutoare, nu?
Mi s-ar parea cumplit de greu daca nu as avea pe nimeni (bine, nici asa nu e prea usor, dar oricum).
Oricum, va trebui sa caut o bona pentru Mihnea peste cateva luni, ca sa avem timp sa ne obisnuim cu ea pana incep serviciul.
Nici nu stiu de unde sa incep sa caut, mi se pare o chestie foarte grea.
Roxana
http://f2.pg.photos.yahoo.com/roxanaserbanescu
ioana_du spune:
Dragele mele, eu, ca mamica "nenascuta" inca, declar ca nu ma supara deloc faptul ca ati trecut subiectul la bebelusi. Mi se pare firesc, avand in vedere ca mamici nenascute nu prea mai vad, pe cand mamici cu acte in regula..... Asa ca stati calme si scrieti acolo despre colici si toate cele, profitam si noi dupa ce nastem ! (ma obraznicesc, vedeti ? )
Ioana si Bianca pui
in sapt 40 de la UM, DPN 24 dec, dr. Urleteanu, Sf. Pantelimon
http://photos.yahoo.com/ioana_du
miria_cristina spune:
Nu iti iei concediul postnatal, pe toata perioada?
Si eu ma gandisem sa incep sa lucrez mai repede, dar inca nu stiu ce sa fac.
In cazul in care nu as incepe sa merg la servici, cred ca imi voi lua de lucru acasa.
Acolo, oricum se lucreaza la greu si ar fi bine si asa.
Noi
fulguletz spune:
mey...da de ce ne-au mutat moderatorii? ca mai sunt unele nenascute!
am promis ca le asteptam si pe celelalte...
Felis, David al meu a primit din prima zi de viata , de la spital, apa fiarta si racita..Cica laptele matern nu tine de sete si mi-au dat si o explicatie cu vezica..Explicatia nu am retinut-o, ca nu eram in stare la ora respectiva..
asadar el bea apica in fiecare zi..in plus, eu ii dau pastiluta de dintisori, pe care o dizolv tot in apa..
ceaiul, mi s-a spus sa il dau neindulcit...eu ii dau baby calm si al meu il bea fara stambaturi...da efect nu as zice ca are...
Michelina, apa de baitza o msor cu termometrul si cu cotul..Maxim 37 grade, in camera maxim 25.
In mod normal, la David in camera sunt 21 grade, maxim 22.
Cat despre baitza, eu i-o fac singurica. Sa vedeti cum m-au invatat sa o fac: il apuc de o aripioara, cu capul sprijinit de mana mea iar o mana imi ramane libera. Il bag in cadita umpluta cam trei sferturi si in care am pus ulei de masline. Nu raman decat nasucul si ochisorii din el ..ca restul e in apa, cu urechi cu tot..
Si eu eram tare stresata sa nu ii bag copchilului apa in urechi..Prima data eu am ramas paf si i-m intrebat : da nu ii intra apa in urechi? Paspunsul fuse : pai 9 luni a trait in apa..
Sa revin la baitza: cu mana libera il sterg cu un mini prosopel..el , in timpul asta, inoata de zor..Inl mai intorc si pe spate si pe urma il scot si il las pe mana lui tati care il usuca cu bine de tot cu feonul si el da pe spate de incantare..
deci fara sapun, sampon, etc...
Pe aici asa se face baitza... si eu m-am conformat..
Atentie: daca il uscati cu feonul, tineti in dreptul cocoselului un prosopel cu manutza ca sa nu faca pipi in directia feonului sa se curenteze..
fug ca l-am lasat pe David pe balcon , la aerisit...am scris in viteza , asa ca scuzati greselile..
de voinicel David (01.12.04)
poze