Bebelusi de Noiembrie-Decembrie 2004

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Miche spune:

Mamicilor , voi respectai la baita temperatura care scrie prin carti???
Eu am respectat-o la inceput... Si copilul tipa tare si avea manutele inghetate.. racea la burtica (facea kk verde)si era tare agitat.
Acum fac mai cald in camera (cand fac baie) 28 gr si apa din cadita tot mai calda( aproape 40)
Si cand il scot il pun intr-un prosop incalzit.
Si asa vad ca-i place baia.
Voi cum procedati???

poze Darius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

quote:
Originally posted by Miche

Mamicilor , voi respectai la baita temperatura care scrie prin carti???
Eu am respectat-o la inceput... Si copilul tipa tare si avea manutele inghetate.. racea la burtica (facea kk verde)si era tare agitat.
Acum fac mai cald in camera (cand fac baie) 28 gr si apa din cadita tot mai calda( aproape 40)
Si cand il scot il pun intr-un prosop incalzit.
Si asa vad ca-i place baia.
Voi cum procedati???

poze Darius

MICHE eu i-am facut baitza abia de 2 ori (ieri si alaltaieri - in caditza) si a fost singurul lucru pt care i-am cerut lu soacra-mea sa vina sa ma ajute. La ea metoda de incercare: bagi cotul in apa. Asta o auzisem si eu de mult. Ce termometre, ce temperatura masurata... Si bb meu n-a plans deloc, ba chiar adoarme instantaneu dupa baitza (bine... el doarme oricum, si cand suge).

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
Pozele noastre!

Mergi la inceput

Mai fetelor... Daca nu ziceati voi nimic, eu nu vedeam ca sunterm la bebei si nu la mamici. Aseara am vrut sa postez, am vazut ca e subiectul inchis, si am dat clic pe "continuare". Mi s-a deschis acest subiect, am vazut:"Continuare la mamici de nov-dec" si am postat. Abia azi citind. Chiar la primul mesaj in care scria

quote:
eheeeeiii, ati trecut la bebelushi! bravo mamici si bebelushi dragutzi! va citesc in continuare!

ma gandeam "ia uite ca se scrie si la bebei ... cand am timp ma duc si eu sa vad ce se scrie pe acolo" ( eu convinsa ca sunt la mamici)
Abia cand am citit ce a scris TRY m-am pris si eu si m-am uitat la ce subiect suntem.
Pai normal ca si eu in locul nenascutelor m-as fi suparat...
Era vorba ca ne mutam de la 01.01.2005.
Singura solutie sa scrie ele aici, chiar daca inca nu au bebei.

Pozele noastre!

Mergi la inceput

quote:

Felis , da tu ce mai faci?? ca nu te mai vaz pe mess?

poze Darius

MICHE nu ma mai vezi ca nu mai am timp de mess, asa ca sunt pe invizibil. Are sotul niste veri care intra cand ti-e lumea mai draga si mi-e jena sa le zic ca nu pot vorbi (sunt copii) ca alaptez sau din diverse motive... Nu mi-e jena ca sunt copii ci pt ca ei nu prea ar intzelege situatia si refuzand discutiile in mod constant (sau se si lungesc f mult la discutii) ar crede ca o fac intentionat. Asa ca ii las sotului pacerea messengerului.
Eu de exemplu pana acum am si lucrat putin (mi-a cerut un client o situatie -si i-am trimis-o pe E-MAIL), alaltaieri am facut declaratiile, ieri le-am pus pe dichete -ca alaltaieri nu am avut), iar azi mai am somajul prin E-MAIL).

Acum nu mai stau nici ca inainte toata ziua cu calculatorul deschis.

Pozele noastre!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

quote:
racea la burtica (facea kk verde)

asta n-am mai auzit-o pana acuma

kk verde e normal la bebei, singura chestia nasoala e daca miroase, aia e un semn "rau"

si ioachim face verde (a facut galben o perioada, acum face verde)

de unde pana unde cu raceala la burtica???

si eu tot cu cotul... la ile o tot masuram cu termometrul pana ma lua batzul

mami de ileana (4 iulie 2002) si ioachim (25 nov. 2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37932" target="_blank">cum a venit pe lume ioachim

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by gandacelu

dimineata, ioachim incepe sa faca... si face, si face... tot ce nu facuse o noapte intreaga

in sfarsit, se opreste

mai stau nitel, apoi il schimb

nu-i pun bine noul "pampers" (libero, adica;) ca incepe iar

mai mai si noi cica faceam economie

iar mai stau... pauza! ei, hai sa-l schimb!

il schimb... bineinteles ca incepe iar!

si iac-asa m-am enervat si nu l-am mai schimbat!

Si la noi e la fel...

Daca a facut mult il spal la baie la chiuveta pe funduletz, venim in casa, il punem pe prosopel, stergem funduletzul lu baiatu, si cand sa intind mana dupa libero... incepe sa faca pe prosop...
Dam prosopul la oparte, punem un servetzel sub funduletz, stergem cu alt sevetzel ( ca la baie nu ne mai ducem..., sau au fost cazuri cand ne-am si dus de 3 ori sa spalam funduletul) punem libero si cand il asezam mai bine... alta cacutza... pe libero curat... Si o luam de la capt... Stergem cu servetzelul etc...

La noi e o shcena obisnuita...
Acum m-am obisnuit sa ii pun un servetzel sub funduletz, sau daca are prosopul sau libero sub funduletz, sarim repede cu servetzelul sa nu mai murdarim prosoape si libero noi, ca de ... ne-am experimentata.

Pozele noastre!

Mergi la inceput

quote:

Raportam si noi azi , 3 saptamani "pe pamant" si 4.200 kg
Crestem voinici!!!

poze Darius

MICHE felicitari pt DARIUS cel voinic...

Da stiu ca ati luat serios in greutate. Ii dai numai san, nu?....

Chiar fetelor... E necesar sa-i dam acea linguritza de apa fiarta si racita zilnic sau intre mese?... E necesar si ceai intre mese?...
Eu in afara de san nu i-am dat NIMIC. Nici macar o linguritza de apa fiarta si racita. TREBUIE?...

Pozele noastre!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

quote:
Originally posted by FELIS
Eu in afara de san nu i-am dat NIMIC. Nici macar o linguritza de apa fiarta si racita. TREBUIE?...

absolut nimic... PANA LA 6 LUNI!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37932" target="_blank">cum a venit pe lume ioachim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Buna!
Incerc sa-mi clatesc creierii si sa fac o pauza, asa ca v-am scris.
Ieri am scos-o afara si a mancat si a dormit cat zece. Buun!Dupa baita, insa, cine a stat treaza pana la 4:30? Fata mea. Iar eu eram ca praslea pazind merele. Cand inchideam ochii, atunci incepea mai tare sa planga. De fapt, cat a stat treaza nu a fost miorlaita, doar avea chef de ras si de joaca, numai ca eu nu eram in forma. Deobicei radem impreuna, dansam, ne scalambaim, acuma insa....Si, mai nou, o fascineaza caruselul, dar trebuie sa nu fie singura, sa se bucure impreuna cu cineva. In fine, mi-a adormit pe la 4 si ceva, dar eu nu sunt buna de nimic. Mai cu seam ca, acuma e in cea mai buna forma!
O iubesc tare mult si imi place sa stam impreuna, dar asta nu inseamna ca uneori nu imi vine sa plang. Va mai aud si pe voi ca aveti mamici si soacre care mai vin din cand in cand sa va ajute. Pai eu, in ziua cand m-am intors din spital cu fata, si eram si taiata, iar cele care au facut cezariana, stiu ca durere este, m-am apucat sa gatesc.
Nu ma plang, ca plange altcineva de rupe si ma duc sa o linistesc!
...Dar nici bine nu e si chiar daca nu m-as gandi la momentele astea, ele raman undeva, si din cand in cand dor.

Cristina si Damiana (5 nov 2004)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by gandacelu

quote:
Originally posted by FELIS

absolut nimic... PANA LA 6 LUNI!

GANDACULE... soacra mea mi-a zis sa-i dau totusi o linguritza de apa fiarta si racita ca laptele e gras si i se face si lui sete!...
Tie ti-a zis doctoritza sa nu-i dai nici apa? Intreb si eu... Ca de dat oricum nu i-am dat...
A... Doar Vigantol 2 picaturi amestecat in linguritza cu lapte...

Pozele noastre!

Mergi la inceput