Bebelusi de Noiembrie-Decembrie 2004
Raspunsuri - Pagina 2
miria_cristina spune:
Multumesc mult, Sabina!
O sa incerc sa mi-o cumpar si eu.
Cristina si Damiana (5 nov 2004)
try spune:
Pai bine mey, nu ne fu vorba ca le-asteptam si pe fetele celelalte? Ca ne mutam in "casa noua" de la 1 ianuarie? E frumos?
Acu', daca noi eram in locul lor, nu ne suparam? Ne-am vazut cu sacii in caruta (a se citi cu plozii in brate)...
In alta ordine de idei, Alexutzu' meu si-a schimbat plansul si starea generala de 2 zile. Parca e mai matur, nu mai plange ca disperatu' fara sa se potoleasca. Azi plangea si dupa un timp se oprea singurel, apoi iar plangea eventual. Lucru pe care nu l-a facut pana acum. Sta mai mult timp fara sa planga (a crescut baiatu' mami), iar de ras astazi a tras o repriza de ras de am plans eu de bucurie. Doamne Dumnezeule, si-acum imi dau lacrimile, cand i-am vazut fetisoara aia asa senina razand la noi fara motiv am uitat de toate scularile din ora-n ora de toate alaptarile din jumate in juamte de ora.
I-am luat azi un ham scmecher, ca nu se mai putea. Cand e treaz vrea sa stea doar la verticala sa inspecteze tot ce poate (inspector sef il face mama!!!!). E de-ala de se face leganus sa-l tii la orizontala daca vrei sa-l pui sa doarma sau daca vrei sa-l alaptezi si de pus pe verticala cu fata catre lume sau cu fata la tine. Am dat ce-i drept o caruta de bani pe el, dar merita. Eu simt nevoia sa-l port agatat ca ma lasa mainile. Mai bine sa ma doara cocoasa decat mainile . Plus ca pot iesi rapid cu el asa afara daca am trebuie sa ies pana la magazinul din colt sau chestii de genul asta, sa nu mai car carut si carseat cu mine si toate cele. Doar il pun in ham si-l acopar cu geaca mea. E pana la 10 kg, deci imi ajunge pana face el 1 an, oricum nu cred ca va sta pana la 1 an in el, dar e pe termen lung, oricum. Iar in pozitie verticala spun ca poate fi purtat orice copil de la 3,2 kg in sus... deci sunt bune si pana in 2 luni in varianta verticala. Imi imaginez ca daca s-ar fi dovedit a fi nociva pt. bebelusi pozitia asta, ar fi fost interzise hamurile astea pt. nou-nascuti, iar aici credeti-ma ca astia sunt maniaci cu protectia sugarilor.
Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi
bits spune:
mey noi iarasi ne-am trezit la 5 dimineata,sa dea Domnu sa o tina asa.
si aici li se dau bebeilor sucuri de la 2luni.eu pana la 6 luni nu am de gand sa-i dau nimic inafara de ceai si apa fiarta.
TRY tu spuneai de ham ca ti-e frica sa nu i se deformeze coloana si ca nu e recomandat decat de la 4luni.iaca il folosesti
octy,KEN si tetsu http://photos.yahoo.com/octyb
bits spune:
si astazi am spus de dimineata DA.in fiecare zi face ceva nou si parca tot mai mult si mai mult il iubesc.oare dragostea asta parinteasca are margini?
octy,KEN si tetsu http://photos.yahoo.com/octyb
diana2004 spune:
Gindacel ,am citit cu atentie prospectul la Debridat inainte sa-l dau la copil si mai ales inainte sa postez despre el ; este un reglator al motricitatii digestive indicat in dureri abdominale, balonari, diaree sau constipatie .Solutia e valabila 4 saptamini din momentul prepararii .
Try ,si eu cred ca trebiua sa le asteptam si pe celelalte fete sa nasca si apoi sa ne mutam ,dar acum asta e ,sa vina si ele aici ca oricum o sa nasca in curind .
roserb spune:
Neata !
Ce-ati facut, v-ati mutat la bebelusi ?Parca ramasese ca asteptam toate mamicile!
Si eu stiam despre Debridat ca e bun si impotriva colicilor, si chiar ca este foarte eficient in sensul asta. Noi din fericire colici nu avem (asta ne mai lipsea!) dar ii mai dau Sab Simplex preventiv din cand in cand.
Azi , maine sper sa mai reusesc si eu sa ies din casa sa terminam cumparaturile de Craciun, anul asta le-am facut intr-un zor ceva de groaza.Drept pentru care maine am convocat ambele bunici , ca sa putem eveda si noi cateva ore pe la magazine.
Roxana&Co
http://f2.pg.photos.yahoo.com/roxanaserbanescu
gandacelu spune:
atunci, scuzele mele cu debridatul, am avut si noi in casa dar cred ca l-am preparat fara sa-l fi folosit... in capul meu era ca e antidiareic, atat imi ramasese in cap din prospect
roserb, dar pe tine te ajuta cineva, nu-i asa, cu copiii?
azi-noapte, bucurie mare, ioachim n-a mai facut kk!
in sfarsit, gata, facem si noi economie de "pampersi"
dimineata, ioachim incepe sa faca... si face, si face... tot ce nu facuse o noapte intreaga
in sfarsit, se opreste
mai stau nitel, apoi il schimb
nu-i pun bine noul "pampers" (libero, adica;) ca incepe iar
mai mai si noi cica faceam economie
iar mai stau... pauza! ei, hai sa-l schimb!
il schimb... bineinteles ca incepe iar!
si iac-asa m-am enervat si nu l-am mai schimbat!
mami de ileana (4 iulie 2002) si ioachim (25 nov. 2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37932" target="_blank">cum a venit pe lume ioachim
ioana_du spune:
Neata. Fetelor, stie cineva ceva despre Monica? Cum a fost operatia, cum e bebele.... ?
Ioana si Bianca pui
in sapt 40 de la UM, DPN 24 dec, dr. Urleteanu, Sf. Pantelimon
http://photos.yahoo.com/ioana_du
Miche spune:
Buna fetelor!
Ei , Gandacico, probabil lui Ioachim ii place operatiunea "schimbatul "!!
Felis , da tu ce mai faci?? ca nu te mai vaz pe mess?
Raportam si noi azi , 3 saptamani "pe pamant" si 4.200 kg
Crestem voinici!!!
Sa stiti fetelor ca eu citesc tot ce scrieti voi si invat!!
Mi-au folosit foarte mult experientele voastre!
poze Darius