Bebelusi de Noiembrie-Decembrie 2004
Raspunsuri - Pagina 5
gandacelu spune:
quote:
Originally posted by fulguletz
Felis, David al meu a primit din prima zi de viata , de la spital, apa fiarta si racita..Cica laptele matern nu tine de sete si mi-au dat si o explicatie cu vezica..Explicatia nu am retinut-o, ca nu eram in stare la ora respectiva..
asadar el bea apica in fiecare zi..in plus, eu ii dau pastiluta de dintisori, pe care o dizolv tot in apa..
concluzia: sunt mai multe "scoli" si fiecare alege pe care cerede ea mai buna
eu am ales sa ii dau doar san, la fel cum am facut si la ile si nu mi-a murit de sete (nici mie nici milioanelor de femei care facusera copchii pana acuma)
la fel si cu fluorul, fulgule, stii cat e de controvrsat??? nici nu-ti imaginezi, cica da nu stiu ce afectiuni daca nu e doza anume dar am ales si eu sa-i dau! (doza corecta, desigur!)
quote:
pai 9 luni a trait in apa..
asta e logic, desigur, dar stiai ca bebeii au canalul urchiusei fff ingust si poate intra apa f usor sa faca otita? pe mine ma ingrozeste chestia asta
stai sa vina sabina cu copyrigtul culcer sa ne zica si ea ce si cum
quote:
deci fara sapun, sampon, etc...
i-auzi, neica! d-aia il spalai matale singura
eu stiam ca macar la popneata sa dam cu sapun...
quote:
Atentie: daca il uscati cu feonul, tineti in dreptul cocoselului un prosopel cu manutza ca sa nu faca pipi in directia feonului sa se curenteze..
good point, uite ca la asta nu m-am gandit!!!
quote:
fug ca l-am lasat pe David pe balcon , la aerisit...am scris in viteza , asa ca scuzati greselile..
si ioachim tot la aerisit este!
amary, merci mult pentru farmacie, cred ca il trimit pe sotul, trebuie sa gasim serul ala odata!
roserb, cu mine sta mama, in sensul ca ea are grija de ile, eu de ioachim, dar la ioachim nu ma ajuta cu nimic, nici macar sa stea cu el, nici nu-l vede!
mai ales din cauza ca ile inca mai tuseste nu m-as descurca cu 2, si apoi ile e mai mica decat bianca... adoarme cam greu, nu papa singura, etc etc etc
felis, eu ii picur vigantolul direct in gurita!
fetele, cred ca stiti dar tot va spun, poate nu stiti:
copilul are gratuitate la toate mediacmentele, si voi la fel, ca atunci cand erati gravide, dar numai pe perioada lauziei (pana la 6 saptamani de la nastere!)
asa ca luati-va de acum vitaminele si materna gratis!
mami de ileana (4 iulie 2002) si ioachim (25 nov. 2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37932" target="_blank">cum a venit pe lume ioachim
Sabina spune:
nu stiu ce sa zic...eu m-am straduit sa nu ii dau cu apa in urechi!!!!
cat despre fluor...ei bine eu m-am decis sa nu-i dau, fiecare stie mai bine.
De ce nu moare bb de sete: primul laptic e apos, ca sa tina de sete.Spre sfarsitul suptului laptele devine din ce in ce mai gras si tine de foame.De aia nu trebuie si alte lichide....
Sabina si Sofia Galagia
www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?sqldtl=834" target="_blank">Poze cu noi
Cele mai frumoase fete
FELIS spune:
quote:
Originally posted by gandacelu
felis, eu ii picur vigantolul direct in gurita!
GANDACULE ... ce idee buna... Ca ultimele 2 dati s-a cam innecat cand i-am dat linguritza cu vigantol si lapte.
Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
Pozele noastre!
fulguletz spune:
quote:
Originally posted by Ele
Fulgu eu sunt mai , la ce foloseste uleiul de masline?
Elena si bb Denisa (26 oct 2004)
apa este foarte "dura"...iar uleiul de masline o mai "inmoaie"...
eu , intotdeauna dupa baie sau dush am senzatia ca "ma tine pielea" si tre sa-mi dau cu crema neaparat..
daca pui un pic de ulei de masline in apa de baie nu mai ai senzatia aia de piele uscata
nu stiu cat de clara fusei, da alta exprimare nu am gasit si pace
de voinicel si pompitza David (01.12.04)
poze
Ele spune:
Fulgulet merci de raspuns. Cred ca o sa pun si eu putin ulei in apa, oricum nu are ce sa strice.
Elena si bb Denisa (26 oct 2004)
lumi81 spune:
Miche, sa stii ca si al meu plangea la baie, pana cand i-am pus si eu apa mai calda(in ciuda indicatiilor mamei mele care zicea ca e prea calda apa pt. copil) si sa vezi ce fericit e acum la baie. Nu stiu ce temperatura are apa dar sigur are mai mult de 37 de grade.
http://photos.yahoo.com/lumi20_81
Luminita si bebe Andrei
lumi81 spune:
Felis, mie mi-au zis trei doctori sa nu dau nimic copilului in afara de laptic de la mine pana la 6 luni.Mie mi s-a explicat ca la inceputul suptului laptele e mai apos pentru a-i potoli setea micutului si pe masura ce bebele suge vine lapte mai gras care ii tine de foame.
Unul din doctori mi-a zis sa nu ascult de cei care o sa-mi zica ca ei au dat copilului apa si ceai si uite ce sanatos a crescut.
Mie mama imi tot zice sa-i dau apa sau macar ceai dar eu nu si nu.
Deci bebicul meu nu a primit decat laptic de la mamica lui si nici nu va primi altceva prea curand decat daca 'Doamne Fereste!' nu mai avem laptic.
Luminita si bebe Andrei
mara03 spune:
buna seara mamici si bebici!
gandacelu hai sa te mai incurc si eu putin: am auzit ca vigantolul daca se da timp indelungat direct in gurita distruge papilele gustative. acum io nu stiu cat e de adevarat, dar informatia am primit-o de la un farmacist! (sau mai bine zis - dupa precizarile lui ven - sotie de farmacist - de la doctorita mea de familie)
cat despre baita, eu i-am facut baie lui tudor vreo doua luni in ceai de musetel, fara sapun si alte alea. e foarte "moale" apa rezultata si e buna la pielicica + ca si dezinfecteaza. incercati si voi!
sabina, si nici dupa un an nu i-ai dat sofiei fluor, ca doctorita mea a zis ca pot sa-i dau fluorvigantolette, sau cum s-o numi ala. ar trebui moderatorii sa te treaca pe lista ca special guest star. pupici sofiei!
Andreea & Majestatea Sa Tudor
noi cu poze noi :)
momente vesele
Ven spune:
info cu vigantolul si papilele gustative vine de la dr. voastra de fam. andreea
Venera, mama lui Markus (10 dec.2003)
si