Bebelusi de septembrie-octombrie (7)
Raspunsuri - Pagina 9
roandre spune:
Bine ai revenit saory si felicitari pt micuta Kaori!
Cum sa te uitam? Eu inca mai am listuta cu burticile care nu si-au anuntat venirea pe lume a bebelusilor si le astept pe toate.
Pls, spune-ne mai multe despre bebelina (cm, kg, ora la care s-a nascut) pt listuta noastra.
Si...apropo, vrem si pozici ca sa facem cunostinta!
Mihaela si papusica mica Alexia Maria (26.08.2004)
http://community.webshots.com/user/roandre
saory spune:
Roandre mersi mult ca nu mai uitat.
Kaori sa nascut seara la 9 si 19 minute si a avut 51 de cm si 3366grame.A venit pe lume cu manichiura facuta si cu o groaza de par.
Pozici am sa pun si eu dar mai intai va rog sa ma luminati si pe mine cum sa o fac.Pozele la am pe CD si in memoria calculatorului asa ca astept sfaturile voaste.
Ce nu ma impiedica legea ma impiedica bunul simt
roandre spune:
Saory, pozele poti sa le pui aici pe site cum le-ai pus si cele cu graviduta sau poti sa incarci pe http://community.webshots.com/ dupa ce iti faci un cont (este gratuit).
Mihaela si papusica mica Alexia Maria (26.08.2004)
http://community.webshots.com/user/roandre
anamari spune:
Am "lipsit" ieri pentru ca am fost la cumparaturi si am pus bradul...De obicei aici se face de la inceputul lui Decembrie- dar acum nu am avut timp-asa ca l-am pus cu o saptamana inainte ...am cumparat si 90% din cadouri si suntem faliti- asta pentru ca tati e american si are mania cheltuielii de sarbatori...Am fost si am facut si poze cu masul in Mall-alta cheltuiala, dar asa e obiceiul aici.Lia a fost foarte cuminte la Mosul in Brate, am sa scanez pozele cu prima ocazie...Doar la intoarcere a vomat rau, poate din cauza agitatiei?Poate pentru ca am mancat fasole verde cu o zi inainte? a vomatr asa rau ca -a inecat si nu a putu sa respire, saracuta, ne-am speriat asa tare...De ieri am hranit-o cu grija, mi-e teama ca va vomita din nou, dar nu s-a mai intamplat-din fericire ...
eliana-e o scumpa fetita ta...
mada-si Lia mea se ineaca daca am sanii prea plini-=de obicei dupa ce mergem afara, in oras-daca stam mai mult -ca atunci ii dau sa manance din biberon...asa ca cum ajung acasa ma mulg , dar nu total, doar cam cat ar lua ea la un supt si pun laptele in frigider sa avem pentru a doua zi-daca iesim afara. Asa nu se ineaca bebita...Daca se ineaca insa o ridic repede,repede in sus si o bat putin pe spate si ii trece...
saory-felicitari...asteptam pozele
anamaria-lia-21.10.2004 si alex -24.08.1993
http://community.webshots.com/user/anababa100
cristia spune:
salutare fetele!Hai ca iar sunt pe fuga ca al meu flacau e intr-o mare, mare forma: urla cat il tin plamanii si se zbate (eu daca-s da atata din picioare si maini as cadea lata in juma de ora).
Nina saru'mana de raspuns si oferta.Ai banuit perfect: prietena mea are nevoie de toate cele.Eu ii mai dau din tot ce am si de fiecare data plange de rupe in doua inainte de a primi.Sper sa-i treaca ca-si face si mai rau.Inca nu si-a revenit dupa ce a lasat-o nemernicu' balta.Si copilu seamana leit cu el...
Cu baita...Ii fac in camera lui si de-aia e nevoie sa pun apa calda.Eu sunt inca la ai mei parinti si nu prea avem loc in baie.Cand oi fi la mine acasa o sa fie altfel.Pana atunci tre sa adaug apa calda pe parcursul baitei.
Nu am apucat sa citesc decat o pagina.Sper sa citesc mai mult later.
Sanatate si bebici mancaciosi
Cristiana si bb Andrei (nascut 29.09.2004)
CRISMIR spune:
Buna fetelor!
Ne cerem scuze ca am lipsit,dar bebele meu a fost tare nazdravan...plange de rupe daca nu-l bag in seama...colici ceva mai putini...azi,19 , facem 2 luni....si radem de nu mai putem,suntem tare fericit,avem din ce in ce mai putine probleme cu colicii,in schimb fecm crize de nervi daca stam singurel...dar in generel are mama un baiat tare cumintel....dormim noaptea de la 9 pana la 2,iar apoi cu sculari la 3 ore de a papa,si iar somn...asa pana la 7-8 dimineata,cand mai dormim dar pe reprize...ne-am obisnuit cu programul,ca si mami doarme la fel...hahaha....
Am citit de foarte multe ori ce scrie-ti dar nu am apucat sa postez de foarte mult timp.
Bun venit fetelor si bebeilor noi,am vazut multe nume noi!
MIHAELA,tocmai am citit ca fetita tare are deja 4 luni,oawwwwwwww,ce trece timpul,ce mare e deja,sa-ti traiasca!...si tare dragalasa,am vazut pozele!
Va pup si va doresc sarbatori fericite!
Am sa mai pun si eu poze cu micutul meu,dar zilele urmatoare ca azi iar ma striga
Mirela si bb Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
ionella3003 spune:
sa avem o noapte linistita!!!
Ionela si Sorinel
http://community.webshots.com/user/ionella3003
anamari spune:
Ca noutate -a mea bebita de la diaree a trecut la constipatie-acum nu mai facem de loc, ne scremem doar si elimnam gaze...ce sa ne mai facem fetelor?
Crismir- la multi ani pentru bebe...e un dule 9am vazut poza de la 2 saptamani si mi-am adus aminte ce mica era si pitica mea atunci)...
anamaria-lia-21.10.2004 si alex -24.08.1993
http://community.webshots.com/user/anababa100
timea spune:
Salutare!
Noi raportam ca si pana acum nopti dormite... Mai nou la somnul de la ora 11 adoarme la ea in patut, e tot mai interesata de jucarii si de jucarellele de acolo, incat se joaca, vorbeste pana adoarme... Nu-mi vine sa cred, chiar ma intrebam cand o sa vina ziua in care o sa adoarma si singura la ea in patut... si uite ca a venit...
Voiam sa va spun ca am citit ca morvaovii cntin multi nitrati si de aia apa in care se fierb pentru pireuri e bine de aruncat si de lungit piureul cu alta apa... asta am citit de curand si nu voiam sa uit sa va spun... ca cica sunt tare nocivi pentru BB( nitratii)...
Cam asta ar fi nou, sa va fie sanatosi bebelusi si sa doarma bine...
Timea si Mara 3 luni si 1 sapt....
Kittie spune:
Sa-l ia de mesaj, ca l-am scris si l-am pierdut! Evident, am uitat user name... hehe, ce e si cu bolile astea de cap (ralucule, sa stii ca nu numai tu suferi, asa sa-i spui lu' dim...) ,deeeci, sa reiau expunerea cazului meu..
n-am mai apucat sa va mai citesc sau sa va dau de stire de vreo cateva zile ca bebe al meu s-a gandit ca stau prea bine cu nervii.. asa ca ziua e un ingeras, mananca la 3-5 ore diferenta, cam 20min, e fericit dup'aia, rade, gangureste, e sociabil, ma rog, in regula. Ei bine, noaptea imi scoate peri albi - mananca peste 40min/masa, nu vrea sa doarma (de pe la 3 ziua) decat dupa ora 6 dim cand eu deja simt ca mi-am pierdut si urma somnului, darmite somnul, nu mai am rabdare ca nu pricep de ce face asa, de ce il apuca plansul (nu mai are colici) si nu doarme, in loc sa-l apuce nani, il apuca iar cheful de supt si cd scriam mesajul mai devreme imi sugea cu spor un nasturel de la pijama... l-am plimbat, l-am alintat, l-am lasat, nu stiu ce mai are.. Acum a adormit langa mine, probabil extenuat..si somnul asta de oboseala (cd in sfarsit zic si eu c-am scapat) il tine un sfert de ora, dupa care se trezeste urland..De ce nu-i ajunge laptele si noaptea? De ce nu poate sa doarma si el ca un bebe normal, cum facea inainte, de ex? doar daca sta cu tzitzi in gura reuseste sa traga un pui de somn.. si eu pe langa el..
Na poftim de mai intelegeti...
Sper sa apuc sa mai citesc zilele astea ce povestiti ...
Va pup