Bebelusi de septembrie-octombrie (7)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dixie spune:

Roandre, si eu am fost cu bebele si la Carrefour si la Cora, il tineam in marsupiu si dormea. Din era atata lume care se uita dupa el si unii chiar se mirau "ce mic e, ce frumusel, etc", ca mama mi-a zis ca s-a deocheta... evident spun asta pt. ca si al meu a fost agitat dupa vizitele astea la supermarket, asa ca mi-am propus pe cat posibil sa nu-l mai duc in locuri asa aglomerate.

Noi ne mai inecam
din cand in cand la ceai, mai rar la lapte.

Elyanne e f. ciudat ca doctorita nu a vazut rana inainte sa ramai gravida. Si eu am avut rana pe col cam acum un an jumate si m-am dus la doctor pt. ca aveam o secretie albicioasa mai abundenta. In final nu era nimic, doar rana pe col genera acea secretie. Totusi ce vreau sa spun e ca inclusiv asistentele care mi-au recoltat analiza mi-au spus ca am rana pe col si apoi evident si doctorita... si nu era asa rau, adica nu sangeram. Chiar mi-a spus atunci ca e bine sa se rezolve inainte de o eventuala sarcina, desi atunci nu aveam de gand... In final am facut cauterizare, m-am internat pt. asta jumate de zi.

Fetelor care v-ati apucat deja de treaba... voi luati anticonceptionale sau ceva? Mie imi e cam teama de problema asta acum, nu am in plan inca unul asa de repede si am inteles ca dupa o sarcina poti sa ramai gravida mult mai usor... Poate va mirati ca intreb chiar asa, dar eu nu am folosit nici o metoda de contraceptie... la noi s-a intamplat pur si simplu dupa 2 ani, si n-am facut nimic special, probabil ca nu suntem chiar asa de productivi. Si intreb de anticonceptionale pt. ca mi-a spus doctorita sa astept totusi vreo 5-6 luni pana sa incep sa iau... Mai e valabil faptul ca te ingrasi de la anticonceptionale?

Doctorita mi-a dat un "Jasmine" mai ia cineva d-asta?

Multumesc
Dixie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Neata fetelor!
Noi acum ne-am trezit sa papam, dupa 8 ore de somn... i-am facut baita la 9:30 si la 10:30 dormea si s-a trezit tocmai acum. Sper sa mai doarm inca cateva ore...
Anamaria multumesc si asteptam pozele pitica si cu Mosu'
Dixie eu stiu ca nu te ingrasi de la faptul ca iei anticonceptionale, dar iti fac posta de mancare si trebuie sa ai grija sa nu mananci mai mult decat de obicei. Eu cand am luat prima data anticonceptionale, dupa doua luni m-am dus la doctora disperata ca m-am ingrasat de la ele si sa-mi dea altele. M-a intrebat daca mananc mai mult decat de obicei si asa era...
Mihaela habar n-aveam ca dupa nastere iese mai mare valoarea la test, decat in mod normal. Eu in timpul sarcinii am avut 2, de la primul test, pe care l-am facut in prmele saptamani si pana la ultimul. M-am mai linistit un pic... Oricum, doctorul nu mi-a spus ca poate fi cancer, ci ca de la asta se ajunge la cancer.

Eliana si Elena
http://community.webshots.com/user/elianacalin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saory spune:

Buna dimineata.Cred ca am reusit sa pun pozicile cu pitica mea asa ca va invit sa facem cunostinta.
As avea si eu o intrebare;pitica mea are 2 luni si jumatate si are toata fata numai scoarta.Voi ati patit careva asa ceva.Am incercat cu crema pt copii si cu ulei de corp ca sa i se inmoaie putin fata.
Nici una nici alta nu au nici un efect.Voi ce ma sfatuiti?

Ce nu ma impiedica legea ma impiedica bunul simt

Mergi la inceput

Ei se pare ca m-am laudat degeaba.Nu am reusit inca nimic cu pozele.Mi-am facut album la community webshots dar nu stiu cum sa le pun pe forum.Pls helpppp.....

Mergi la inceput

ultima incercare.Daca nici acum nu reusesc ma dau batuta.

Mergi la inceput

Acum chiar ca e ultima incercare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Neatza, fetelor!

Ce vreme urata e afara. Tare as fi avut chef de plimbare azi dar se pare ca nu tine figura.

Saory, bine ai revenit. Sa=ti traiasca papusica!

Cu anticonceptionalele la fel am patit si eu cand am luat in urma cu cativa ani. M-am dus disperata inapoi la dr ca aoleu anticonceptionalele ma ingrasa. Si dr imi raspunde ca nu ma ingras de la anticonceptionale, ca alea nu ingrasa ci doar dau pofta de mancare. Ma rog, mie mi se pare acelasi lucru, adica fapt e ca ma fac cat balena.... de aia iar imi enunt parerile ca cea mai metoda ramane tot batranu prezervativ. Parerea mea!

Kittie, curaj si rabdare, mama draga, vin ele si vremurile alea bunele! Asa sunt bebeii astia, au si ei perioade mai bune si mai putin bune.

Cristia, dar de ce spui ca plange bebelul? tot colicii va supara? Ca, pe de alta parte, vad ca rasfatul e boala generala la copiii nostri.

Ca nu v-am povestit cum face mai nou frumosul meu. Vede ca nu=l baga nimeni in seama si se gandeste: da' ce sunt eu aici, mobila? Asa ca trage un chiot ca de plans. Dupa chiot se opreste si se uita in jur, l-a receptionata cineva? Daca ma uit la el, mai trage repede un chiot, mai jalnic de data asta, dupa care iar se opreste si se uita la mine cu fata serioasa-ghidusa. Daca incep sa ma joc cu el sau il iau in brate e cel mai fericit, trage niste hohote de mai mare frumusetea. Daca, insa, rezist ispitei, si stau in continuare serioasa fara sa vorbesc cu el sau, mama denaturata ce sunt, imi continui treaba prin casa, se pune pe un plans mai fetelor, de parca ar fi cel mai amarat copil de pe planeta. Na, ziceti si voi. Nu-i nimic, ca mami ce alta treaba are?

Noi am facut aseara bradul, insa bebe dupa primele globuri agatate a adormit. Acuma mai ramane sa vie mosu cu cadourile.

Va las ca incepe a ne fi foame.

Pupici, Mina si BebeCostin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

La faze de rasfat imi inscriu si eu fata ca desi suntem impreuna de putin timp nu mai pot pleca nicaieri ca numai in brate trebuie sa stea. La noi nu e cazul de plans (inca), plange numai cand ii este foame. La noi e faza cu varsatul. Am vazut-o clar cum face. Dupa ce mananca parca ii dau cafea nu lapte. Se agita, da din cap de atunci cand da aerul afara da si lapte pe langa. Apoi incepem plimbarea obligatorie prin casa, bine paziti de carpite sa nu ne udam. Si asa, in vreo ora adoarme. Asta daca nu fac greseala sa ma asez sau sa incerc sa o pun in pat. Daca am pus-o in pat inainte sa doarma beton deschide ochii instantaneu. Am stat langa ea, am mangaiat-o, iar smechera ce face: se uita la mine, zambeste, ridica de 2-3 ori burtica si gata, dam laptic afara. Si uite asa, abia daca atipeste in 2-3 reprize de somn de maxim 20 minute. Doarme cu adevarat bine abia atunci cand se apropie ora mesei urmatoare.
La cumparaturi cu ea in hipermarchet nu am avut curajul sa merg, mai ales acum ca e asa de aglomerat si multi sunt raciti... mai bine nu.
Bradul l-a cumparat tati ieri si tot zice sa-l facem de azi. Sa vedem, poate dupa baie diseara.
Noi ii facembaie in jur de 8 seara. Apoi papa si se culca. Se scoala apoi in jur de 12,30-1,00, papam iar si spre dimineata mai bem ceai. Ii dau primul biberon pe la 7 dimineata. Oare as putea face cumva sa pape pe la 10-11 seara ultima masa si pana dimineata sa nu mai pape? Avem 2 luni si 20 de zile si papam 5 mese de 150 ml la interval de 4 ore.

Alexandra

Cristina, mamica de ghemotoc mic-mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Felicitari Crismir pt cele 2 luni ale lu'bebe pe care le-ati implinit.
Astazi sarbatoresc mel_g si danina pt bebelusii lor la implinirea a inca o luna.
A mea e mare, duminica facem 4 luni...ce repede a trecut timpul.
Ma uit la pozele de cand era micuta si nu-mi vine sa cred ca a fost asa pitica.
Saory, super mica japoneza....ce dolofanica e!

Noi tocmai am venit de afara, am avut putina treaba prin oras si am plecat cu bebe. Noroc ca nu mai ploua!
Referitor la crizele de plans inainte de culcare am trecut si noi prin ele. Aseara a mancat la 21 si dupa baita de la 22.30 nu a vrut decat putin sa suga (mai mult era suzi pt ea) si s-a culcat. Am incercat cu biberonul si urla cat o tinea gura si nu a vrut sa pape. Asa ca am lasat-o si s-a mai trezit azi dimineata la 7 ca sa pape. Mai bine zis incepuse sa-si pape degetelul dar nu plangea ca sa ma scol. Noroc cu antenele lu mami ce aud fiecare miscare de-a ei!

Eliana o sa fie bine... Citeste daca vrei si aici http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36164 .
Uite ce mai am gasit scris "1 sau 2 sunt rezultate normale,iar 3, 4 pot fi dovada unei anomalii la nivel celular , sau pot iesi aiurea imediat dupa ce ai nascut sau in alte situatii care nu au nimic de a face cu cancerul.".

Dixie, nu cred ca e de la aglomeratia din magazine. Ea a mers destul de des cu mine la cumparaturi n\si nu a avut nimic. Este de la faptul ca a dormit pana la ora 22 si apoi nu mai avea somn. Asa ca de acum nu mai doarme de la ora 7-8 seara pana nu vine ora 10.30.
Referitor la "protectie" la noi momentan e de baza prezervativul. Anticonceptionale nu vreau sa iau si nu pt ca ma ingras ci pt ca sigur as uita de ora fixa cand trebuie sa le iau. Eu as vrea sterilet, dar tot astept sa-mi pun. Mie luna asta tot nu mi-a venit si am intarziere de 2 sapt. si nici chef de tratamente n-am chef.

Pupici!

Mihaela si papusica mica Alexia Maria (26.08.2004)
http://community.webshots.com/user/roandre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns timea spune:

Salutare!

ce de bebelusi frumosi....

Noi am fost ieri la biserica la un concert de Colinde, Mara a fost cumintica... ii place la biserica si mai ales cand e cu muzica....
Azi aveam programata o iesire la cumparaturi... nu-i asa nebunie numai ca afara sunt -26 si cu factor vant -39 asa ca ramanem in scorburica...

Eu n-am facut testul pap in timpul sarcinii, dr. cu care am nascut mi-a chemat la inceputul lui ian. pentru el...si cand am facut analizele generale mi-a zis dr. ca se poate sa iasa unele date eronate din cauza sarcinii... m-a pus sa repet la ficat... sper sa nu fie nimic...

In legatura cu mesele, eu ii dau de 6 ori pe zi sa suga... capraru zice ca la varsta asta ar trebui de 5 ori.. eu nu ma stresez... ii dau cand cere...

Si cu rasfatul sa stiti ca-i prea devreme pentru asta.... Copilul poate plange ca sa-l iei in brate pentru ca pur si simplu are nevoie de afectiune... noi nu avem? Noi de ce dormim cu iubitul nostru in pat si nu separat, de ce ne trebuie sa ne tina in brate? Si doara suntem mari de acum...

Numai bine,
Timea

Mergi la inceput