Bebelusi de septembrie-octombrie (7)
Raspunsuri - Pagina 11
anamari spune:
Lia mea doarme...in fine...mai linistita-i-am mai dat niste mylacon pentru gaze...si noi stam in scorburica, -7 afara, dar cu factiorul de vant -13, brrr- ei dar tot mai bine ca in Canada...
timea-cu ce jucarii se joaca cea mica? eu tot ma intreb ce sa cumpar sa o tenteze pe asta mica. deocmdata singura jucarica cu care am avut suces e mobilul de la leagan (are oglinda) si oglinda de la play gym...dar cum facem doua luni doar maine, probabil ca de abia de acum va incepe sa fie mai interesata..
aissa-trebuie sa scoti bebeul afara. asa se formeaza sistemul imunitar,cred...eu degeaba as pazi-o ca daca e imi vine cel mare cu virusii de la scoala, uite azi l-am oprit acasa ca tuseste rau...e la regim de supa si ceaiuri calde
saori-am vazut pozele. bebic mic si dulce...
roandre-4 luni, uau
anamaria-lia-21.10.2004 si alex -24.08.1993
http://community.webshots.com/user/anababa100
mari74 spune:
Saluti!
Noi am facut vaccinu de la trei luni (vineri) si numai bine ca dupa ,moata mea e mofturoasa si in plus nici nu mai mananca asa mult da io sper sa si revina.
Saory incearca s-o dai pe micuta cu o vaselina grasa pt bebei cumparata de la farmacie . Si a mea are obrajorii rosii si aspri ,o dau cu vreo 2 unguente de vineri si dc nu i trece o sa ma duc dupa Sarbatori din nou la medic !
Fetelor care alaptati voi luati ceva vitamine ?
pupici,
mari
tyaa spune:
buna! va citesc de cand eram gravidute numai ca nu v-am scris. Referitor la obrajori rosi si asprii si bebelina mea Elisa i-a avut asa si i-am dat cu o crema care se numeste pivalat de flumetazon. I-am dat de 3 ori in doua zile si i-a si trecut. AAAAA, Elisa s-a nascut pe 21 septembrie. Scriu cam rau acum ca imi doarme in brate.
va salut
Mada spune:
buna seara cele mai dragute mamici!
ee ce compliment v-am facut
mel_g si danina sa va traiasca bebeii!
noi tocmai ne-am intors de la cora bantuim de cateva ore bune,am cheltuit o groaza de bani si tot n-am terminat cumparaturile, a stat cuminte nu am avut treaba cu ea.
ne pregatim de baie ca a papat cam devreme la 7,30 si mai avem de stat cam o ora macar.
si a mea tot vreau sa va spun ca are obrajii iritati si aspri cred ca de la vant, am inteles ca exista o crema pt treaba asta parca de la sanosan dar eu o tot caut si nu gasesc.
plus cojilele din cap care ma dispera ca mi se pare ca ii miroase si parul a ranced de la ele desi facem baie zi de zi. azi am luat ulei de masline si o sa o ung sa vedem daca trec.
saory bine ai revenit sa-ti traisca printesa e o dulcica!
tyaa felicitari pt Elisa sa fie cuminte si sanatoasa! a mea e nascuta pe 22 sept
saory si tyaa cum ati nascut?
mari74 nu a facut febra de la vaccin nu?
de vreo 2 nopti se culca pe la 12,30 si doarme pana la 9 neintoarsa si eu cu ea evident, asera nu am mai rezistat si la 11,30 m-am parcat si a preluat-o ta-su. are un stil de a adormi de ma scoate din minti adoarme bine prima jumate de ora si apoi se tot trezeste si maraie si noi tre sa stam sa leganam la cosulet, aseara deja numaram in gand de cate ori scartie cosuletul ma duc sa pregatesc baia
Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora 22 sept 2004
http://community.webshots.com/user/madaspa
mari74 spune:
Nu, Mada nu a facut febra nici la primu vaccin nici acum in schimb e tare mofturoasa . Crema de care zici tu e pe baza de cortizon cumva???
O noapte linistita !
mari
saory spune:
Mari74 mersi mult pt raspuns.
Roandre sicelorlalte fete va multumesc ca ati aruncat o privire si la pozele ci papusica mea.Din pacate pozele mint ea nu e chiar asa de dolofana.De fapt doctorul meu spune ca e sub greutate.La controlul de o luna a avut 4170 grame ceea ce mie mi sa parut normal dar pt japonezi e putin.M-au pus sa renunt la alaptatul la san pe motiv ca nu se satura(aveam lapte de putea sa suga o gradinita).
Acum fiica mea bea doar lapte praf iar noi de la doua luni am inceput diversificarea cu suc de mere si morcovi cu supica de porumb si cu supica de ceapa varza si morcovi si binenteles ceaiul.
Apropo fetele cu bebei mai mari la trei luni ce greutate ati avut?
In legatura cu rasfatul si a mea e la fel.Cum putin nu o bag in seama cum trage cate un urlet.Ce mai fricita e la tati un brate.Eu toata ziua stau cu ea dar cand vine tati nu mai poate de fericire nu mai stie cum sa se agite si cum sa-i atraga atentia sa o ia in brate.
V-am pupacit ca tre sa merg sa o schimb pe Kaori a facut kaka....
Pe mai tarziu
elyanne spune:
Mihaela, multumesc pentru link-ul respectiv... dupa ce am citit m-am mai calmat, dar, normal, am mai gasit eu altceva legat de ce scrie pe analizele alea si iar am inceput sa ma gandesc la ce e mai rau. Abia astept sa ma duc azi la doctor ca sa ma lamureasca...
Eu nu am chef de nici un fel de cumparaturi pana nu stiu sigur cum stau lucrurile si ce trebuie facut... parca vezi ca vineri, in ajunul Craciunului caut disperata cadouri, brad... n-ar fi ceva nou la mine sa las totul pe ultima zi.
Saory, cu ce greutate s-a nascut pitica ta? A mea a luat in prima luna 750g si doctorul a spus ca e OK. Puteau macar sa iti spuna sa ii dai completare cu lapte praf, dar nu sa nu o mai alaptezi la san, mai ales ca aveai lapte... Iar cu diversificarea multi doctori recomanda sa se inceapa la 4 luni la cei hraniti cu lapte praf si la 6 luni la ceilalti. Eu asa stiu...
Tyaa felicitari pentru bebe Elisa!
Noi acum papam. A dormit pitica de la 22:30 pana dimineta la 7. Nu-mi vine sa cred ca nu ma mai trezeste noaptea de cateva zile.
Noi pe la 9 o sa plecam la doctor asa ca tineti-mi pumnii sa fe totul OK!
Eliana si Elena
http://community.webshots.com/user/elianacalin
biamar spune:
Buna fetelor, am avut internetul stricat asa ca acum recuperez...
Crema de fata cu flumetazona e pe baza de cortizon si nu e recomandat a se folosi fara indicatia medicului si pe termen lung-eu am luat crema sanosan de vreme si vant-wind und wetter si sunt multumita
CAnd vad cum mananca bb vostri...a mea are la 2 luni si 2 sapt 7-8 mese pe zi -noaptea de 2 ori si na-m ce sa fac...ca daca incerc sa o fortez urla
Dupa vaccin a fost OK dar in sapt care a umrat nu a luat in greut decat 60 gr...SPer sa recupereze sapt asta
Biam va pup ca fug la treaba-curatenie azi!!
Mada spune:
neata!
biamar, da de crema aia de la sanosan vorbesc nici un cotizon sau altceva.
De unde ai luat-o? te rog ca nu imi plac obrajorii ei.
a adormit pe la 12 si inca nu s-a trezit sa pape e 9 fara un sfert!
va pup si spor la treaba!
Mada spune:
Sa scriu sarbatoritii de azi carora le urez La multi ani la implinirea a 3 respectiv 2 lunisoare de viata!
Sorin Alexandru- [black]ionella3002/black]
pink]Alma - Danyce
Lia[/pink] - Anamari