Bebelusi de septembrie-octombrie (7)
Raspunsuri - Pagina 8
NinaB spune:
`mneata!
cica in proportie de 50% dintre mame nu influenteaza prea mult digestia copilului, asta ca raspuns la :"eu am mancat si copilul a avut colici..."
da` restu` de 50%.....
cat despre vanturi....BUCURATI-VA...cu cat mai multe...cu atat mai putina durere de burtica pt bb. daca nu ar fi eliminate ar fi jale!
nina si cu "vanturi"
georgiana.david spune:
Desi citesc aproape zilnic ceea ce scrieti, nu reusesc sa postez si eu cate ceva pe forum pentru ca am luat un virus nasol care printre altele nu ma lasa sa ma autentific decat cand vrea el. Azi l-am pacalit asa ca iata-ma !
Noi trabaluim de zor, pregatiri de Craciun, de botez deci va dati seama. Vin si nasii pe 24 din Italia si or sa stea la noi, sa vedeti atunci nebunie cu 4 copii in casa (nasii au 2 baieti, unul de 8 ani si respectiv 3 ani).
Damian e bine, vesel si frumos, de mancat a inceput sa manance mai bine doar ca inca nu vrea sa faca kk singur si o rog pe NINA sa-mi spuna si ea ce sa mai incerc. Bebe al meu nu e constipat, face kk normal ca de BB dar nu face decat cu termometru. Mi-e mila sa-l las mai mult de 24-36 de ore dar poate o sa incerc sa-mi calc pe inima, poate face si singur. Mentionez ca Damian bea Milumil
Geo si Damian (nascut pe 01.10.2004)
http://community.webshots.com/user/giorgios72
roandre spune:
Vin si eu la raport dupa ce aseara nu mi-a mers netul!
Sunt chiauna de somn...bebelina a fost mai rea ca niciodata. Am fost aseara prin Carrefour si ne-am intors pe ora 22 acasa. Eram convinsa ca bebe o sa pape si o sa se culce. Dar cum socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ, uite asa bebe s-a culcat pe la 3 noaptea de-mi venea sa dau cu ea de pamant. A dormit numai in reprize pana atunci...dormea 30 min dupa care se trezea urland. Ii dadeam suzeta, se linistea 10 min (cat sa ajungem in pat si noi) si apoi iar incepea sa urle. Pana la urma pe la 1\12.30 i-am dat sa pape ca am crezut ca-i e foame. A papat putin, s-a prefacut ca doarme si cum am pus-o in patut, iar scandal. Asa ne-a tinut pana la 2.10 cand tipa de nu stiam ce sa-i mai facem. I-am dat iar sa pape (si a mancat mult) apoi am pus-o in patut si a adormit pe la 3 ca pana atunci am stat s-o pazesc sa nu vomite. Am recuperat pana la urma somnul ca s-a trezit la 9.30, a papat si doarme si acum. Sper sa nu mai aiba program artistic si in noptile ce urmeaza.
Mada, de inecat mai avem parte si noi uneori mai ales dimineata cand vine prea mult laptic fara sa reusim sa facem fata. Tuseste putin si isi revine.
Intreba cineva de alaptat si menstruatie. Eu nu am observat schimbari la bebelina mea in perioada respectiva (oct si nov ca in dec nu mi-a mai venit...si am o intarziere de 2 sapt dar nu cred ca e cu ochisori...lol).
Fasole verde am mancat si eu cam acum o luna jumate si bebelina a avut scaun verde, multe vanturi si s-a iritat foarte rau la fundulet. Asta a fost singurul efect asupra ei. Oricum de atunci nu am mai mancat de frica sa nu mai pateasca asa ceva.
Eliana, ce ti-a iesit iubita la analiza?
Georgiana, mare nebunie o sa fie la tine de Craciun cu atatia copilasi. Oricum o sa fie bine si la botez!
Cu kk bebelina mea iese in fiecare zi de obicei dar am avut si perioade in care a iesit dupa 36 ore si totul a fost ok. Nu am vazut urme de suferinta la ea si nici cu termometrul n-o fortez. Damian pare ca sufera daca nu iese afara dupa 24 ore? Daca nu, eu zic ca e mai bine sa-l lasi pe el singurel "sa-si faca treaba".
LiliaToma, sanatate multa bebelinei si cu siguranta o sa fie bine totul! Curaj mult si o sa treaca si asta!
Danina, tare frumoasa e bebitza....si mamica la fel!
Eu de abia astazi o sa impodobesc bradul...ca pana acum n-am avut timp.
Ieri am cumparat rame de poze (15*21 cm) si am pus pozici cu bebe sa le dam la bunici. Cred ca or sa fie tare incantate, mai ales mama care e topita dupa broscuta. Am cumparat pt toata lumea cadouri si acum asteptam sa le impartim.
Ce vreme urata afara, parca imi vine iar sa dorm!
Mihaela si papusica mica Alexia Maria (26.08.2004)
http://community.webshots.com/user/roandre
blue77 spune:
Salut fetele
am si eu o intrebare , era o fata care spunea ca se intereseza de un leac cu ceapa pentru degetele de la picioare cu unghii incarnate....se pare ca doftoriile nu au facut mare lucru pentru mine si deja sunt satula de dureri.
Multumesc
aici a fost mare scandal cu un praf pentru bebeii Pregestemil, nu stiu daca e si in romania, l-au retras dupa piata - au murit 2 bebei - e un praf ce se da cu lapte din biberon pentru bebeii cu alergii la lapte ...in fine m-am gandit ca e bine sa stiti. :)
pupici
Cristina si bebe Marc
http://marele.free.fr/MarcAdrian1/
elyanne spune:
Noi am fost ieri in vizita la mama si nu a fost deloc cumintica toata ziua. Nu a dormit, a plans, in schimb aseara, dupa ce i-am facut bata pe la 8 si a papat a dormit pana la 5 dimineata si apoi pana la 10. Nu-mi venea sa cred ca a dormit 8 ore.
Mada, pitica mea se inneaca aproape la fiecare masa, pt. ca la inceput vine mult lapte. Dar o tin putin in sus si tuseste pana ii trece.
Mihaela, la analize mi-a iesit la testul Papanicolau III, IV fiind cel mai rau, deci nici III nu este prea bine. Ma duc din nou marti de dimineata ca sa-mi faca colposcopie si biopsie. Sper sa nu fie foarte grav pt. ca m-a cam speriat doctorul, mi-a spus ca de la asta se ajunge la cancer de col. Si asta de la o rana pe care o desteapta de doctora nu a vazut-o cand m-am dus la consultatie pentru ca sangeram, si asta inainte sa raman gravida. Cum in timpul sarcinii nu doctorul nu a putut sa-mi dea nici un tratament, s-a agravat.
Eliana si Elena
http://community.webshots.com/user/elianacalin
elyanne spune:
Am uitat sa va intreb: voi iesiti afara cu pititcii pe vremea asta? Bine, daca nu mai ploua? Ca eu nu stiu ce sa fac...
Aaa... am pus si cateva noi, de la botezul Elenei.
Acum ne pregatim sa papam.
Eliana si Elena
http://community.webshots.com/user/elianacalin
danina spune:
Lilia sa va faceti bine cat mai repede sa fiti de Craciun acasa.
Dr mi-a spus ca de la 2 luni pot sa ii dau suc de portocale daca vreau dar a mai zis ca daca alaptez pot sa o mai las o luna voi cum a-ti facut?
Ce urat e afara macar de ar ninge nu sa ploua ufff.
Am mers si eu ieri in Carrefour sa fac ceva cumparaturi si am capiat de aglomeratie cred ca tot Bucurestiul a iesit la shopping. Ups ne e fomica.
pupici
http://community.webshots.com/user/danina120
Danina si Dienutza
roandre spune:
Blue77, de ceapa parca am auzit si eu pe la bunica. Cica se ia o foaie de ceapa, se pune putin pe aragazul incins si apoi pe rana cu puroi (ai grija sa nu te frigi, o lasi sa se raceasca putin). Pui apoi un bandaj si cica trage singura puroiul.
Eliana, cred ca stii ca in timpul alaptarii papanicolau nu e foarte relevant. Marea majoritate a femeilor au 2 la acest examen dupa nastere. Ai 3 probabil din cauza ca e o rana mai mare...dar nici pe departe nu e vorba de cancer. Doctorul ti-a zis ca idee ce se poate intampla in cel mai grav caz, dar nu ca ai avea. Doamne fereste!
Oricum la colposcopie se vede mai bine cat de mare e rana (eu am facut cand aveam 6 sapt de sarcina si s-a vazut ca mai e totusi rana). Va fi bine, o sa vezi! Trece si asta!
Am vazut pozicile....tare frumusele!
De iesit afara noi iesim daca nu ploua. O imbrac mai grosut, o pun in marsupiu si la plimbare cu noi!
Danina, eu la cumparaturi ori ma duc in cursul sapt pe la 12-1 cand e liber prin magazine (e lumea la serviciu) ori seara foarte tarziu. In orele de varf nu ma duc nici picata cu ceara!
Bebelina mea face 4 luni sambata viitoare si nu i-am dat nimic pana acum. Nici nu incep diversificarea anul asta...ca mult a mai ramas din el!
Daca doar o alaptezi poti sa mai astepti cu sucurile!
Mihaela si papusica mica Alexia Maria (26.08.2004)
http://community.webshots.com/user/roandre
ionella3003 spune:
Noi am inceput pe la doua luni jumate cu suc de portocale cu toate ca papa doar san si deocamdata atat. Si ii place la nebunie: se linge pe buze 5 min dupa ce termina de papat. Luni mergem la dr., facem 3 luni sa vedem ce-o mai zice. Cand e mai rece, daca nu ploua, il scot in marsupiu. L-am scos chiar dac-a fost temp. sub 0 gr., numai sa nu fie umezeala. Docamdata atat, s-a trezit printisorul
Ionela si Sorinel
saory spune:
Buna la toata lumea si bine v-am regasit.
Nu cred ca va mai amintiti de mine ca nu prea am scris dar de acum o sa incerc sa fiu putin mai activa.
Eu sint Adina iar pe puiutul meu o cheama Kaori.E o dulceata de fetita si va transmite toate salutarile ei.Sa decis sa vina cu trei zile intarziere dar pana la urma si-a scos capul la lumina pe data de 3 octombrie intr-o zi ploioasa.
Acum va pupamsi va spunem noate buna ca la noi e unu noate si tre sa dormin.
Numai bine si sper sa ma reprimiti din nou in grupul vostru.
Ce nu ma impiedica legea ma impiedica bunul simt