a uitat ca azi e ziua mea?
Raspunsuri - Pagina 8
Nadia1976 spune:
Elenalove, acum am vazut ca esti in Florida; ma gandeam ca poate esti prin nordul US, puteai... "trage o fuguta" in Canada la cumparaturi, ca se pare ca sunt mai ieftine... dar cum esti taman in Florida... nu se merita... Da' e bine ca e cald; la noi, cand am iesit aseara am oprit la Tim Hortons sa luam cafea... la Drive-through si geamul era asa inghetat, ca a trebuit sa deschida usa la masina sa ia cafeaua... Erau vreo -20C aseara si la Tv au zis ca va cobori temperatura la -30C... BRRRRRRRRRRR! O sa inghetam... Haha!
Nadia1976 spune:
Inca ceva si plec: am stat si eu un an in Japonia si daca stiu ceva sigur, e ca electronicele sunt foarte scumpe; desi e tara electronicelor si te-ai gandi, totusi ca sunt oeftine, nu sunt; am descoperit ca TV, VCR, DVD, d-astea... sunt mult mai scumpe in Japonia decat in USA si Canada. Mai ai nevoie de ceva, ia din Canada, ca-s CDN$ si iesi mult mai ieftin. (Trimite-mi mesaj si eu pot sa te ajut, sa-ti trimit. Te pup dulce!
Elenalove27 spune:
Nadia iubita ,Eu stiam ca PSP nu sunt exportate deocamdata in afara Japoniei(The PlayStation Portable, or PSP, goes on sale in Japan on Dec. 12. Dates and prices for the United States and Europe are still undecided, although overseas sales are being planned for the first quarter of next year) . Eu stiu ca sunt sold out in Japonia iar cine are de vandut PSP aici sau in canada sunt foarte rare persoane care cred eu ca au si ei cunostinte "pile".
In japonia sunt cu rezervare PSp-urile inainte sa fie aduse pe piata si sunt in jur de 24.800yeni(235$) value pack iar cu jocul 45$ si expedierea din Japan ma ajuns la 350$.Pe E-bay si alte situri sunt vandute cu 1000$.
Eu am locuit in JAPONIA 6 ani si stiu ca sunt scumpe.dar cadoul de craciun este doar unul singur
Multam oricum.
Sanatate si pupici.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37862" target="_blank">A trecut 1 ANISORBolnavic dar sunt voinic
florica spune:
Draga Nadia 1976,ti-am citit povestea si crede-ma ca m-am ingrozit la inceput,nu-mi venea sa cred ,dar sa sti ca m-am bucurat cand am citit finalul,pot sa spun ca sant fericita pentru tine,iti doresc un craciun fericit si LA MULTI ANI de noul an.Ce acte iti mai trebuiesc tie?
danamulders
Nadia1976 spune:
draga Flori, iti multumesc ptr. mesaj si ptr. gandurile frumoase; Eu inca nu am acte de rezidenta; sunt aici inca pe viza de munca, care imi expira in iulie 2005. Sper ca pana atunci sa primesc actele... Daca nu- ma duc in tara, nu-i bai si incerc saplec in alta parte, desi nu e usor sa o iau de la inceput, dar nici imposibil. Sunt obisnuita deja; Am avut un prieten in tara 6 ani... am inceput de la lingura si furculita... aapoi am plecat in Japonia la lucru si el si-a gasit pe alta... am aflat, ne-am despartit, destinul mi-a scos in cale pe altcineva in Japonia, am luat-o iar de la lingura si furculita, am fost impreuna 8 luni in Japonia, eu a trebuit sa ma intorc in tara; el a promis marea si sarea ca va face tot pisibilul si imposibilul sa ma intorc in Japonia; am asteptat un an in tara apoi am venit in Canada, cu gandul sa-mi fac acte si sa-l aduc aici (el nu e japonez, e sud-american); l-am asteptat un an jumate, dupa care am primit o scrisoare, ca el e indragostit de alta... Apoi, la vreo 5 luni dupa ce am primit vestea, l-am cunoscut pe actualul meu prieten si am luat-o de la capat, nu chiar de la furculita si lingura, ca el are casa, masina, etc., dar aproape, ca am schimbat absolut tot in casa asta; ca ce era aici era din prima l;ui casnicie: mobilele, mochetele, oalele, farfuriile fostei neveste; asa ca am schimbat tot. Sper ca de data asta totul s afie ok, sa nu o mai iau iar de la inceput...
Sabina spune:
Nadia, esti o femeie tare devotata.sa dea Dumnezeu sa ai langa tine barbatul care sa te merite!
Sabina si Sofia Galagia
www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?sqldtl=834" target="_blank">Poze cu noi
Cele mai frumoase fete
crini spune:
Esti o curajoasa, Nadia! Imi pare rau pentru ca ai avut asa ghinion pana acum si te admir ca nu deznadajduiesti. Ai sa reusesti sa ai relatia pe care o vrei.
Nadia1976 spune:
Va multumesc din suflet pentru mesaje si incurajari... mi s-a spus de multe ori ca sunt rea (daca vreti, cititi mesajele mele de la "gresesc?") si ma doare sufletul ca lumea crede ca sunt rea; pentru ca in sufletul meu eu nu simt rautate, nici invidie, nici dusmanie... pur si simplu am gura mare si deschisa cam tot timpul spre a spune tuturor ceea ce gandesc, despre orice... dar daca acum cineva ma raneste, inidferent sub ce forma si peste 2 minute imi cere sa-mi scot inima din piept, ca altfel, persoana respectiva nu va supravietui, as face-o fara sa ma gandesc de 2 ori... nu stiu daca e bunatate sau prostie... asa sunt eu: gura mare, suflet si mai mare (cum spune prietenul meu).
Nadia1976 spune:
quote:
Originally posted by Nadia1976 Am avut un prieten in tara 6 ani... am inceput de la lingura si furculita... aapoi am plecat in Japonia la lucru si el si-a gasit pe alta... am aflat, ne-am despartit...
Asta ca o contiunuare a mesajului anterior: i-am trimis din Japonia toti banii ce i-am facut ca sa cumpere ap. pana ma intorc eu... el in schimb, a inchiriat o garsoniera unde statea cu noua lui prietena... Cand m-am intors in tara era la fel de "falit"... si a venit la mine la usa si de cate ori a venit, cand a plecat, pleca mancat si cu sacosa plina cu de toate, in special d-ale gurii, ptr. el si prietena lui, care era pe-atunci in clasa a 12-a la liceu... Cum am mai spus, nu stiu daca e bunatate sau prostie... si daca e prostie, nu-i bai, sanatosi sa fim...