a uitat ca azi e ziua mea?

a uitat ca azi e ziua mea? | Autor: Nadia1976

Link direct la acest mesaj

Sunt asa de suparata... Azi e ziua mea si a plecat la lucru fara sa-mi zica macar "La multi ani!"... Aseara a fost prietenul lui in vizita si m-au anuntat ca deseara e "seara baietilor"... o sa iasa cu prietenii... oare chiar a uitat ca e ziua mea??? Asa sa fie? O sa va spun maine... dar acum ma doare sufletul...

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns april spune:

LA MULTI ANI NADIA
SANATATE SI FERICIRE

cine stie, poate vrea sa-ti faca diseara o surpriza si te tine pe jar.

April & Andrada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aschiutza spune:

La multi ani si nu fii trista! Barbatii de aia au nevoie de femei ca sa le aduca aminte pe ce data sunt, altfel ei nu stiu decit poate luna sau anotimpul!

Uite de la noi un pupicut sa-ti treaca de suparare si sa te bucuri de ziua ta.

Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Multi ani traiascaaaa, multi ani traiascaaaa, la multi ani!

HAi ca sigur iti pregateste o surpriza....si daca nu pregateste-i tu cea mai grea tigaie si ca arma de rezerva cel mai mare polonic

Nu fii trista ca asa sunt barbatii. Totul este sa il ajuti si tu putin sau daca nu vrei...asta e ..trebuie sa-ti asumi riscul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gen68 spune:

da-ne nr. lui de mobil shi-i dam noi un smseriash sa-i aducem aminte.

LA MULTI ANI

merry x-mas

gen, mamica doar de marius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

HAI NU FII SUPARATA! LA MULTI ANI!
Asa cum a zis si alina023 poate iti pregateste o surpriza,cine stie ,daca nu .......bataita scrie pe f..... lui!
Si pana la urma parca nu stii?!? Barbatii habar nu au de capul lor ,de aceea au nevoie de noi ,ca sa poata supravietuii!hihihi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielat spune:

La multi ani! Nu mai fi suparata ca poate iti pregateste o surpriza.
Asa sunt barbatii astia, trebuie sa le amintim noi de evenimetele importante din viata noastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spic de grau spune:

Nadia

si nu mai fi suparata! poate ca nu a uitat..iar daca a uitat (si nu ai cumparat inca cadoul lui de Craciun) - cumpara-i o agenda electronica..sau cumpara-ti tie ceva si scrie pe cutie ca e ptr el(iar cand vei vedea cum ii pica fatza, ii spui ca e cadoul lui ptr ziua ta si ii multumesti ptr cat a fost de dragutz )

Luminita si www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=spic%20de%20grau" target="_blank">DAVID - 11.03.2004

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34758" target="_blank">Povestea nasterii lui David

"Il y a des fleurs partout, pour qui veut bien les voir" (Henri Matise)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

La multi ani!
Daca a uitat, poate are timp sa repare. Daca iti face cumva vreo surpriza?

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

La Multi Ani, Nadia!!!

Nu fi trista , da-i un telefon si anunta-l ca a ramas singurul care a uitat sa te felicite de ziua ta. Sa vezi ce-o sa-i sfiriie calciiele dupa flori si cadouri!

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nadia1976 spune:

cum sa-i amintesc eu de ziua mea? Cum adica uita??? De ziua fostei neveste cum n-a uitat? Inca mi-a spus: " ia fetita si du-o sa-i cumpere o felicitare la maica-sa..." oare cum ma simt??? Dar va multumsc din suflet ca sunteti alaturi de mine. Si va multumesc din suflet ca existati. Si... cadourile de Craciun i le-am cumparat deja...

Mergi la inceput