a uitat ca azi e ziua mea?
Raspunsuri - Pagina 7
Nadia1976 spune:
quote:
Originally posted by Felicity
Nadiutza
eu te admir pt cat esti de hotarata. De cele mai multe ori, oamenii stau si zac intr-o relatie care nu le mai aduce nimic, doar pt ca nu-s capbili sa realizeze ca in afara relatiei asteia....e libertatea si oportunitatea de a gasi pe cineva sa ii faca fericiti. nu-ti refuza asta!!
Du-te si lucreaza in bar, e pt inceput...nu e pt o viata! Ai nevoie sa fii independenta! Si sa fii cu oameni in jur!
Daca am decis sa plec, nu a fost ca sa pot gasi pe altcineva, neaparat, a fost, ptr. ca, pur si simplu, am considerat ca nu mai merge!
Nadia1976 spune:
Buna! Am promis ca va tin la curent cu ce se intampla: ieri m-a sunat si m-a rugat sa ma intorc acasa; si-a cerut scuze si mi-a cerut o a doua sansa... fiecare o merita, asa ca si noi meritam o a doua sansa; si v-am ascultat sfatul: mi-am cumparat cadou de ziua mea: mi-am cumparat 2 perechi de cizme: unele albe, superbe cu toc inalt, elegante si o pereche... ROZ! de umblat toata ziua... roz, asa in semn de rebeliune... hahaha. Cand i le-am aratat si i-am zis ca sunt cadoul de la el de ziua mea, l-am pupat si i-am multumit si mi-a zambit si a zis doar ca se bucura ca-mi place cadoul... Bineinteles i-am spus ca mi-a ramas dator cu restaurantul... Acum nici nu ma astept sa se schimbe, asa peste noapte, si o sa vedem ce va fi de-acu incolo... sper ca totul va fi bine! Va pup si va multumesc inca o data ca ati fost langa mine.
Elenalove27 spune:
FELICITARI DRAGA NADIA
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37862" target="_blank">A trecut 1 ANISORBolnavic dar sunt voinic
cipcipcip spune:
Bravo Nadia, ai procedat bine, faptul ca ai plecat de-acasa si ai asteptat sa te sune el cu scuzele de rigoare, poate asta-l face sa-si dea seama ca te poate pierde si sa se gindeasca bine inainte de a te trata cu indiferenta.
Eu as zice sa stai cu antenele intinse totusi pentru ca ce a facut el nu e un semn prea bun, nu stiu de cit timp sinteti impreuna si cum e relatia voastra, dar se pare ca el nu e prea sigur pe sentimentele lui. Eu zic sa pastrezi o oarecare distanta si sa vezi cum evolueaza lucrurile, lasa-l sa umble el dupa tine o perioada si nu te multumi cu jumatati de masura. Te pup!
Nadia1976 spune:
Aseara l-am anuntat ca maine ies la film cu prietena mea, de la 4pm si m-a rugat sa mergem la film de la 1pm, ca vrea sa iesim maine seara... Si astazi ies iar cu prietena mea; oricum el lucreaza si azi, asa ca... Cipcipcip, nu-i caut scuze, dar spui ca nu prea stii de relatia noastra; ne-am cunoscut acum 1 an jumate, ne-am mutat impreuna dupa vreo 4-6 saptamani dupa ce ne-am cunoscut; el a mai fost casatorit, dar s-au despartit cu 7 ani inainte de a-l cunoaste eu si timp de 7 ani el nu a avut nici o relatie serioasa... poate de asta e obisnuit sa fie absolut independent, sa iasa de cate ori are chef. Nu iasa decat o data pe sapt. cu prietenii, ceea ce e ok, zic eu, desi cateodata exact in seara aia am nevoie de el acasa... cum am spus, nu-i caut scuze; sunt suficient de matura sa-i vad si defectele, nu numai calitatile.
Nadia1976 spune:
aseara am iesit la restaurant; azi am fost sa fac cumparaturile de craciun si acum, ma apuc de mancare. Dupa cina, iesim iar... la bingo! Imi place de mooooooooooor!!! Va pup! Azi am cheltuit o groaza de bani pe cadourile de craciu ptr. fetita si ptr. mama lui, si n-a zis nici pas. Altadata ptr. aproape $1000 imi urla o saptaman. Azi n-a zis nimic si l-am anuntat ca n-am termionat cumparaturile; mai tre' sa-i iau la a mica cizme si Play Station 2 si jocuri, normal... Azi i-am luat doar haine si Game Boy...
aschiutza spune:
Mult noroc Nadia! Fii tare si totul va fi cum iti doresti! Poate a avut nevoie de o lectie si a invatat din ea ....
Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar
Elenalove27 spune:
Nadia ma bucur pentru voi ca totul merge bine acum.
Apropo de PSP 2 , de unde il cumperi si la ce pret?
Eu mi-am cumparat prin "PILE" direct din JAPONIA cu 350$ cu 1 joc (adica value pack)
Sarbatori fericite!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37862" target="_blank">A trecut 1 ANISORBolnavic dar sunt voinic
Nadia1976 spune:
quote:
Originally posted by Elenalove27
[b]Nadia ma bucur pentru voi ca totul merge bine acum.
Apropo de PSP 2 , de unde il cumperi si la ce pret?
Eu mi-am cumparat prin "PILE" direct din JAPONIA cu 350$ cu 1 joc (adica value pack)
Am vazut in Future Shop la Cdn$175+tx; ieri am cautat in Zellers si Electronics Boutique, dar erau sold out... Sper sa gasesc in Future Shop. Tu l-ai luat ffff scump... Si chiar cu un joc; jocurile sunt in jur de $40 in Canada. Stiu ca ptr. Game Boy Advance sunt Cdn$35.