a uitat ca azi e ziua mea?

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nadia1976 spune:

stiu ca voi sunteti aici, pe forum si va multumesc din suflet ptr. asta. Nu ca am nevoie sa-mi spuna cineva ce sa fac, dar intotdeauna mai multe persoane inseamna mai multe pareri. N-am intrebat vreodata in viata mea pe nimeni: "Si acu', ce sa fac cu viata mea?"; am scris sa-mi descarc sufletul, ca toti avem nevoie din cand in cand de asta, si va multumesc din suflet pentru raspunsuri, pareri si ptr. ca sunteti alaturi de mine. Sa va dea Dumnezeu tot ce va doriti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei_19 spune:

Nadia, un La multi ani fericiti din toata inima si sper sa-ti gasesti pacea si linistea sufleteasca. Referitor la ziua de nastere, pot doar sa-ti spun cum fac eu, si in felul asta evit situatiile neplacute: incep cu vreo 3 saptamani inainte de ziua mea: unde petrecem ziua mea? eu am chef de... sa zicem de scoici. Si cautam un restaurant impreuna. Apoi am grija ca in fiecare saptamana sa vorbim despre ziua mea, nu il las niciodata sa-si aminteasca, pentru ca nu vreau sa ne stricam ziua. Daca uita, il pun pe el intr-o situatie proasta si eu is nefericita. Si zau daca se merita. Poate ca s-a comportat asha pentru ca s-a simtit prost c-a uitat, nu stiu ce sa spun. Oricum, toate cele bune si multe bucurii

Paul are nevoie de noi:
http://www.ana-design.ch/paul/paul.htm

Mergi la inceput

Lorelei, daca s-a simtit prost pentru o greseala, oare sa fi crezut ca daca o face mai mare se indreapta ceva... eu daca uitam de ziua lui, fugeam repede dupa felicitare, cadouri, programare la restaurant... incercam sa repar greseala, nu s-o fac mai grava.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_maria222 spune:

Bravo Nadia...Mi-ar placea sa am si eu curajul tau...Mie insa imi e frica de suferinta singuratatii....asa ca am ales sa sufar in 2...macar o zi e alba..o zi e neagra...nu toate negre..:(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

La multi ani Nadia!
Si eu zic ca ai procedat corect.In cazul acesta si eu as fi fost foarte suparata,poate ca as fi iertat ca a uitat,dar nu sa iasa cu prietenii la bere si tu sa stai acasa singura de ziua ta.

Alina & Dragos (2,5 ani)
pozici
Sarbatori fericite!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cipcipcip spune:

quote:
Originally posted by Nadia1976

Acum va scriu de la prietena mea de acasa. Cand a venit de la bere, l-am intrebat daca vrea sa vb. si mi-a spus, simplu, ca are nevoie de spatiu, asa ca mi-am luat hainutele intr-o plasuta si am plecat. L-am intrebat cand e ok cu el sa-mi iau si restul si mi-a zis ca ma suna el, sa stabilim o zi... Frumos, nu? L-am anuntat ca asta a fost cea mai oribila zi de nastere pe care am avut-o vreodata... Si i-am mai spus ca-mi doresc sa nu-l mai iubesc, ca nu va fi usor, dar ca intr-o buna zi, poate-poate... ca sa inteleaga ca nu are la dispozitie ani la randul sa ia o hotarare despre ce vrea de la viata si de la relatia noastra... De-acu' Dumnezeu cu mila...

Nadia, eu crede-ma am vrut sa-ti spun, dupa ce ai zis ca a plecat la bere cu baietii, sa analizezi bine relatia si daca lui ii pasa de tine. Eu cred ca si cel mai mare mitocan, daca ii pasa de femeia de linga el, ar fi incercat sa-si repare greseala si sa te faca sa te simti bine de ziua ta.

Bravo pentru curajul de a pleca de linga el! Nici o femeie n-ar trebui sa stea linga un barbat care nu o apreciaza si sa se mutumesca cu "resturi" de atentie, atunci cind isi aduce el aminte! Cind am citit si ca nu ai acte de sedere am ramas chiar impresionata de curajul tau! Si eu am fost in situatia asta, dar am preferat sa stau si sa ma chinui pina am primit sederea...
Incearca sa o rezolvi amical, poate te ajuta cu sederea si nu-i reprosa chestia cu ziua ta, dar sentimental ia-ti gindul de la el pentru ca e clar ca el nu tine la tine. O sa intilnesti pe cineva care sa te merite, nu uita asta!
Iti tin pumnii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudya spune:

Nadia,

N-ai pierdut nimic.Decat timpul pe care l-ai stat cu acest om.

Mami si Emma gangurica
http://community.webshots.com/user/claudik100
http://community.webshots.com/user/claudik1000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

Nadia draga mea,
Nu am crezut ca se va intampla asa ceva.
Nu stiu daca el a uitat sau a vrut sa uite ca este ziua ta ...ce mai conteaza acum ...

Ma bucur pentru tine ca ai ales sa pleci de la el doar pentru simplu fapt ca nu te merita.

p.s In viata trebuie sa fi Optimista si sa crezi intr-un viitor mai bun.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37862" target="_blank">A trecut 1 ANISORBolnavic dar sunt voinic

Mergi la inceput

va multumesc pentru incurajari. Mai astept pareri si mesaje... imi fac bine; (nu trebuie neaparat sa-mi spuneti ca e bine ce fac, decat daca chiar credeti). Orice parere e binevenita, orice mesaj apreciat. Va pup! Ma duc la nanic... La noi e 2Am.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by cipcipcip
Incearca sa o rezolvi amical, poate te ajuta cu sederea si nu-i reprosa chestia cu ziua ta, dar sentimental ia-ti gindul de la el pentru ca e clar ca el nu tine la tine. O sa intilnesti pe cineva care sa te merite, nu uita asta!
Iti tin pumnii

Sincer... mai bine nu. Ptr. ca nu am stat cu el nici macar o clipa ptr. acte... A fost doar din iubire; si odata ce am spus gata... e gata... de ce sa ma complic? Si hai sa va spun cum l-as ierta... poate; nici macar asa nu as fi sigura: daca vine cu inelul si convins ca vrea bb... Dar cum am spus... nici asa nu sunt sigura ca as mai avea incredere... nu stiu...

Mergi la inceput