a uitat ca azi e ziua mea?
Raspunsuri - Pagina 4
val77 spune:
LA MULTI ANI!!!!!!!!!!!
sper sa reusesti sa nu/l mai iubesti pentru ca se pare ca nu merita
si nu uita : orice sut in fund este un pas inainte
marius spune:
Intai de toate un sincer "La multi ani!" si din partea mea.
In al doilea rand cred ca ai o problema. Ori il sufoci (are nevoie de spatiu asa ai scris ca ar fi spus) ori pur si simplu nu ii pasa de tine (aceasta varianta eu o cred mult mai plauzibila). Vazand ca a fost casatorit si are un copil din prima legatura iarasi ridica semne de intrebare. Dupa modalitatea de exprimare cu felicitarea de asemenea reiese ca isi achita doar o obligatie si aceea prin altii fata de "fosta". Mai cred ca tii la el, imi dai sentimentul de fiinta copilaroasa deci pe scurt:
1. Vezi-ti de viata ta
2. Nu cred ca merita relatia asta
3. Daca nu ii pasa de ce te duci pe drumul acesta?
4. Tu ai planurile tale personale? Daca nu fa-ti, daca da indeplineste-ti-le - sau cu alte cuvinte TU esti cea mai importanta persoana pentru tine acum deci ai grija de tine in primul rand.
Parere personala.
PS. Ce tot iti ceri voie de la el ba de aia, ba de cealalta? Decide si fa!
Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro
apalossa spune:
Mai fetita mica si scumpa ,dar la tine este mai grav decat ne-ai spus.Daca spuneai ca de cealalta nu uita niciodata inseamna ca este in sufletul lui.Sper ca separarea voastra sa-l aduca cu picioarele pe pamant,si sa te aprecieze.Stii cum e vorba aia :apreciem cand pierdem pe cineva.Poate Dumnezeu doar va incearca.Cantareste bine lucrurile.Dumnezeu sa te lumineze!!!Apalossa
Danelutza spune:
quote:
Originally posted by marius
Intai de toate un sincer "La multi ani!" si din partea mea.
In al doilea rand cred ca ai o problema. Ori il sufoci (are nevoie de spatiu asa ai scris ca ar fi spus) ori pur si simplu nu ii pasa de tine (aceasta varianta eu o cred mult mai plauzibila). Vazand ca a fost casatorit si are un copil din prima legatura iarasi ridica semne de intrebare. Dupa modalitatea de exprimare cu felicitarea de asemenea reiese ca isi achita doar o obligatie si aceea prin altii fata de "fosta". Mai cred ca tii la el, imi dai sentimentul de fiinta copilaroasa deci pe scurt:
1. Vezi-ti de viata ta
2. Nu cred ca merita relatia asta
3. Daca nu ii pasa de ce te duci pe drumul acesta?
4. Tu ai planurile tale personale? Daca nu fa-ti, daca da indeplineste-ti-le - sau cu alte cuvinte TU esti cea mai importanta persoana pentru tine acum deci ai grija de tine in primul rand.
Parere personala.
PS. Ce tot iti ceri voie de la el ba de aia, ba de cealalta? Decide si fa!
Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro
Corect tot ce a spus Marius si ia aminte la sfatul unui barbat.
Eu il iertam daca a uitat, dar ca apoi i-ai amintit si el a preferat prietenii si eventual o bericica, nu-i de acceptat. Fii tare, ca viatza merge inainte, citeodata tot raul e spre bine.
Pupici dulci de la o persoana care cindva a suferit, dar care a invatzat sa-si calce pe inima si sa i-a viatza in piept.
Daniela
Mia. spune:
si mai cred ca are dreptate cel care spune ca "orice sut in fund e un pas inainte"Intotdeauna mi s-a potrivit aceasta zicala.Asa ca dupa multe suturi in fund iata-ma in Canada.
www.lucavasile.go.ro" target="_blank">Poze
Bic spune:
Nadia,
iti raspund pe topicul tau, desi tu ai scris pe topicul meu.
In primul rind, imi pare rau ca am deschis subiectul cu cadoul cind tu erai asa suparata cu ziua ta.
In al doilea rind iti urez cu intirziere un La Multi Ani frumos.
In al treilea rind gindeste-te daca nu te-ai inversunat prea tare pe bietul om si ai luat o decizie prea dramatica. Poate ca neglijenta lui fata de ziua ta e doar virful iceberg-ului, dar poate nu. Barbatii stau foarte prost cu memoria si daca nu li se spune pe fata, bietii de ei nu prea inteleg cum sta treaba cu atentiile, surprizele, La-multi-ani-urile..
Daca nu sint si alte probleme in cuplul vostru, eu, care am trecut prin asta, vad urmatorul scenariu: el a uitat, tu l-ai pindit sa vezi CIND si DACA isi aduce aminte, el nu si=a adus aminte, iar tu si mai tare te-ai inversunat, ca doar ai ai asteptat toata ziua, ai sarit pe el cu gura, el fireste ca s-a enervat, ti-a spus ca are nevoie de spatiu iar tu ai interpretat toata povestea asta ca o lipsa de dragoste si ai plecat de acasa.
Daca asa e, baga-ti mintile in cap si nu te supara cu el dintr-o prostie. E foarte dureros sa vezi ca EL nu-si aduce aminte de ziua ta, mai ales cind si=a adus aminte de ziua fostei, dar poate ca nu e capatul lumii. Uite-te in inima ta si citeste clar daca simti ca a uitat pentru ca pur si simplu nu=i pasa de tine sau daca nu cumva e vorba doar de o neglijenta tipic masculina?!?
Mi-a placut ce sfat ti-a dat gianna_r.
Eu am apelat la ajutorul socrilor, cind a uitat de ziua mea de nume.
ruxij spune:
Nadia, dar cu actele pentru sederea in Canada ai rezolvat? Cum ai plecat de acasa asa pur si simplu? Of...
Sper sa iti fie bine.
Nadia1976 spune:
Bic, ai apelat la socri. Si eu la fel: cum a iesit din casa, am sunat-o pe maica-sa. Mi-a zis sa merg la ea si asa am facut; m-am dus si i-am spus tot; poate eu gresesc, dar propria lui mama a spus ca e un prost si, in primul rand: UN MARE EGOIST. Ruxij... cu actele n-am rezolvat, dar nici nu ma las calcata in picioare pentru niste acte, ca la urma-urmei daca nu se poate rezolva altfel, Canada nu e ultima tara din lume, nu? Pot face un alt inceput si in alta parte daca nu va fi aici... Nu mi-e frica s-o iau de la inceput; decat o viata cu un barbat egoist, mai bine singura si linistita... de ce sa stau cu un barbat care nu ma apreciaza si isi pune prietenii inaintea mea? Doar asa, de dragul de a zice ca am barbat la casa? NU, mersi! Nu eu! Mai bine singura si linistita; sa nu-mi fac griji decat pentru mine.
Ioana75 spune:
Nadia,! Felicitari pentru decizia luata, si capul sus!!! Nu e usor sa o iei de la capat, dar nici imposibil nu e!!! Si daca te simti umilita si ignorata in propria casa, schimb-o! Vei gasi pe cineva sa te puna pe primul loc in viata lui!
Succes in viata,
Ioana
gianna_r spune:
Nadia, FELICITARI pentru decizia luata si ITI DORESC sa fii puternica in continuare!
Cu siguranta nu va fi usor, dar VA MERITA cu siguranta si vei ajunge sa te intrebi:"oare de ce am pierdut atata timp langa un barbat EGOIST?!"
Bafta multa si nu uita NOI SUNTEM AICI, pe forum!