Mamici din Arad...???(21)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Salutare!
Cristina,cam rarut dai si tu pe la noi! Eu zic ca e racita Carina,nu de la lovitura are nasul infundat.

Azi n-am fost la lucru ca a fost libera dr.,am cam lenevit pe-aici,dar dupa ce-l culc pe Dragos ma pun la lucru.Am si o groaza de haine de calcat.Curatenia am terminat-o.

Fetelor,eu sunt pro brad natural,imi place foarte mult mirosul de brad din casa .Anul trecut Dragos nu s-a apropiat de le ca i-am aratat cum inteapa,sa vedem anul acesta ca lui nu i frica de nimic. Noua ne aduce brad in fiecare an un coleg de-a lui Calin de la Sebis,din ala fain argintiu.

Nici mie nu-mi palce Basescu,dar l-am votat ca sa nu castige Nastase!

Clau,bine ca ai scapat de porc,nici mie nu-mi pace,dar maine trebuie sa mergem ca sambata il taiem.Eu nu ma stresez prea tare pe-acolo ca voi sta cu Dragos mai mult.

Alina & Dragos (2,5 ani)
pozici
Sarbatori fericite!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Mai fetelor, voua va plac brazii artificiali? Mie imi "plac" la fel de mult ca florile artificiale .

Cristina, cel mai probabil ca e doar o coincidenta si a racit. Ti-am vazut si postarea de la parintii intreaba, dar am zis ca mai potrivit ar fi sa-ti raspunda mamici care au trecut prin asa ceva, eu nu pot decat sa-mi dau cu presupusu'. Daca mucutii sunt limpezi (adica fara sange sau puroi) nu cred sa ai motive de ingrijorare. Nu cred sa fi dat asa tare sa-si fi fracturat oasele nazale, atunci ar mai durea-o si acum si ar fi deformat nasul. Ar mai putea sa fi ramas un cheag de sange inauntru, dar atunci mucisorii ar fi cu sange. Pupici sa-i treaca ! (daca vrei sa stai linistita, orice ti-am spune noi mergi la doc sa-i vada nasucul)

Diana & Vladut (16.05.2004)
Vladut 6 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Si mie imi place mai mult bradul naturral, miroase toata casa a brad, dar decat sa patim ca si anu trecut mai bine nu...nici nu va imaginati cat de frumos a fost primele zile apoi tot s-a scuturat, abia am reusit sa-l mai tinem pana a venit popa Am zis ca mai bine luam brad artificial si pe langa luam multe crengute si ornamente!

Claudia si Raul
Martie-Aprilie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina33 spune:

SAlutare,nu stiu ce are Dragos da tot pe la 23.30 se culca.Atita energie are copilul asta!Si toata ziua se bitiie in patut sau face ture cu rotobilul.(l-am primit de la Tudor)
Si eu sunt adepta brazilor naturali ca tare frumos mai miros!O sa ne luam unul micut si sa vedem cum facem cu Dragos sa nu traga de el ca nici el nu stie de frica.Si noi anul trecut am avut din import a fost extraordinar de frumos da n-a mirosit deloc si s-a scuturat groaznic de repede.
Cristina suntem mai bine,multumim.
Poate o sa mergem si noi la expozitie daca merge Lili ca nu avem altfel cum.
Acum s-a trezit Dragos si trebuie sa ii dau sa manince.
Pupici la bebici

Alina si bebe Dragos
http://www.inarad.ro/dragos

Mergi la inceput

Fetelor,eu nu am luat brazi de import niciodata,am luat doar romanesti si a mirosit super toata casa,nu s-au scuturat foarte tare,desi eu il pun foarte aproape de calorifer(acolo am mai mult spatiu).

Alina & Dragos (2,5 ani)
pozici
Sarbatori fericite!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

quote:
Originally posted by Claudelu

Pana cand e targu Darurilor de Craciun?? La ce pret ai vazut brazii??? Poate merg si eu maine daca am cu cine! Mersi mult!

Gabi, eu ti-am vazut ieri pozele, sunteti o familie frumoasa!

Claudia si Raul
Martie-Aprilie 2004

Targul tine pana duminica inclusiv.Preturile la brazi variaza in functie de inaltime , culoare, densitate. Erau de la un milin si ceva pana la vreo trei milioane. Si mie imi place foarte tare mirosul de brad in casa, dar cand incep sa se scuture si sa se lase crengile, nu mai imi place. Am zis ca e mai bine pentru copil.

vad ca discutati si politica... pentru cele care nu ati aflat inca... Astazi Iliescu l-a gratiat pe Miron Cosma si-a dat cu mucii in fasole. Asta dupa ce acum trei zile l-a decorat pe Vadim...

www.stoc-studio.ro/tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anto spune:

Sunt f. suparata ca inca nu stiu daca pot sa merg in RO.Si as avea atatea de facut.As fi vrut sa mergem acum dumineca.
Lui Deni i-am luat Samsung SGH-Z 107 ,asta si l-a dorit .
Osa va mai scriu mai tarziu ca ma doare rau capul acum ,va si sa auzim de bine .
Eu sunt convinsa ca Romania va merge spre bine .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Anto de ce nu crezi ca puteti veni in Romania??Tare rau mi-ar parea Habar n-a cetelefon e ala dar ma uit imediat pe net

Gabi, mersi mult!!! Am azit si eu de gratierea lu' Miron Cosma!

Claudia si Raul
Martie-Aprilie 2004

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by gabitzica

quote:
Originally posted by Claudelu

Pana cand e targu Darurilor de Craciun?? La ce pret ai vazut brazii??? Poate merg si eu maine daca am cu cine! Mersi mult!

Gabi, eu ti-am vazut ieri pozele, sunteti o familie frumoasa!

Claudia si Raul
Martie-Aprilie 2004

vad ca discutati si politica... pentru cele care nu ati aflat inca... Astazi Iliescu l-a gratiat pe Miron Cosma si-a dat cu mucii in fasole. Asta dupa ce acum trei zile l-a decorat pe Vadim...

www.stoc-studio.ro/tudor

Am citit si eu aici pe forum despre gratierea lui Miron Cozma.

Anto,de ce nu veniti? E cu camera foto telefonul lui Deni?
Tare as vrea si eu ca Romania sa mearga spre bine.

Gabi,ce ai mai vazut frumos pe la targ?

Alina & Dragos (2,5 ani)
pozici
Sarbatori fericite!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dita spune:

Ceau fetelor!
V-am mai citit dar nu prea am avut ce sa scriu.Vad ca vorbiti despre brazi, eu sper sa fie oferta mai mare saptamana viitoare si atunci se mai si ieftinesc. Voi cum il impodobiti? Vad ca de cativa ani 'se poarta' cei cu podoabele de 1 max 2 culori dar mie tot imi place sa fie 'colorat' Ceea ce nu am dar sigur imi iau anu' asta sunt beculetele, imi place sa stau seara doar cu lumina lor.
Azi sper sa ajung si eu la targ, dar nu-i sigur, depinde de sotul meu daca are timp.
Eu imi doresc un fular luung, sa-l port peste palton. Aveti idee unde pot gasi? La Ziri am vazut dar parca n-as da 500000 pe el.
Pupici voua si copilasilor!

Mergi la inceput